Isnin, 6 September 2010

Moral Of The Story.....?

Assalamualaikum


Di ambil dari Tumblr si Gebu.


24 ulasan:

  1. homaig0d. incik khairul. xde hiburan lain ke utk tnggu berbuka neh~

    BalasPadam
  2. astaghfirullahalazim.. speechless saya dibuatnya..

    BalasPadam
  3. no matter how scared u are, stay off the road..huu~

    BalasPadam
  4. video ni buatkan aku terlopong, ternganga selama 30 saat.

    :O

    sebab tu tak digalakkan prank prank orang ni.

    BalasPadam
  5. aku ade bce komen2 kat oh media rasenye.ade orang cakap fake.sebab takde calar+still lagi boleh rakam+gune effect

    mebi fake mebi tak.sape tau.orang yang rakam jer tau.

    BalasPadam
  6. Tengok dkt fb td, ok.. jangan menakutkan org lain kali..

    BalasPadam
  7. moral of the story :

    beli kete mahal2,
    ble langgar org ,
    org tu akn bahagia sbb mati kene langgar dgn kete MAHAL

    :D

    BalasPadam
  8. OMG! tkjut gile aku tgk die kn lggar...kwn die pon nk kjut kn jgn la smp mcm tue skali...pe tah lagi tgga umh die trun straight trus k jln...klu k tmn k hape k...x pe jgk...ni die dh x de bru nyesal x sdh...

    BalasPadam
  9. uitt dasyat..
    tgh2 gelak, tetibe meraung!! sadisss btol..

    BalasPadam
  10. Nice one....

    kalo kene langgar mmg masok bwh kete erk...
    nape aku tengok cite melayu slalu2nya terpelangting erk...

    zzzz

    BalasPadam
  11. @Anony - Ish ish ish. Kau selalu sangat tengok citer melayu ni.

    Punya lah aku penat cakap pasal moral of the story.

    BalasPadam
  12. AKU RASA:
    ini video betul.
    barangkali.
    moral of the story?
    jgn prank org,
    kasihan . . . :(

    BalasPadam
  13. hah..terkejut saya..cian pompuan tu..x psl2 dia yg kena..

    BalasPadam
  14. OMG~
    rasa terhenti nafas bila
    tgk permpuan tu masuk bwh kete

    BalasPadam
  15. moral of the story, bergurau berpada-pada...~

    BalasPadam
  16. video masa rakam kat tingkap nmpak cam ada halaman luas tp video masa turun tangga ada jalan terus..
    tp yg pasti org yg rakan msti trauma...

    BalasPadam
  17. kesian giler pempuan tu..
    mati kena langgar keta..
    huhu..gara-gara terkejut n lrikan
    diri..

    moral of d story:jgn dok wat camtu

    BalasPadam
  18. =___='

    T_T waaaa!

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.