Rabu, 28 April 2010

Boleh Tahan Gangster Juga Aku Ni.

Assalamualaikum

Ini entri bergambar

Ya, gambar gadis mix ganu + somewhere-in-europe. 
Tapi itu bukan tujuan aku buat entri ni.


Tapi bila zoom, adik lelaki dia nampak jambu.


Oh oh?

HAHAHA.

Sabar Brader Joe Grimjow. Gua gurau-gurau je. 


Gila apa korang tak kenal Brader Joe. Gangster Herba tu.

19 ulasan:

  1. ler.. ingat ade kaitan ngan budok pompuan tu..pandai ea..

    ngape le di ignore nye. agak ganas la

    BalasPadam
  2. alaa.. ko dah add pon.. aku tahu.. ahahaha

    BalasPadam
  3. giler! apsal wa xkenal dia?

    BalasPadam
  4. x paham la apa relatednya dengan background picture tuh.

    BalasPadam
  5. entry fenomena adamaya tu ade link blog ni
    seba tu nak tag name masa post kat facebook
    tp sbb xfren lg,
    add je r
    heheeee

    BalasPadam
  6. haha~
    aku ingatkan budak laki dlm gambar tu yg genster.

    BalasPadam
  7. hah , kantoi tgh stalk gamba ank dara org..
    gades tu aku ingat mix ngan orng belah gunung Alps kot, swish or czech, kan?

    BalasPadam
  8. hikhik... lawak cara u ugut die... tergugat gangster herba... hikhik :P




    komen i punya entry gak ye.. klik bertubi-tubi kat sini >>You all nak header cantik dan pro? Let me design for you.. :)



    BalasPadam
  9. sumpah!aku jeling yang baju hitam sampai sudah.

    BalasPadam
  10. hehehe.. pandai uat gempak!

    BalasPadam
  11. aq kenal bdak pompuan ngan laki dlm gambo tuh . membe aq ! haish , curik gambo owg ey .

    BalasPadam
  12. @Anony - Aku pun kenal die juga.

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.