ESQ Training

Testi dan more info di sini

Abang aku ajak aku pergi benda ni. Tapi masanya amatlah tak sesuai. Program ni dari apa yang aku baca memang benda lama dan berjaya. Korang patut cuba.

Bukan program biasa.

Bayaran asal lagi mahal dari ni. Ni dah kira murah. Program ini memupuk leadership, keagamaan dan motivate.

Ada siapa yang dah pernah pergi?

Ulasan

joegrimjow berkata…
kawan pernah pergi
btol
mmh berguna
tp x dibukak kan hati lagi untuk join
lizz berkata…
mak aih!! mahalnyer wei. tapi, kalo aku dekat sane pun..maybe jugak aku pergi cuz i love something yg cam motivation ni :)
ngehehe
NieSah berkata…
Nisah dah pernah pegi!!!
sumpah seronok!!!
khairul patut pergi...mungkin ego khairul boleh jatuh merundum...
who knows..
;)
Mr K berkata…
@Nisah - Oh tidak tidak. Tidak akan jatuh.

ESQ ni merubah orang ke? Dan orang tu macam niesah? Kalau macam tu tak nak lah join. Haha!
kechiksiikanbuntal berkata…
esq neh kechik da pi..u pon should go for this training..xrugi..nmpak mmg cam mahal..tp once u da pi u boley pi recharge bila da jadi alumni..xpaya bayar pon..huhuhu..
milimilo berkata…
sumpah mahal..tp kalo btul baloi xpe r..sape yg duit,sile r pegi..aku xleh g..ade agenda laen
Mitsuo berkata…
oh kuis, kolej lamaku
NieSah berkata…
merubah orang menjadi lebih baik..apa salahnya..ye la..Nisah belum cukup baik..n Nisah bukan contoh yang baik la nih kan..xpe..faham laa..
jatuh ego tuh bukan tertakluk kepada sesama manusia je..tp ego kita pada Yang Esa..but..mungkin akan affect bila involve dgn hubungan kita sesama manusia kot..susah nk explain..bila mampu nanti cubalah rasa..
sofia berkata…
you should try it. terbaik.