Moral Of The Story.....?

Assalamualaikum

video

Di ambil dari Tumblr si Gebu.


Ulasan

ciK giNcu berkata…
homaig0d. incik khairul. xde hiburan lain ke utk tnggu berbuka neh~
si pendek dan moody berkata…
astaghfirullahalazim.. speechless saya dibuatnya..
FatinSyahirah berkata…
gilak ah.
speechless.
Ir.Ladybird berkata…
no matter how scared u are, stay off the road..huu~
joegrimjow berkata…
,ati tak pasal2
dah la comel
perempuan berkata…
video ni buatkan aku terlopong, ternganga selama 30 saat.

:O

sebab tu tak digalakkan prank prank orang ni.
irahehe berkata…
aku ade bce komen2 kat oh media rasenye.ade orang cakap fake.sebab takde calar+still lagi boleh rakam+gune effect

mebi fake mebi tak.sape tau.orang yang rakam jer tau.
Mya Amira berkata…
Tengok dkt fb td, ok.. jangan menakutkan org lain kali..
The Nerd berkata…
moral of the story :

beli kete mahal2,
ble langgar org ,
org tu akn bahagia sbb mati kene langgar dgn kete MAHAL

:D
Miss Comot berkata…
OMG! tkjut gile aku tgk die kn lggar...kwn die pon nk kjut kn jgn la smp mcm tue skali...pe tah lagi tgga umh die trun straight trus k jln...klu k tmn k hape k...x pe jgk...ni die dh x de bru nyesal x sdh...
maiTuty berkata…
uitt dasyat..
tgh2 gelak, tetibe meraung!! sadisss btol..
Tanpa Nama berkata…
Nice one....

kalo kene langgar mmg masok bwh kete erk...
nape aku tengok cite melayu slalu2nya terpelangting erk...

zzzz
Mr K berkata…
@Anony - Ish ish ish. Kau selalu sangat tengok citer melayu ni.

Punya lah aku penat cakap pasal moral of the story.
miss faten berkata…
AKU RASA:
ini video betul.
barangkali.
moral of the story?
jgn prank org,
kasihan . . . :(
monica berkata…
hah..terkejut saya..cian pompuan tu..x psl2 dia yg kena..
♥cikHanNa ♥ berkata…
OMG~
rasa terhenti nafas bila
tgk permpuan tu masuk bwh kete
Fina Fento berkata…
menyesal tak sudah la korang.
Kimmy berkata…
moral of the story, bergurau berpada-pada...~
WerT berkata…
video masa rakam kat tingkap nmpak cam ada halaman luas tp video masa turun tangga ada jalan terus..
tp yg pasti org yg rakan msti trauma...
Hazzy Ishak berkata…
terkejut gila!!
kesian giler pempuan tu..
mati kena langgar keta..
huhu..gara-gara terkejut n lrikan
diri..

moral of d story:jgn dok wat camtu
Tanpa Nama berkata…
=___='

T_T waaaa!
auni nabilah berkata…
kesian doe =.=