Isnin, 13 September 2010

Aku Cuma Nak Bagi Tahu 30 : Awek Raya.

Assalamualaikum

 Mira yang sedang mengira duit raya. Budak-budak, biasa lah.

Aku, sebagai lelaki biasanya akan beraya bersama lelaki. Konvoy ramai-ramai pergi ke rumah orang lain untuk beraya. Dan, sebagai mana lelaki, mesti akan bersemangat waja untuk beraya di rumah awek comel. Bila beraya di rumah awek comel, tak dapat duit raya pun tak apa. Tak apa.

Dan ayat biasa lelaki yang lelaki akan sebut setelah keluar dari rumah awek comel adalah

"Comel doe awek tu. Masa zaman sekolah menengah dulu, aku tengok pun nak muntah. Tapi sekarang, perh. Menyesal aku tak mengurat"

88% lelaki berkata sedemikian. SERIOUSLY YES. So, gadis-gadis sekalian, jangan lah gatal biroh sangat nak bercinta-cinta sebelum habis SPM. Anda, tak perlu lah anda berpakaian seksi meksi untuk tarik perhatian lelaki ketika kelas malam. Tak perlu lak letak gambar pakai baju berlurah dan tangkap gambar dari atas dan letak di facebook untuk memancing lelaki-lelaki tua dan gatal. Tak perlu lah post-post status yang daring dari twitter. Tak perlu lah layan semua lelaki yang tersalah call/text mahu pun yang tersalah call/text. Tak perlu lah betenggek di tangga dan lif shopping complex sambil pakai baju ketat ketat. Asset korang tak akan buat korang nampak cun la.


21 Comments:

redballerina berkata...

HAHA.lelaki.....

Miss Lemonade berkata...

aku suke yg ni
ugly betty xsmestinya ugly smpai mati..

En iLham berkata...

SETUJU!!!!!!!

Kimmy Ai berkata...

pergh! gatal biroh??? ;DDD

Kap berkata...

banyak ke rumah aweks comel kau beraya?

chentaMAYA berkata...

sgt setuju!!!!

Tanpa Nama berkata...

nice....terima kasih sbb bgtauk.. :)

lily_lolypop berkata...

HAHAHA.
betol seratus peratus !
ur entry ske an melibatkan kaum hawa !
:P

♥ 西蒂 ♥ berkata...

haha..oh my god!
bagus lah u.. ;D

WerT berkata...

btol2..hahaa
btw sape mira tue..wakakaa

Strwbrry berkata...

I second Ms Lemonade! =)

a little less conversation berkata...

tp asset tu gak yg ko tgk kn?

Mr K berkata...

@Kap - Hari ni, semua aku beraya rumah awek. HAHA

@Lili - Entry aku suka melibatkan mengata kaum wanita. Haha

@A Littke - Errr errr. Tak tau tak tau.

AMOI KUSUT berkata...

wey, asyik cerita pasal awek comel laa..
awek seksi laa..

bila nak buat post pasal boy comel ke, boy hensem , boy macho ke??
teruja sikit gadis2 di luar sana nak baca..
*boleh kenal kan sorang dua kat i..

miss faten berkata...

MISALAN KATALAH,
awek tu sampai kesudah tak comel - comel cemana? Tapi dia bukan jenis yang berpakaian ketat segala, dia masih berpakaian sopan mengikut adat Melayu dan syariat Islam, adakah urm orang lelaki still akan keluar rumah si gadis dengan bercakap sedemikian rupa?? Ahaa ~

ema_hzardy berkata...

ouh. btol3. thumbs up. hahaha

Mr K berkata...

@Amoi - Amboi you. Tak takut Mr D marah ke?

@Faten - Haha. Mungkin tak. Tapi, beauty is in the eyes of beholder.

FarhanaDr berkata...

Even umur aku dah 23, tapi aku rase pesanan ko tetap boleh diapply untuk segenap lapisan umur.. Bukan je budak sekolah.. Heehee.. Tengkiu.. :)

noor afzan berkata...

betul la..
tapi mmg zaman sekolah dulu ku comot gile.
langsung tak dak sapa nak.
hahahaha~

masshie mastura berkata...

thanks for da info mr K. hehe.

Tanpa Nama berkata...

haha bestnyer....

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger