Selasa, 12 Oktober 2010

Final Exam Paper.

Assalamualaikum



Yo. Now, final exam aku mungkin akan berlangsung pada 10/11/2010. Which is dalam 4 minggu lagi. So, sekarang aku bukan busy dengan study. Tetapi busy dengan lab report dan assignment. Its okay sebab aku lagi suka buat assignment dan lab report dari study dan menghafal. Tapi nak tak nak, kena study juga kan?

So, memandangkan aku abit busy dengan labby report dan final exam segala, harap korang tak kisah kalau blog ni dah tak berapa nak di update. Mungkin akan di update secara 2-3-4 kali dalam seminggu bedasarkan idea yang aku dapat. Kadang-kadang masa aku tengah dalam bilik air, idea datang mencurah curah. Kadang-kadang bila aku duduk depan computer, aku tak ingat langsung apa idea yang pernah datang. So, kekerapan blog di update adalah 100% based on that.

Dan, jangan wish "Good Luck for Your Final Exam" to me. I don't believe on luck. Luck NEVER been on my side. So, ya, again, I don't believe on that shit. 

Till then.

Bye.



22 ulasan:

  1. Well....jangan kau berhenti blogging k.
    Bosan aku kalau kau tak update.

    BalasPadam
  2. good luck:P hahaha.

    doakan awakk brjaya eh mr K ;)

    BalasPadam
  3. ok la..

    tak percaya gka kat luck tapi kadang2 result ku pun kadang2 base on luck juga.
    sebab kebetulan soklan yang keluar tu kudah baca n ingat.
    =)

    so, tak belajar semua.
    belajar biar tak cover semua bab asal betul2 paham.
    kat situ la luck tu berguna.

    BalasPadam
  4. good luck !!!
    now is exam mood y0 !!!

    BalasPadam
  5. good luck !!!
    now is exam mood y0 !!!

    BalasPadam
  6. then, berusaha bersungguh sungguh lepas tu tawakkal je.

    BalasPadam
  7. do the best. try your best. all the best! =)

    BalasPadam
  8. Sungguh lah benar.. luck never on our side..

    BalasPadam
  9. good luck, Insyallah di permudahkan

    BalasPadam
  10. semoga Allah memberi kemudahan sebelum, semasa, dan selepas exam...

    ;)

    BalasPadam
  11. mr k..aku tahu ko xske..
    tp Gud Luck!!!

    BalasPadam
  12. Korang ni... Makin aku larang, makin korang buat. Haha.

    Perempuan. Lelaki tak alan faham

    BalasPadam
  13. ko kena update blog dalam bilik air kot...hahaha

    gud luck final exam..

    Entri terbaru ->Bagaimana meningkatkan trafik blog ?

    BalasPadam
  14. awalnye start revision...
    ok fokus3!!!

    BalasPadam
  15. Good Luck for ur final exam... =)

    BalasPadam
  16. no GOOD LUCK
    but ALL DE BEST.
    ok kan? harharhar

    BalasPadam
  17. i don't need luck... i'm good... haha..

    BalasPadam
  18. fuhhh..final exam make people sick.
    time ni la ade jer mende pelik nk buat..btw keep going..never say no and never ever giv up -Homer Hickam-

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.