Boleh Tahan Gangster Juga Aku Ni.

Assalamualaikum

Ini entri bergambar

Ya, gambar gadis mix ganu + somewhere-in-europe. 
Tapi itu bukan tujuan aku buat entri ni.


Tapi bila zoom, adik lelaki dia nampak jambu.


Oh oh?

HAHAHA.

Sabar Brader Joe Grimjow. Gua gurau-gurau je. 


Gila apa korang tak kenal Brader Joe. Gangster Herba tu.

Ulasan

kakachan berkata…
ler.. ingat ade kaitan ngan budok pompuan tu..pandai ea..

ngape le di ignore nye. agak ganas la
et berkata…
ahahaha.sampai hati.
cik EPAL berkata…
ignore je. hahaha
Jard The Great berkata…
alaa.. ko dah add pon.. aku tahu.. ahahaha
sya ar berkata…
giler! apsal wa xkenal dia?
noor afzan berkata…
x paham la apa relatednya dengan background picture tuh.
Nurul Harun berkata…
hahahhaa..mengom + sengal!
joegrimjow berkata…
entry fenomena adamaya tu ade link blog ni
seba tu nak tag name masa post kat facebook
tp sbb xfren lg,
add je r
heheeee
joegrimjow berkata…
LOL
sanggup ignore?
kekeke
Adziim berkata…
haha~
aku ingatkan budak laki dlm gambar tu yg genster.
ザ-sylver-shooter berkata…
hah , kantoi tgh stalk gamba ank dara org..
gades tu aku ingat mix ngan orng belah gunung Alps kot, swish or czech, kan?
AiZ berkata…
hikhik... lawak cara u ugut die... tergugat gangster herba... hikhik :P




komen i punya entry gak ye.. klik bertubi-tubi kat sini >>You all nak header cantik dan pro? Let me design for you.. :)



Kap berkata…
sumpah!aku jeling yang baju hitam sampai sudah.
kella berkata…
hehehe.. pandai uat gempak!
Mr K berkata…
@Shooter - Tak :)
Tanpa Nama berkata…
aq kenal bdak pompuan ngan laki dlm gambo tuh . membe aq ! haish , curik gambo owg ey .
Mr K berkata…
@Anony - Aku pun kenal die juga.