Al- Fatihah untuk Achik Spin yang Baru Pulang Ke Rahmatullah.

Assalamualaikum

Gambar lama.

Apa yang aku dengar, Achik Spin atau nama sebenar, Abdillah Murad Md Shari telah meninggal dunia dalam sebuah kemalangan dekat-dekat dengan Perhentian Nilai, PLUS pada jam 7 malam tadi. Dia yang dalam kereta Toyota Estima, terbabas dan melanggar sign board lebuhraya. Dan masa tu pula, arwah di katakan tersepit di dalam kereta yang terbakar. Tapi kawannya (pemandu) sempat keluar.

Al-Fatihah.


Apa pun, aku harap tak ada orang bodoh macam Rafiqin buat kecoh pasal isu ni.




Ulasan

cathenclox berkata…
dah konfem bro..
tadi ada kat buletin utama.
Kimmy berkata…
daripadaNya kita dtg,kepadaNya kita kembali~

al-Fatihah>>

kt sini pn dh 2 student Malaysia meninggal kemalangan..

hais~
zieka berkata…
al-fatihah..
kesian lak, kat isteri
dye,
Cap Api berkata…
al fatihah..

kat kampus pn dah 2 org student meninggal..
.::fuschiafasha::. berkata…
innalillah..
kesian..
anak kecik2 lg kot..
widda_me berkata…
sangat tak sangka....

kesian wife and anak dia...

al fatihah
nabihah zulhemay berkata…
al fatihah buat arwah.
nabihah zulhemay berkata…
al fatihah buat arwah
lumut berkata…
saya terbaca juge td..al fatihah...sudah tiba ajal die.kite pula bile?...
Nurul Harun berkata…
takziah buat keluarga arwah.