Justin Bieber & His Girlfriend

Assalamualaikum

Bagi lelaki yang berumur 16 tahun yang bernama Justin Bieber ni, ada awek yang seperti di bawah agak sweet.
 This is Caitlin Beadles

Ya... Kind of sweet you know. Walaupun suara dia gila macam perempuan di usia 16, ianya boleh di maafkan memandangkan dia ada banyak $$$$$.


What a good life you know.

But you know what. Sometimes. Its gonna be weird when he clashed with the girl (above), and go for this girl (below).

 Melissa Victor

I love this. What a perfect match. Kadang-kadang, ini mengingatkan aku kepada 'keseimbangan alam'. Duhhh.

Oh yes. I hate this girlish-voice-boy. None of her his songs gonna be in my laptop. Im not her fan. I just love when he did something stupid. Google it.





Ulasan

Hana Kimi berkata…
ko nieyh mmg kejamlah bro ;D aku pon x minat dgn mamat ni
Kap berkata…
kasut menyala wa cakap lu.
ARYN berkata…
hahaha. tp lg ia sedap je didngar. i'm not his fan neither his anti-fan. i'm neutral :D
eila senggal berkata…
sangat2 setuju. dah la suara mcm gurl2. tapi one of my friend minat giler dengan minah ni~ =)

bole dikatakan fanatik giler la. bila saya ckp suara jb nie mcm perempuan. abis saya kene marah balik. ishk2..

apa2 pun semoga semua berbahagia~ =)
QuiNOLLIne berkata…
totally agree wit u. wonder y ppl still like him. his not dat gud.
Tanpa Nama berkata…
haha..
menyampah..
tp kau still nk google pasal dia kan..
Siti Hajar Marissa berkata…
just nak mintak permission to post ur entry kat facebook.

thx walaupun kau x bgi.
Siti Hajar Marissa berkata…
just nak mintak permission to post ur entry kat facebook.

thx walaupun kau x bgi.
lassiegewdix berkata…
isk ~
lassie peminat die :(
widda_me berkata…
huhuhuu....

i am boyish-voice-girl

i hope u don hate me...
PinQib berkata…
gila i fanatik bieber..
ahah.. tgh dgr lgu baby//
muahaha..\betul ke negro tu makwe die...g
masshie mastura berkata…
hye i suka dye. sbb dye sgt comeyyy. mr k xska sudahh, wekk! haha:P
mai mai berkata…
she is not his girlfriend - for god sake, she's twice his age AND LET ME EMPHASIZE ON THIS - she's his publicist..and I'm not one of those JB's fan, just setting things straight..^^
izzati suhaimi berkata…
hey.. ko jelez ngn suare dy an?? hahaha
ooh dyanna berkata…
hello.justin bieber comel okay.
suara die boleh meruntun jiwa.
:-))
Tanpa Nama berkata…
jeles maknanya tak mampu....huahuahua

his girlish-voice-but-hot-and-irresistible is one in a million...=)