Final Exam Paper.

Assalamualaikum



Yo. Now, final exam aku mungkin akan berlangsung pada 10/11/2010. Which is dalam 4 minggu lagi. So, sekarang aku bukan busy dengan study. Tetapi busy dengan lab report dan assignment. Its okay sebab aku lagi suka buat assignment dan lab report dari study dan menghafal. Tapi nak tak nak, kena study juga kan?

So, memandangkan aku abit busy dengan labby report dan final exam segala, harap korang tak kisah kalau blog ni dah tak berapa nak di update. Mungkin akan di update secara 2-3-4 kali dalam seminggu bedasarkan idea yang aku dapat. Kadang-kadang masa aku tengah dalam bilik air, idea datang mencurah curah. Kadang-kadang bila aku duduk depan computer, aku tak ingat langsung apa idea yang pernah datang. So, kekerapan blog di update adalah 100% based on that.

Dan, jangan wish "Good Luck for Your Final Exam" to me. I don't believe on luck. Luck NEVER been on my side. So, ya, again, I don't believe on that shit. 

Till then.

Bye.



Ulasan

cKyN WaN berkata…
gambatte kudasai!
joegrimjow berkata…
till then

gud luck
Adziim berkata…
Well....jangan kau berhenti blogging k.
Bosan aku kalau kau tak update.
masshie mastura berkata…
good luck:P hahaha.

doakan awakk brjaya eh mr K ;)
noor afzan berkata…
ok la..

tak percaya gka kat luck tapi kadang2 result ku pun kadang2 base on luck juga.
sebab kebetulan soklan yang keluar tu kudah baca n ingat.
=)

so, tak belajar semua.
belajar biar tak cover semua bab asal betul2 paham.
kat situ la luck tu berguna.
OREOO berkata…
best of LUCK ;p
ain j berkata…
good luck !!!
now is exam mood y0 !!!
ain j berkata…
good luck !!!
now is exam mood y0 !!!
Ftn Fth berkata…
then, berusaha bersungguh sungguh lepas tu tawakkal je.
Aida Effarina berkata…
do the best. try your best. all the best! =)
WZulhilmi berkata…
Sungguh lah benar.. luck never on our side..
Liza berkata…
good luck, Insyallah di permudahkan
Cik areya berkata…
all d best mr k... =)
Kimmy Ai berkata…
semoga Allah memberi kemudahan sebelum, semasa, dan selepas exam...

;)
JuanYuan berkata…
mr k..aku tahu ko xske..
tp Gud Luck!!!
Mr K berkata…
Korang ni... Makin aku larang, makin korang buat. Haha.

Perempuan. Lelaki tak alan faham
paan berkata…
ko kena update blog dalam bilik air kot...hahaha

gud luck final exam..

Entri terbaru ->Bagaimana meningkatkan trafik blog ?
Lili Sakina berkata…
awalnye start revision...
ok fokus3!!!
@moi Liy@ berkata…
Good Luck for ur final exam... =)
lily_lolypop berkata…
no GOOD LUCK
but ALL DE BEST.
ok kan? harharhar
crazy_labelle berkata…
i don't need luck... i'm good... haha..
aza berkata…
fuhhh..final exam make people sick.
time ni la ade jer mende pelik nk buat..btw keep going..never say no and never ever giv up -Homer Hickam-