Isnin, 25 Januari 2010

Into The Reality. Aku, Tika Itu.

Serious shit, aku tak minat bola sepak. Come on, berlari-lari di tengah padang sambil merebut sebiji benda bulat yang kebiasaanya berwarna putih? Then selepas dah dapat, sepak benda bulat tu jauh-jauh? Wtf is that? Boring~ *Rolling eyes*

Tapi aku minat hoki. Even tak reti main hoki, aku still main dan join kelab hoki.

And oh well, ini adalah entri bergambar aku pada hari ini (sabtu 23 hb Januari) ketika aku berada di Stadium Hoki di Melaka. And yes, it is damn so fun. Bukan pasal awek, tapi pasal game. Bukan juga aku dan Micet yang main, tetapi kami jadi penyokong kepada UniKL IBIL and serious, pasukan sorak Micet memang best. Duduk ramai-ramai, pukul kompang dan sorak sambil nyanyi lagu 'Potong-potong' iklan P1wimax. Terbaik. Then mulut nanyi main lepas cakap je. Tak ada tapis-tapis. Again, terbaik.


This is how it starts


Awek paling kiri tudung labuh tu comel.


Kenapa aku fokus kat Eddy?


Again, kenapa aku fokus kat Eddy?


Again kenapa aku... Eh, mana Eddy? Haha! 
Bergambar bersama pemain hoki negara, Chun Boon Huat. 
Eddy missed this.


Pakat mintak autograph dari bekas pemain hoki Malaysia.



Ella pakai braces. Gadis pakai braces memang hot!


Omg, Ella pakai legging. Sexy. So bad baju TM tu besar sangat. 
TM tak reti buat baju ke apa? Hais.



 Ella ft Joe.

Ya, Ella, memerangkap ex awek aku ada buat persembahan. Suara dia gila ah manja. Memang comel. Teringat saat-saat manis kami bersama-sama dulu. Hais. Dah tak ada jodoh, nak buat macam mana. Joe Abdullah perampas chentaku.

Btw (by the way), kalau masa balik tu, bas berhenti kat R&R pekena makanan di Tuu Dia Pak Tam. Sup dia okay la tapi agak mahal di situ. Masa balik tu, ada hamba Allah pergi pijak tahi kucing and bawak naik dalam bas. Perh. So faham-faham je la. Memang semerbak bas tu. Tu belum kira panas sebab perlu tutup aircon. Huh. So, masa balik, semua diam je.

Lagi satu, setiap petang akan ada mainan hoki di padang Micet bersebelahan surau. So, sesiapa yang rasa nak main hoki, rajin-rajinlah turun. Kayu hoki di sediakan. President hoki cakap, gadis comel di beri keutamaan. 

It was fun.


Comment Here


7 Comments:

irahehe berkata...

bukn ke legging memg pkai ngn bju besr ker?

ella awek kau?mksud kau ella sblah rumh tue ker?ke yg depn umah?

heee~

=]

luna_e berkata...

engkau...kaki bangku ke? Ehehehehe....bkn ape..susah nk jumpak spesis laki xminat bola see..pak ni.

joegrimjow berkata...

bro
mane gamba ngan ella?
xde pon
hehe

noor afzan berkata...

Sayapun tak minat bloa sepak..
apatahlagi futsal..

tapi bukan hokipun sama ke?
lepas dah dapat pukul jauh2..
=)

zarif the great berkata...

zzz..
bkn ke hoki kejar bola putih gak ke?
ke ko maen pakai bola purple?
pe2 la khairul...

Mr K berkata...

@Joe - Tak dapat doe..

@Zarif - Pink.

nurul fariza berkata...

mr.k...aq pown minat hoki gakk...

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger