Selasa, 4 Ogos 2009

Aku cuma nak bagi tau - 8

Demi Si Dia yang tak semestinya jodoh kita

Aku faham jika terdapat dua gadis bergaduh kerana berebut akan seorang jejaka memandangkan jejaka-jejaka di dunia kini semakin pupus.

One by one la. Kesian aku tengok awek bertudung tu.

Bergaduh macam perempuan. Macam kucing.
Muka nak ganas je.


Tetapi aku tidak faham. Mengapa gadis-gadis tersebut bergaduh dengan cara menarik rambut dan bukan menarik seluar? Ataupun baju?

Anih!

16 Comments:

Cookie Monster berkata...

aku tau sbb ape
ehehe
jap ye..
nih komen terakhir seblom aku pi kem
lalala~

okey..dorg tarik rmbut sbb rmbut tu menyakitkan brbanding sluar atopun baju
mungkin trik sluar dn bju nmpk mmalukan
tp tarik rmbut kesan sakit die tuh smpai ke ubun ubun
agaga
aku ckp neh bukn sbb aku pena gado ke ape
tp aku cume merasekan pendapat aku tuh ade kaitan ngn ape yg aku cakap
hehehe

go PLKN go!
xD

Mr K berkata...

@Miss Kuki Monster - Kau ni tak habis2 nak menyemak kan.

Sebenarnya kat sini, kesan memalukan lagi menyakitkan dari kesan menarik ramput.Perempuan ni lembik sebenarnya. Tarik la rambut tu sekuat mana pun. Tak akan putus lah rambut tu hahaha!

Kuki, kalau kau rindu kat aku. Kau tau numbor2 yang perlu kau tekan. =)
Kalau aku bosan, aku reply la kot Haha.

mr.syazwan berkata...

meka berebut sbb laki lain da xleh percaya kot..

kalau ssh2 sgt ambi la kamu kan kan kan... lg sng x yah rebut2

haha

azzaliena suziantie berkata...

huahua
ko pernah tesempit antara perempuan ke
hehehe
well biasa ah kalo dah terlebih sayang kat laki tuh. sanggup je uat pe kot. hehehe
tapi memaang memalukan ah
lempang je ah senang..
tarik rambut pe barang ;p

Mr K berkata...

@Syazwan - Ambil kamu lah haha.

@Azza - Tak. Tak pernah.

FdausAmad berkata...

gua heran dari awal..
camna bayang gambar lu buleh nampak mcm pistol air gua je?

Igniz berkata...

kalau diorg tarik rambut, diorg je yg terlibat..budak2 laki just bersorak..

tapi, kalau diorg tarik baju n kain n sluar...budak2 laki pun terpaksa 'terlibat' sama..n kalau diorg da terlibat, nanti cikgu2 terlibat, mak bapak terlibat, Jais atau apa2 'Ja' terlibat, harian Metro terlibat..dan ramai lagilah.

Tu pasal diorg tarik rambut je. Actually, diorg ni berpikiran jauh..tanak libatkan org lain.

Abby<333 berkata...

sbb lagi bes?
hahaha
aku ade pengalaman ngn adek aku
baling2 brg
tarik2 rambut
tp perempuan x smpi ati nk malukn prpuan len
ade je cm mat saleh sane
tp kt msia x ramai kott
;p

norain ishak berkata...

bunga bukan sekuntum,
kumbang bukan seekor,
pompuan bukan satu,
laki pun bukan satu..
lallala~~
sengal aku melihat org berebutkan seseorg..

Mr K berkata...

@Firdaus - Namapak je macam pistol air lu. Tapi bukan.

@Igniz - Pandangan yang hebat Igniz. Dan jika mereka menarik seluar. Aku rasa pergaduhan itu tidak ada penghujung. Kau dan aku tentu 'terlibat'kan.

@Abby - Aku pun slalu gak gadus ngan adik aku. Tapi bab main tarik rambut sorry la. Kaki terus haha.

@Norain - Fight for ur right =)

Popi Moli berkata...

hahaha. aku pernah kena self defence je. pmpuan tu tiba-tiba tuduh aku skandal boifren dia. dia tampar aku pastu nak tarik rambut aku tapi aku dah tumbuk muka dia.

hahaha. dulu ada boifren aku nakkan orang lain, aku lepas je. hasil: dia lebih happy dengan pmpuan tu sampai skrg. hehehehe.

n y s a a berkata...

penat aku tunggu video 1st tu. dah la 4 minit, tumbuk nya tak. dia main tunjuk2 lepas tu crowd nak peace2. lawak betul.

Mr K berkata...

@Popi - Why dont u just fight for your right?

@Nysaa - Haha. Budak-budak, biasalah. Tapi memang kesian la awek yang kena buli tu. Tak cool langsung.

NURUL HARUN berkata...

x pernah bergaduh psl lelaki.
hehehe.
tp mcm menakutkan je kalau gaduh tarik2 rambut.
ahhhhhhhhh...takut2.

nkecik berkata...

loser la popuan serang popuan len pasal laki. kalo da bf ko x menggatal, manenye dia nk layan popuan lagi sorg tuh

Mr K berkata...

@Nurul - Mempertahan kan 'hak yang tak seberapa hak' memang menakutkan.

@Kecik - Mungkin perempuan yang menggatal memandangkan kekurangan 'kuantiti' lelaki? =)

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger