Rabu, 19 Ogos 2009

Aku cuma nak bagi tau - 2

Gambar sekadar hiasan. Tapi gadis ni memang cantik.

Aku pergi ke sebuah belog yang owner nya adalah gadis yang amat cantik, lemah lembut dan sedap mata memandang.

Aku tengok followers dia. Teramatlah banyak. Tapi tak secomel followers aku.

Aku tengok entry dia. Dia menceritakan tentang tin biskut. Tin biskut yang katanya cantik. Then dia buat lawak tentang tin tersebut. Tapi tak kelakar. Sumpah tak klakar. Entri tu pula pendek dan gila membosankan.

Tapi..

Tapi..

Tapi ada lebih kurang 60 comments yang dia dapat.

Uh. Dunia memang tak adil.

40 Comments:

fahim berkata...

rilek ah. tujuan aku blog pn bukan untuk followers dan comment, tapi untuk menghiburkan hati orang. Jangan ikut jalan sesat. Jangan jadikan blog macam myspace.

NieSah berkata...

60 komen...
yang mana 30 daripadanya adalah dari dia sendiri..
sebab die memblas komen2 org bagi kat die satu persatu..
tol x?
wuuu~~
dan x semua komen berckap pasal tin biskut..
dan x semua komen adalah dari org2 yg berlainan..
sebab org yg sama berinteraksi dgn membalas2 komen di entri yang sama..
betul x?
huhu~~

didiey ;) berkata...

may be awak ckp ta lawak..
orang laen anggap lawak.
hehehe ;D

farhana rahim aka paan berkata...

boleh sewel penduduk dunia ni kalu 'adil' sentiasa. HAHAA ;p

sajeedhani. berkata...

mana kau tau dia lemah lembut? kau pernah jumpa dia? tak semestinya orang yang amat cantik itu, lemah lembut. macam aku la. haha. takda la. main2 saje. :)

mesti kau jeles sebap cooments kau tak banyak macam dia kan? huhu. mungkin dia dapat lebih sebap dia cantik kut. diskriminasi gender. haha :)

Igniz berkata...

stuju...!stuju..!
maybe ko, or kita, patut taruk gambar awek cun kat profile kita, baru leh dpt byk comments kot..huhu.

ImaZahra berkata...

hehe.. biasa la tu..
manusia memang suka sesuatu yang cantik kan?

ni ade sebarang unsur dengki-cemburu-jealous ke..?
hehe, sekadar bertanya..

farahamalina DAFRI :) berkata...

setuju! entry seciput yg dapat byak comment ; kite tulis pnjang² hampeh xade sape bacee >.<"

AkuAyie berkata...

ahaha...jeles ler tu...

kbykn follower dia boshan kot..
heee~

ateeka amer berkata...

well,mmg salu cmtuh.entri yg bukan2 yg dpt hit.

Khairul berkata...

Maaf kerana lambat approve comments anda semua. Aku bukan baru bangun dari tu. Aku bertapa atas katil seperti biasa.

@Fahimmie - Ya. Ini bukan myspace. Kadang-kadang kau ni bijak juga.

@Niesah - Mungkin.

@Didiey - Mungkin para lelaki memaksa diri mereka untuk comment untuk mencapap?

@Paan - Setakat ni, dunia tak pernah adil.

@Sajeed Sigaraga - Ya. Diskriminasi gander mungkin.

@Igniz - Tapi aku lelaki.

@Zahra - Tak cemburu. Tetapi jealous.

@Anak Dafry student MICET 2009 - Ya. Entry kau juga penjang. Mungkin terlampau panjang. Tapi tak apa. Sebab kau comel. Dan cantik.

@Ayie - Dan memaksa dirinya untuk comments mungkin.

@Ateeka- Itu yang dikatakan tak adil dan dia bernasib baik.

RainMe LeoBellicose berkata...

Nanti kita buat ranking... kasi tajuk shockng sikit

didiey ;) berkata...

khairul tu AWAK>
wat la ;))

Igniz berkata...

ala, leh je kalau ko taruk gambar pompuan, walaupun ko sebenarnya lelaki..hehe.

p/s: aku practicum teacher, not a teacher. xplan pun nak jadi cikgu.

sajeedhani. berkata...

Sajeed Sigaraga? apakahh. haihh. pelik2 la kau.

Tanpa Nama berkata...

awek siape ni ko cilok ni kerol??

--{♥Mahirah Abd♥}-- berkata...

adoooiii kelakar la ko nie mat..
rilex la k..
tp pelik gak
cam ner org boleh comment..
ermmm..ragu2 nie..
nth2 dia pakai 'pelaris' x..??
jeng jeng jeng.. :P

ARYN berkata...

tu la yg aku nmpk skrg..kalu blog tu owner dia cun cnfirm rmai gile follower..rmai gile org komen..haha

nmpknya aku bukan kategori cun

Khairul berkata...

@RainMe - Hmm. Idea yang bagus. Based on kecantikan muka dan bentuk badan mungkin. Mungkin aku akan buat bila followers aku mencecah 100. 10 tercandik drpd 100. Ingatkan aku kalau aku terlupa.

@Didiey - Saya tahu.

@Igniz - Practicum teacher? Tak pernah dengar.

@Sajeed - Apakah?

@Anoy - Ni ex-awek aku masa aku beljar kat oversea masa aku muda-muda dan belasan tahun dulu. Sekarang ni dah tua. Awek ni tinggal kat Senawang di Perak. Percaya tak?

@Mahirah - Para lelaki nak mencapap. So para lelaki terpaksa la perah isi apa nak tulis. Lelaki, biasala. Pantang nampak perempuan sikit.

@Aryn - Pengakuan yang berani. Tapi jangan la rendah diri sangat. Kau cun btw.

Richeal Phil @ Ritz ^-^ berkata...

haha tu dah standard berblog...
But if u really talented in writing, tak jadi masalh untuk anda mendapat peminat ramai suatau hari nanti...just jeep witing...
haha cool blog, salam pengunjung baru

Ynn. berkata...

haha ;p entry best mcm ni kurang dr 20 je kan?hee

Khairul berkata...

@Richeal - Yeap. And salam perkenalan juga.

@Ynn - Nope. Dah mencecah 20. Luck maybe.

babyaura berkata...

menyokong fahmi~

Khairul berkata...

@Baby - Fahmi? atau Fahim?

♥aQilah♥ berkata...

haishh..sekadar menyinggah lalu menambh komen dan juga follower kamu..haishhh..
pe kata kmu cter psal tin sardin sbb tin biskut mungkin tidak lucu dan sekaligus komen pasti b'tmbh(haishh,ask aku ckp skema neh..)hahahaha

░♥si lampu neon♥░ berkata...

hahahaha gila tak adil!

bspotgurl berkata...

Ermmm, dah tak tahu nak comments apa ;)

nkecik berkata...

eh sama je kot. aku tgk kalo popuan nyer blog,laki byk komen.kalo laki nyer blog,popuan byk komen.

KENABOI NATURE ADVENTURE berkata...

lek rul, kalau ko tension sgt meh belog aku leh relesae tension... wowowowowowo

Khairul berkata...

@aQilah - Cakap skema kadang-kadang nampak cool.

@Lampu Neon - Dunia memang cam tu.

@Gurl - Katakan Hai di The Other Mencapap Box sudah memanda-i.

@Kecik- Tapi belog perempuan lagi banyak komen samaada daripada lelai atau perempuan.

@Kenaboi - Apa teknik kau ada?

MiSZuE berkata...

haha..hai salam..
suke entry niii:)

Khairul berkata...

@Zue - Tq. Asalkan anda jangan terasa suda.

milimilo berkata...

haha..kadang2 komen kadi banyak sebab spam..mcm dkt blog aku..sume pakat spam sbb nak mng contest komen tuh..panas gak kdg2 kalo komen xkne dgn entri..tp,ape bley wat..aku pasrah..hoho ;)

saffa berkata...

dunia memang tak adil...

banyak giler kowt blog cam gitu.. tu yang saffa pelik. lepas fikir balik saffa pun.. hurm.. mungkin mereka ni dah selesa dengan dia.

dia hanya menjadi diri dia. mungkin sebab itu mereka. suka. walaupun dia hanya tulis sebaris ayat...

Lun berkata...

post ni lawak ^_^

Mr K berkata...

@Saffa - mereka nak mencapap je.

Boneka tak sakit berkata...

NAK LINK BLOG AKU NAK TAMBAH KOMEN DIA KE 61 komen hahaha...

izzati suhaimi berkata...

bunyik mcm jelez yang mendadak? haha

nur cahaya berkata...

assalamu'alaikum.....
itu blog budak tu,biarla....dah org suka apa yg dy tulis...
jgn ingat blog 'saudara' ni je yg bagus....org lain pon ade kreativiti...jazakillah

kerepek ubi berkata...

adoi.. lawak. hahahahaha.thx for making my day. br nk touching2 google bnde jiwang td.

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger