Bila Homoseksual di 'Benarkan' Dalam Islam.


 Picture shows all.

Tajuk agak catchy kan. Ya ianya perlu menarik pembaca. Tetapi jangan risau, entri ni tetap tak lari dari tajuk. Tapi korang mungkin agak geram kerana ini adalah isu yang sensitif.

Klik sini untuk melihat-lihat website yang macam sial yang aku rasa untuk menjatuhkan Islam.

Website yang aku linkkan tu adalah website bernama Al-Fatiha yang kononnya berunsurkan Islam tetapi di khususkan untuk umat Islam yang homosex, trans dan sebagainya. And what the fish is that? Kenapa website tu bercakap macamlah benda tu di benarkan dalam Islam?


Apa yang aku nak cakap;
1. Aku tak rasa orang yang bangunkan website tu adalah orang Islam.
2. Aku rasa makin lama, makin banyak kuantiti agama lain bencikan agama Islam tanpa sebab yang kukuh.
3. Why? why? why?

Lari tajuk; Aku tengok, sebilangan orang bijak pandai dalam Islam di Malaysia kebanyakannya tidak boleh ditegur dengan orang-orang biasa. Pantang ada orang tegur, terus melatah. Bagi mereka, merekalah terbaik sebab belajar agama tinggi-tinggi. Again, why why why?

Comment Here

Ulasan

piNky LuCiA berkata…
hmm.. sebab orang yang perasan pandai ni.. memang selalu rasa mereka tu betul dan benar.. tak de org lain dah yang benar2 betul macam mereka.. huhu
dila berkata…
why ah..?
aku pon tak reti nak jawab.
cik EPAL berkata…
uihhh....macam macam
joegrimjow berkata…
kalau xley ditego tu
bukan namanya bijak pandai lagi

namanya
bijak bodoh
norain ishak berkata…
hampeh giler website tu..
ape nak jadi daa..
dah macam akhir zaman pulak..
erm..
yang pasal ulama'2 tu,no komen coz aku tak tahu ape yang terjadi skang nie..
Eeeeenul, berkata…
Subhanallah, mengucap panjang =.='
mR.sYaH berkata…
macam2 perkara berlaku utk hancurkan islam skang.. Mmg ramai org bijak pandai mcm tu skang..
hellioz berkata…
proapaganda
standard r tuyh

btw,
u can teach me how to be 1
gyahhahaha~
M[i]$Z[a]C[k] berkata…
manusia akhir zaman..
CAHAYA berkata…
kesian kalau ada orang ada otak tapi xde akal. samada orang Islam atau tak, bukan soalnya. Sebab macam mana pun, orang Islam akan dipersalahkan. Soalnya, apa orang Islam buat dgn benda mcm ni.
Import+Export berkata…
caya la bro, lu memang bran beb..

aku try tegor lu dulu bleh, jgn lu marah plak kt gua sbb gua nk test je nih, apesal x dtg showroom gua beli keta, lu beli kt org lain plak. meh dtg showroom aku oder porsch sebijik.

ok bro, smoga trus sukses
Hana Kimi berkata…
x tau nak cakap apa. tp aku dh baca dlm majalah al-islam. ada sorang wanita indon, dr musdah rasa namanya. dia dpt anugerah sbb halalkan gay, lesbian n' homoseks.
M.Faiq63 berkata…
kemungkinan besar org jahil akan membuat web tersebut sebagai rujukan yang mengatakan ISLAM membenarkan cinta sejenis ni....
Tanpa Nama berkata…
moge harapan admin tu akn hancor berkecai.maybe he's not muslim,but 'others'