Sabtu, 30 April 2011

(Max 247) 24:7 Boy Band Kpop Malaysia Yang Pertama? Urh.

Assalamualaikum


Well, ini adalah entri segera. Aku cuma nak bagi tahu masa aku lepak-lepak di dunia internet menggunakan Baby S aku, aku jumpa tau satu gambar yang amat... menarik.

Well, kita semua tahu yang ramai gadis-gadis Malaysia yang minat kat jejaka Korean. Semua gadis-gadis Malaysia bajet kononnya jejaka Korea tu semua handsome dan romantik. Bagi dieorang, tak ada lelaki Melayu seromantik jejaka Korea. Heh, please.

Tu belum kira lagi bab lelaki-lelaki Korea yang menanggotai band-band yang semuanya terdiri daripada lelaki yang bajet nak tunjuk dada tak berbulu dieorang. Dan, once gadis-gadis Malaysia nampak je band-band jejaka tujuk dada tak berbulu ni, mereka akan terus terpikat. Muka ahli band tersebut cepat-cepat di paparkan di profile Facebook. Status Facebook pula dok sebut "OPPA OPPA". Sambil tu bagi gadis-gadis yang ada internet, mesti dieorang pakat download poster-poster jejaka korean topless di internet. HAHA.

Ya, semuanya jadi gila kat lagu-lagu korean bersama band-band Kpop. Entah apa yang best sangat dengan lagu korea pun tak tahu lah aku. Apa? Lagu dieorang sedap? Apa yang sedapnya? KORANG BUKAN FAHAM PUN DIEORANG CAKAP APA. Cakap je ah korang semua suka tengok dada dieorang. HAHA.

Dan, memandangkan terlampau ramai gadis-gadis di Malaysia yang terpikat dengan jejaka Korean, aku dapati yang ramai jejaka Malaysia dah macam kekurangan kasih sayang. Bagi membendung dan menghalang gadis-gadis ini di angkut ke korea, beberapa orang anak jati Malaysia mula memulakan langkah menyelamat. Dengan itu, wujudlah Band 'K'-Pop Malaysia yang pertama yang bernama 24:7 (Now dikenali sebagai Band Max 247). Ya, mereka semua adalah boyband dari MALAYSIA. Sila jangan muntah.

Yang tengah tu seksi doe. Mesti ramai lelaki terpikat.

Now aku faham kenapa ramai gadis-gadis Malaysia sukakan jejaka Korean.

Girls! Look at them. Look at them. Anda pasti terpikat kan? KAN?
So kawaiiiii! HAHA

Agak-agak korang, nama ahli-ahli band ni apa ya? Mamat? Abu? Ali? HAHA. Oh God, Melapetaka apakah ini semua.



360 Comments:

«Lebih lama   ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 360   Terbaru›   Baru»
Tanpa Nama berkata...

HAHAHAHAHAHA

24:7? yuck

Berto berkata...

dah habis seksi kot depa posing tu, kah kah. Itu yg x pakai sleeveless tu kompem bulu ketiak panjang

Wan Farhan berkata...

Mr.K, hang mmg pantas. Aku baru tau pasal budak-budak ni then terus hang dah update. Haha. Demn mereka terok.

h A n Y S berkata...

LOL~ gambar 2nd tu gelik gilak koooooooooooooooooooot!
*menggelupur kegelian*
haha

Nurul Assyiqin berkata...

24:7 ? Ouh God , look likes bunch of GAY . Sorry to say , but serius geli ! Ada terjumpa page band ni dekat Facebook haritu . hahaa , nak tergelak :D

Pasal true Kpop , okay , memang minat . Memang tak faham diorang nyanyi apa but still , aku cari jugak maksud lagu nya . Handsome tu ada , but yang romantik tu , no comment :)

Tanpa Nama berkata...

ha! ha! "geli geli euw euw" *muntah tgk gmbr kedua* bajet comel. ha! ha!

ueya megami berkata...

sy minat laki korea errr sebab errr sebabbb entah lah.dah terminat nak buat macam mane hihi.eh sape kate xde laki melayu sesweet dan romentik blablabla mcm korea.ade je kot.cumee kne pndai cari je la huuu.tapi bab last erkkk tercekik tulang ayam turki tengok band k-pop mlysia.euwwww geli.xseswai.tak payah lah nak tiru depa sume gune je identiti melayu kite.bajet kalau ikut korea ramai awek2 comel minat ke?pehlisss la.lagi lari ade.rmai je artis laki melayu yg tak tiru rambut korea laku.sbgai contoh ehemmmmm ashraf muslim.rmai kot pmpn suke pdhl dlm movie asek pkai kopiah je.so laki mlayu jd lah dri sndiri je.alah wat donno je kalau pmpn ckp awww cutenye laki korea tu.sebab pmpn mmg suke tgok yg cute2 mnje2 nie sume.tp last2 kat abg2 gagah melayu jugak yg kami pilih nnti heee.pnjg pulak komen ok bye. =)

KNue KnUe berkata...

hahaha. mr K da tgk gula-gula blom? k-pop malaysia pompuan plak. seswai bg para lelaki yg tgile2kan snsd atau wondergirl tuh. skang kite pn da ade versi malaysia tau.

Kap berkata...

biar betul...

Tanpa Nama berkata...

Hahahaha!!!Bala ni bala!!!

wath berkata...

Kepale!!!!!!!!!!!!!!!hahaaahahaha.suke korean swbb muke diorg super kacak. ni gaye cam nk jambu tapi muke..apekah!!! pakai baju melayu lagi kacak la klau da muke melayu.


hahhahahaahahhha. gelak guling2 aku tengok!

b@w berkata...

kahkahkah..viral yang teruk selepas H1N1.jejaka korean pembawa virus yang GB (gila bayang) yg mana effect kat pompuan mesia je.



Gadis Malaysia harus bertaubat -karpal singh-

Haruno Hana 하나 berkata...

hohoho
you jealous ke Mr. K?

aku tak minat pon ngan group yg konon2 Kpop group M'sia tu.. group tu dah kena hentamla weh.. kalo amek yg muka cam Cina pon takpe la gak..

btw, bukan semua yg minat Kpop nak sangat tengok diorang shirtless ya? aku tak simpan pun mana2 gambar or video diorang shirtless...
kalau tak faham, cari jelah Eng sub, kan senang? boleh gak belajar bahasa baru...

cik ubi berkata...

haha..aku rase x sesuai la..kaler x same..ilim berbeza..

berbeza rase..

Tanpa Nama berkata...

sori ar. tapi geli pulak tengok. HAHA.

seven berkata...

part tayang badan yg x seberapa tu paling tak boleh blah..maybe lelaki-lelaki yg suka SNSD ke, Wonder Girls ke, boleh la tunggu kemunculan Gula-gula..ape dah jadi kat Malaysia punya entertainment laaaa...

redbirdfe berkata...

geli je gambar 24:7. hehehe

Norain Ishak berkata...

HAHA. Memang nak muntah. Tapi masalahnya belum breakfast pagi, so takde benda untuk dimuntahkan.

chup, mesti mr k tahu jugak kan pasal yang group bajet kpop yang nama diorang gula-gula tu?

itu pun satu hal.pening-pening.

pergi belajar tinggi-tinggi lahhh daripada dok nak gedik-gedik tayang badan(perempuan&lelaki)

sekian.

IFA Athirah berkata...

dh tgk band kpop versi gurl lak? gula-gula. lagi tak blh blah.hoho

twinkle twinkle berkata...

enta apa yg ade pada artis ni,,smpai telalu taksub,hais

--hunny-- berkata...

bukan semua perempuan suka tengok jejaka korea disebabkan mereka tunjuk dada ke apa.
kalau awak kata kitaorang suka dengar lagu korea tapi xtau apa yang mereka cakap,kita orang kan boleh tengok lagu yang ada english sub.masa tu kitaorang mestilah paham.
lagi satu,bukan hanya perempuan je yang minat korea..lelaki pon ada okay..sorry panjang sangat komennya..hehehe...=)

Mikah Lurima berkata...

omaiGOD!!! Apakahhhh???

Ok, I minat drama je. band2 sume x layan sebab Malaysia lagi best bila bab seni nyanyia. Tapi... perlooookah mereka bpakaian spt ituh? aiyyyooo~

thanx 4 dis post. I suka bila org post kutuk boyband korean. btw, yg org Melayu nak dedah2 sgala bgai mcm gambo tu pehal? x perlooo kot. ishk!

p/s: I x jelesz okayh!

Hannah Haykhall berkata...

MR.K,
tak semua kot gadis-gadis yang 'in' denga kpop. Aku suka jugak satu dua kumpulan je. Suka setakat dengar lagu-lagu catchy diorang sahaja buat peneman masa workout. Tapi tak adalah sampai *drooling* or mimpi-mimpi oppa hawt siang malam. Aku masih berpijak di bumi yang nyata lagi.Itu bukan aku. Lagipun tak minat lah lelaki-lelaki jambu...ala-ala lelaki macho mcm Hyun Bin ker T.o.P ke, itu boleh lah...hehe..

Lagi satu pasal so called Kpop wanabe from Malaysia, aku tengok macam TAK KENA aje. Haish, tak senang duduk dibuatnya aku.

Hadoiii, kenapa kita nak terikut-ikut sangat ni Kpop semua. Kpop yang asli dari Korea aku leh terima lagi. Tapi, this wannabe...hmmmmm...maaflah ye.Cukup cukup lah.

Eh, maafkan tuan hamba teremo disini ye Mr.K..

Dayang berkata...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

itu je respon dari aku :) geli tgk diorang...nak gelak smpai esok pagi...:p

joegrimjow berkata...

this is ahh some

MR Amin Nasry berkata...

wakaka....sebijik-sebijik aku nampak cam beruk...beruk gay....hahaha

eDdY berkata...

gay...tu jer aq leh ckp...

saya afiqah laa (: berkata...

hahahaa mr K..lawak siot laa gmba2 tuu..asal rase geli pulak hehh tengok diorang buat gaya "chumell" uh?!!mane dapat nie hahh?!!


muka ta cukup jambu laa na buat cmtu derr..hahahaaa

balecan berkata...

hahaha..aku ada view fanpage 24setengah nieh..memang kena kutuk kaw2 la depa nieh...macam gay ja suma..hahaha

DuniakuAbstrak berkata...

hahahahahahaha bala..bala

si Bulat berkata...

opening ko ni buat aku senyum sampai ke telinga.. sambil pekik-pekik tengok shinee..

bila scroll.. scroll.. and scroll.. muka aku dah naik biru dan hampir-hampir nak masuk sepital kerana nak muntah non-stop

c.i.k.a.m.i.e.a berkata...

Dah muntah!

Min Masri berkata...

Jwpn kpd soklan Mr. K, malapetaka terbesaq.

Baru je baca kat BeautifulNara. *muntah darah*

By the way, jujur cakap, girls don't love Kpop guys coz of their hairless chest. They totally go for the flat n sometimes 6-pack abs.
Laki Malaysia de? Blh kira dgn jari kot. Mostly 2B de la, boroi+buncit.
Just saying. huhu.


p/s: Tp Kpop sekarang terlalu...lame. Dgn material yg mostly diulang-ulang tanpa mengira group. X best.

Tanpa Nama berkata...

This is epic!

Erika-Chan berkata...

ohhhh geli nya tengok gambr yg ke-3 24:7.
mamat malaysia memang tak boleh buat muka kawai mcm mamat korea lar.
muka mamat malaysia macho.haha

javanese DOVE ! berkata...

mamat abu ali!
hahaha.

oh,mujur aku tak minat.
tapi,buat pertama kali dlm hidup telah di influence oleh kawan aku menonton dvd korea pd khamis lalu.
wah gitu..aku sendiri still terkejut aku mula lyn cerita korea.
tp tp tp....aku bkn gila k-pop ok!
tak pulak aku fanatik dgn SUJU whatsoever..

aKuSiGaDiSbiaSa berkata...

Erkkk.. Band nie betulka wujud?? speechless..hahahaha!

A FLYING UNICORN berkata...

music is universal, it's not really we have to understand the language to like it.

for the 24:7, we can't slightly compare them with another korean artists. they still not debut and just act like they are k-poppers. but still, this band should just stop. they are not korean to act like one -.-

Zuwairi Rapi berkata...

wut? oh God~

Tanpa Nama berkata...

fffffffffuhhhhhh

shafiq ahmad berkata...

i wonder kalau aweks fanatik kpop baca blog mr sah-sah angin..haha

habsahharun berkata...

muntah!

sebbek tak minat Kpop..

gambar bawah tu nampak sgt memasing gay.

Tanpa Nama berkata...

haha..,ce tengok kat fb..,taip official gula-gula...hahaha..mmg lawak ar..geli doh..

kAmi dAn mEreKa berkata...

haha, dah macacm lelaki lembut pon ada, ;)

syameem berkata...

usaha menyelamat yg ntah pape la

MiSz fiFiEyQa berkata...

nampaknye citer pasal grup ni da makin tersebar luas..haha..ermm..sorry ye..saye mmg minat kpop tapi bukan grup laki je tapi yg pompuan pun saye minat gak..tapi..seriously..yg ni???erk..tetibe saye rase nk muntah pulak..huhu..

Tanpa Nama berkata...

HAHAHHA, seriously ? damn funny man , :)

Sha Amane berkata...

hahaha.. serious lawak diorang nih.buat malu org m'sia jer.sume nak diikut, lngsung x ada identiti.ni ada pulak wonder girls versi m'sia kump GULA GULA.
1 lagi, k-pop tu bukan ke korean pop? diorang ni korean ke?

Hush berkata...

HAHAHA!

Tanpa Nama berkata...

salam encik K..hehe..ader k-pop geng pompuan gak..gula2 aka wonder girls malaysia.. :p

http://igula-gula.blogspot.com/

Tanpa Nama berkata...

serius lawak doe entry ni
'sila jangan muntah'mmg nak termuntah pun..

nuraisyahr berkata...

euwwww geli gila kpop malaysia pelisss lahh.

saye suke kpop band sebab walaupon tak paham tapi somehow rase macam wahhh sweetnye *okayh tataw nak terangkan camne* and saye suke dorang dance sgt smart!

and tolonglah mr k, siapa yg tengok dada tu??? euww geli gle.

Tanpa Nama berkata...

arghhh tolong, aku muntah darah nie. Weekkk weeekkkk....

Zarisa berkata...

ada lagi satu versi perempuan punya kan...apekenama, "Gula-Gula" ala2 wondergirls ke?hadui laaaa....

nedd berkata...

bengong. tayah nak tiru dorg lah. bengong. geli. geli geli

miss'ENH berkata...

Eeee...hahah..tak minat Korea... then,,,tengok Malaysian kpop wannabe nak muntah lagi adee..

Anna Suhaimi berkata...

HAHA.. Bukan semua la mr. K.. Aku tak minat langsung pun pe jadah korea2 ni.. Bukan paham pun lagu diorang! Ntah apa-apa la yang diorg obses sangat dengan 'benda-benda' ni. Geli la aku tengok!

gha sudin berkata...

euwww, betul ker?? geli la plak..

kalau dah taste dada tidak berbulu dada ni, jangan la sampai ngan muka2 jambu sekali.. yang nampak aww tu tak tahan..

rilek2 sudaa.. stres plak menengok nyer.. daripada nak reduce stres dengar muzik, terus bertambah stres. haha..

Faiz Tapit berkata...

woi mr k, ko jangan sentuh sangat korea2 nih... kompem ramai makwe yang melenting karang... aku taw la, aku dah kena... hahaha

yannstereokumonomu berkata...

apasal aku terase macam geli je ney . haha

nini syuffina jalil berkata...

HAHAHA
bebaur jeles,,,,
band yg dr msia tu tetap yak same --'
ape ntah motif nak buat band ala2 kpop, klu dh taw mmg takkan serupa ;p
huhuhu oppa ! ;)

tarijemariatul berkata...

Perrgghhh.

Lagi seram adalah.sikit pun tak nampak mana comelnye kpop Malaysia tuh.

Muka kpop korean tuh nampak comelnye bila buat cmtuh sebab muka diowang jambu(and sometimes kalo diowang pakai baju perempaun segala mesti tetap nampak cam perempuan).

Oh pleaselah hapuskan kpop malaysian tuh...dah nampak macam bapuk pulak..tak perlu nak jadi orang laen..(gambar kedua terakhir tuh tak paham ape motif aksi camtuh,,nak cari aura kamehameha ape)

Oh hilang kejantanan anak jati melayu.

Nana Ileana Idr berkata...

Sumpah GELI dgn Kpop Malayan -.- Kalau kulit dah perang gelap tu tak payah nak berangan sgt lah kan. Body melepak, tangan cam bangla. Apakah?

~S.H.A.I~ berkata...

n sy bukan satu2nya girl yg xsuka lelaki korea!~huhu

Sabrena berkata...

eww..nak muntahhh!malapetaka apakah ini. Originality penting lah. Ape tiru2... @.@

ღ❤❣::Embun Malam::❣❤ღ berkata...

aku xminat K-Pop meskipun aku peminat Daniel Henney... erkkk...

yg 24/7 tu mcm pondan lak aku tgk... bkn nk kondem tp mmg mcm pondan... erghhhhhh...

Melayu mmg mudah lupa kan...? Lupa jati diri sbg anak Melayu... suma nk jd WANNABE...

Sis Nana berkata...

siyezly sis nana rase nak muntah nengok laki2 melayu ni nak jadi macam diorang....x perlu la....laki melayu tetap dihati la kalo nak wat suami nanti pon....wokey peace~~~

KAMIHIDUP berkata...

ini malapetaka nak kena tsunami ni.

Ruzanna berkata...

Ewww... gelinye tgk 24:7 tu. please laa... no nation can successfully copy a K-pop band. Never!!

for me, saya bukan buta2 je dgr lagu k-pop. I will check the translations of the lyrics provided by Korean channels or Korean music fans. so saya FAHAM apa yg diorg nyanyi kan ;D

I love k-pop because of the music, lyrics and the singers/bands professionalism in performing LIVE!! Plus, dorg bijak2 belaka... degree perlu dlm tangan.

i think one day Mr. K akan suka Girl's generation or Wonder Girls :P kah3.

masshie mastura berkata...

i pn prnh minat giler korean people.
tp korg xtaw attitude org korean cmne..
dorg xmesra lgsung, xlayan other tourist.
klu pergi korea mane ade org ingris sume2 tu lawat kat sana cz rkyat korea xmesra ngn tourist pun, siap kena pndg slack lg adela.
so bile dh blk msia jd xminat lgsung dh kt dorg.
comeyy muke je wtpe kann..

Bella ♥ berkata...

hahha kalau artis korea buat style camgambar yg last tu nmpkla sesuai sikit sbb dorg pun muke jambu. ni semua muka stok malaysia, campur jawa bugis pe sume. bila cuba nak tiru artis korea tu, adoi~ hampehhhh~ jauh je persamaannya. Hahha

bukan nak back up artis korea, bukan jugak tak suka artis malaysia. ehehehe ;DD

sebab minat korea adalah kerana keterujaan melihat tarian diorang. walaupun lagu diorang takla edap mana and tak paham pun, tapi sbb tarian diorang tu menarik perhatian. bab muka tu pulak tak boleh nak salahkan lah. ehehehe sbb dorang dah mmg cute. takat minat tu standart la. sapa tak suke tgk bnda cantik kan? :)

Tanpa Nama berkata...

what???kita org minat kpop bukan sbab dada eh...diorg tu hensem+pandai menari and killer smile...ape kelas laki melayu!!!muntah hijau ak tngok gmbr tuh!!!!!

rotashia faizal berkata...

nama diaorg pun nak dekat sama ngan korea jugak... =.="

Qla Sdek berkata...

Ya Allah, gelinya tengok -,-"

Saya kan, tak pernah nak minat benda alah ni. Cerita korea pun tak pernah tengok. Bukan apa, diorang ni flawless sangat. Jerawat pun takut nak singgah. Perempuan pun tak macam diorang.

And err lagu diorang takdela sedap mana pun. Takat boleh menari tapi tak faham maksud buat ape.

haha.

cdahae berkata...

betul ka ada band 24.7 nie...hehehe lawak...

miSs sepT berkata...

ewwwwwwww.....xseswai~

cik EPAL berkata...

ada sorang tu nama TAEMIN. jadah ah. cam kicap tamin je

adeyla berkata...

euwww..=='
pix taley blaa..siyess mcm gayyy

kina rahman berkata...

aku cuma boleh gelak jee sbb x tau nak ckp ape..mmg speechless gila sbb ni mmg realiti bknnya fantasi.LOL

Tanpa Nama berkata...

idop ko snyi ke? ko jelez erk kitorg xdownload gmbr ko? bak maii la gmbr ko, kitorg pon nk download. kitorg expert gile download2 gmbr neh. PABO! nk perhatian pon jgn gne isu2 kpop blh? dkitorg kpop fans xde kaco ko, so baek ko idop dgn DIAM2 je.

ain fathihah berkata...

haha nak muntah. mcm anak2 ikan je semua ni. aku girl, tapi aku tak minat depa2 ni. terlalu comel untuk dinamakan lelaki

Hidaya Sarbini berkata...

haha..geli tengok, jejaka melayu ala2 korea, x sesuai...

hana berkata...

oh no..=.="..kegilaan apakah ini ?

Miz Waniey berkata...

uwekkkk....
jauh langit dari kerak bumi.....=)

puteriyangsenyum berkata...

OMG. bapak terasanye. hahaha :D

perempuan biaselah kan, duk beria2 kat jejaka korea tp we all tetap suke jejaka melayu whatttt. xde maknenye nak suke sampai rasa nak kahwin dgn jejaka2 korea tu. hamboiiih, tinggi bebenor angan2 kannn. perempuan ni sje je mgade2 minat jejaka korea tp hati tetap kat jejaka melayu. don't worry lah babe. :)

Ewinn berkata...

hahahahaha..yekk geli bulu ajaib guaa

scha al ahmad berkata...

weyh! menjijikkan bleh?
ak xde la minat k-pop, tp lgsg xsma ok?
gpown, msia kan da adab snirik, bukak2 bju nie bkn style kita la weyh..
smlm bca entry cik epal pasai k-pop prmpn GULA-GULA..
haaaaaaaish, ntah papa je suma nie..

AuTumN LeaVes berkata...

MR K, AHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAAAHAHHAAHAHAHHAHAHHAAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAA.

*Puas gelak*
naseb tak muntah. 24:7?? *faint*...
MR K, jgnlupe ade lagi group ppuan pulak GULAGULA..search2

SiTi HaJaR berkata...

eee... islam ke tu??
haishh...

CikAnishLelabu berkata...

euww. nasib baik i tak join minat ngan KPOP ! haha

lee anna shim berkata...

sygku encik khairul.. saya juga merupakan peminat kpop.. tapi xde la sampai seperti mana yg anda ckpkan itu.. haha.. mungkin benar.. tapi sikap tersebut tidaklah sampai nk kawen ngan org korea bagai..

masalahnya kat sini.. jejaka2 melayu skrg kan mkebanyakannya nak yg cun2 seksi2 hot2 jugak kan.. bagi org yg kurg rupa mcm saya ni.. of course la akan terasa kurg konfiden ngan jejaka melayu lantas melayan jejaka2 korea sebab dorg best.. aha~~

*ape aku merepek pun aku xtaw

(^_^)v

nunui Joe berkata...

xsesuai sgguh.. Janganlah org2 korea nmpk grup ni. malu oh!

0sh!Nz d' sen0r!ta berkata...

tak sesuai kot imej dorang ni???!!!!!

fAbuLouS ZaTy berkata...

serius geli. will bring shame to MALAYSIA sooner or later.dunia nk kiamat dah.oh Gosh!

Niaa Sameon berkata...

adoi, malu gilaa.

yang seksi tuh senior kat sekolah dulu T.T

dari dulu gayyyy.

Nordin berkata...

Uweeeek. Aku termuntah sejurus terlihat gambar itu semua

Pijahh' de-Arr berkata...

euuuuuuuuuuuuu..~

org mlysia klau nk tiru sklipun

pliss lahh~

crmin diri dululahh..

grr..
meremang kegelian aku tngokk..

cik azeya berkata...

yucks. geli. entah hape hape. bajet muke kau buat love tu secomel muke lee min ho kan.

err seksi lah konon dada kau tu. peh-lis.

ni dari mana datangnya budak budak ni. macam tak cukup zat. bala bala. -_-'

SweetyMui2 berkata...

hahahaha..seriously xkan up punya group ni.. :D

LaDy_aFieFa berkata...

adeh geli tgk...macam g*y pun ada hhuhuhu

molmolla berkata...

emmmmmm.. intro tu..

Tanpa Nama berkata...

aku mnat gak korea~ tadak la smpai bajet tadak laki melayu hensem n romantik n bla bla bla cam laki korea~ mengong ka.. n grup nih?!??! maleh nk kata apa, bangsa2 xsedar diri~ aku xikut artis local pon bub tensen tgok depa pakai bju pergh cam xpkai baju~ well, kalo camtuh la rupanya da beza sgt ka tgk artis korea ngan local artis? hmmm.. laz2 baek tgk artis korea balik xla rasa berdosa sgt~ nk kata xtegur artis local, mmg berbuih dh mulut... dh tuh bila tegor kata close minded lah.. hmm, pelik2..

Misz-sakura berkata...

Hahahahaha, sabor je le haa

ema サニ berkata...

so stupidddddddddddddd, yuck! and grosssssssssssssss!! i guess if one of the korean artist saw em all, i will so sure they will laugh so badly! wanna know why? because all they do like a stupid!!!!! bagus masuk variety show laaaaaaaaaa

Nakemah San berkata...

aku xtau apasal dak2 nih suka ngat ngan korea. maybe satu faktor utama adalah rupa. yup! rupa! hahaha.. sorry to say but i prefer japanese coz aku suka language dier.. hahaha.. =p

Lili Sakina berkata...

memang bajet tempah makian mereka ni...sadis je idup

Hakim IS Mikah berkata...

ini...ini.......ini.......

ini bodoh.

cikbunga berkata...

nah kau ramai betul yg komen..pandai mr.K attracts readers ek hehe..

btw i mmg minat giler dgn kpop but hati tetap kt org malaysia gak..sebab apa tao? sebab sampai ke sudah pun xkan dapat org korea yg digila2 kan tu...

and who said dorg sweet and romantik? apa yg kita tgk x semestinye the real things... ^_^
tah2 berlakon je wahwahwah

yg 24:7 tu eww x tao nk komen apa haha...

anno nymos berkata...

kan? kan? aku dr aritu lg da euwww.. ni yg versi lelaki yg versi pompuan tiru wonder girls, snsd, ade jugak. survey la ko kan teror. sume nk bgth lemak arh!

hahahahaha

nadiah izahar berkata...

bila lelaki malaysia ala ala korean nie agak kelakar.
maybe muke korean agak berbeza ngan malaysia.
itw yg tak nampak tak sesuai kowt.
klau korean nie muke dowunk tu sesuai mcm tu hee.

lagu korean memg sdp tapi tak semua lah. klau dgr lagu dari bukan bhasa kite, kite mesti lah cari maksud nanti nyanyi2 tak twu maksud entah mencarut kerp pew kerp tak pasal pasal jerp.
WAJIB TWU MKSD DI SEBALIK LAGU HEE :)

FzaIbrahim berkata...

walaupun aku x minat korean songs or bands, tapi ntahla.
perlu ke nk tiru cmthu? aneh lak tu T__T

nadiah izahar berkata...

lagi satu, saya tak suka tengok lelaki nampak dada nie.
menggelikan lah. HAHA.
walaupown korean hee :)

and.
klau korean nie best tengok muke dowunk.
cecube cecube, tengok HD.
muke dowunk licin jerp auw hee :)

Mr K berkata...

@Azeya & Pijah- Marah betul -,-

@Nia - Tak terpikat ke? Haha.

@Zaty - Kita tengok la nanti lagu2 dieorang okay atau pun tak.

@PuteriiSenyum - Tak risau pun. ;)

@Ain Fatihah- Well said!

@Bella - Yuppp.

@Ruzanna - yup. Di korea, untuk jadi artis kena mantak dalam suka, blajar etc. Kat malaysia, yang tak pandai dlm blajar la jadi artis.

@Faiz - HAHA.

@Si gadis biasa - Yup. Band ni wujud.

@Bulat - Shine tu apa?

@Amin - Mak aih. Ganas nye ayat.

@Hanna - Kan kan? Tak boleh terima.

@Knue - Dah tengok pasal gula-gula. Another sexy group.

Fatma Diyana MB. berkata...

haish. tolong laa. geeeeli tengok. -__-"

Mr K berkata...

@Nakemah - Ya, aku pun minat jepun. Jepun punya bahasa dan cara penceritaan drama dia lagi cool. Dan bahasa dia comel gila. Nak2 bila mengomel.

Nur Edrina berkata...

cuma nak cakap ....
ada yang faham lagu yang artis korea nyanyi ..
well, cari lah video yang ada subtitle English . apa susah ???
ish3 ..

P/s : lelaki-lelaki tu pe kes ??? kesiannyaaaaa~ hahaha

Nurul Aziz berkata...

Geli weh. Tolong la lelaki malaysia. Korang semua takkan pernah jadi lelaki korea. Kalau dah takde identiti sangat tiru la fahrin ahmad ke asyraf muslim ke.

Btw hello, aku tak tengok dada dorang pon. Tak pernah download pic topless dorang pon. Fikir pompuan macam laki ke? Duh.

puteriyangsenyum berkata...

hahahahaha. xrisau ? okay fine then. :D

najihatussolehah berkata...

nak muntah kowt..skrg pun ada kpop versi girl nye..ni pun x berkenan langsung..

! Nurida Ardy berkata...

kejadahnya retis K - Pop ni..den geli tgk retis2 K - Pop ke, J - Pop kew..idok payah la nak buat versi Malaysia, bertambah nazak...
*aku Fan Remy Ishak..lelaki melayu sejati..oh yeah!

EZAN IDMA berkata...

saye tak minat . hehe dan taktau kenape gadis malaysia minat :)

Adziim berkata...

Sarkastik seh....teruk2 band K-pop Malaysia ni kena perli dengan blogger2.

wonderfuLife♥ ♥ berkata...

aku mengaku la mr.k,memang aku minat dengan cerita korea n kpop,tapi tak ada la sampai nak simpan hasrat nak jadikan dorang2 tue suami,semestinya amek lelaki melayu gak.so,jgn risau ok.haha..

cerita2 korea tue just macam baca novel la gak sebab jalan ceritanya sama je..

btw,lelaki melayu xpayah lah susah payah nak buat macam kpop,dah macam aiskrim pop aku tengok..huhu

wahidah berkata...

helehhh muke dorg jambu korg kate xpe knun.muke malay burok la?bangsa* betol la sape yg ckap mcm 2.series dol mr k.padahal lelaki shirless mmg geli pon xkesah la bgsa pe.dorg neh diskriminasi betol lahkorean muke bajek nak comey knun.dorg muke xde telor paham?malay lg jantan cket muke.cehhh.aku suke layan korean tp juz be fair jela k?

ika berkata...

yuks! xseswai langsung! puh-lis. dah melayu tu melayu la jugak. ingt xde ke laki2 melayu yg disukai? asyraf muslim~da tunang pulakkkk :(. mwahaha

.sweet-ants. berkata...

gile lah..ketinggalan aku nih. k-pop pon aku xtau. aku layan drama korea je yg lagu2 tu x mnt lah apatah lg nk knl pnyanyi nyer..errr dah tua kot

langitBIRU berkata...

maaaaaak! tak jd der laki melayu jd mcmtu. nmpk bapok kot! haha. btw, aku bknla mnt sgt korea2 ni. tp kwn2 aku la. jgn igt derg xtau mksd. depa dok smbg korea hari2. derg tau stiap prkmbgn artis korea yg derg mnt tu, kdg rse mcm artis tu dkt je ngn derg. mne x nye, bnde2 temeh psl life derg pn kwn2 aku tau.

kei_nana berkata...

nama dia taemin weh!!gila bangang.muka cm bangla ada hati kata nama taemin.nama sbenarnya dia Amin.ceh ceh ceh.lepas ni org nama Amin bolehlah perasan taemin.

Amilin,erm.tak kot.

yuyu lar berkata...

geli siot...euwwwwwwwww

fazilah berkata...

KAH KAH KAH KAH . giler geli nak mampuihhh ~ .. tgk sikittt.. ade 6pax ker? haha ;p

mr.K, pasal kumpulan GULA-GULA xtau ?

ainamalinaSH berkata...

seriously, imej dyorg xsesuai dgn org kita...oh yer, ada link kan blog mr k di entry nie.. juz nak bgtau sebb mr k pernh mx sapa2 yg linkkan tolong bgtau. thanz for sharing entry psal tumblr n semua psal semngat. bru tau nape blog mr k bnyk picz yg unpredictable..

http://soulsnowheart.blogspot.com/2011/04/percubaan-seorang-blogger.html

Dj Mist96 berkata...

hmm...entah larh pompuan zaman skang..npa larh diorang nie..bkn best pun korea tu..jelek..tak hebat langsung

ank_amin berkata...

habis basah screen laptop sbb tersembur air yg baru minum. cehhh!



GELI!

Yusro Yusoh berkata...

Hahaha.. minat artis korea bkn sbb rupa sgt pon kdang2, tpi sbb humor sense dgn perwatakan dan karekter yg each of them bawak.. jgn la bnding jejaka malaysia dgn jejaka korea, masing2 ade identity.. apela nk tiru2 nie.. huhuhu, sedih pulak tgk.. minat2 gadis malaysia kt artis korea nie pon last2 kawennye ngn melayu gak, hahaha... biar la kami nk minat pon.. dri sbuk bdating sne sni ngn pakwe, baek tgk tv show korea n gelak2 hihi..

napeace™ berkata...

-.-"

Aku bukan ah peminat 24:7 ke apa.. memang macam wth pun. Tapi baca komen2 yang kutuk diorang smpi tak ingat dunia, macam tak adil lah pulak. Kalau mamat korea tunjuk dada, ok jek. Padahal sama gak, seksi.

Ni kena kutuk habis-habisan sebab diorang err.. tak hensem. Tp cuba kalau diorang jambu mcm Kim Bum. Kompem takde yang kutuk pun.

Double standard.

Hyemi304 berkata...

tu gambar nyah ke ape? sorry. group 24:7 ni macam ASDFGHJKL, my foot. 'first ever Kpop group'? nanti nyanyi lgu korea ke mlayu beb? oh my~

tolongg la gmbr yg ade 3 mamat(yg ala2 nyah) tu. tak leh blah langsung! kalo takde abs, buat cara takda abs. kurung kering. kulit gelap. okay. no offense!

kanapa girls minat kpop? ni pendapat aku,

lagu catchy, macam lagu f(x) - NU ABO & PINOCCHIO, Wonder Girls - Nobody. music yang dihasilkan memang berkualiti. macam lagu Big Bang - Haru Haru & Lie. Siyes best.

Fizikal sempurna. in case mr. k tak tahu la kan, 90% koreans buat plastic surgery. sebab tu sume cantik2, handsome2. yang laki pulak rajin work out, nak tambah saham. xD

Aku tak bukan fangirl yang minat kpop sebab dada tak berbulu ok. Hahaha.

Aku ngaku tak berapa faham sangat lirik lagu kpop, tapi lagu tu catchy lah. ape nak buat. T__T

Amal berkata...

gambar yang tiga orang tu macam setan.

Tanpa Nama berkata...

hahahahahaha!!!
ewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww~~
tu jela yg eden mampu kate..
24:7..?? sori 2 say la..
ampa teghoQ..!
geli seyh..cekedeng ja ceq tengok..
LOL+kahkahkah skali lg tok depa~!!!

syamimi fatin berkata...

sumpah geli!

saljihitam berkata...

seriusly, are they that desperate in such a way to attract malay's girl attention ?

*mencarut*

HAHA

Tanpa Nama berkata...

one of the boy name Taemin which is OBVIOUSLY korean names..

btw,there another group so-called KPOP WANNABE but this time, its a girl group name GULA-GULA..

go search about it...goodluck...

Mr K berkata...

@napeace - Kaan. Double standard.

Hansyirah Takezur berkata...

haish...
nk termuntah menengoknya...
err...
nasib baik sy xminat k-pop..
HAHA

lavea berkata...

muntah hijau~

langitBIRU berkata...

pd pndpt aku, prmpuan msia rmai minat kpop sbb well derg mmg cute okay. haha. nme pn artis kn. and tgkla cr derg. x kasar pn especially dgn prmpn. lagu pn best, vd brkualiti. and bhs korea mmg sdap ddgr, lmbut je cr derg brckp, bg aku la. org mlyu x ssuai la buat mcm derg. x kre la laki ke prmpuan. yelah, org mlyu kn kbyknnya org islam. x ssuai lgsg dgn imej kita. tp takat nk minat ape slhnye kn? kn?

JuanYuan berkata...

K, I've been waiting 4 this.. I want more... kalau boleh aku nak kau kupas lagi...bukak mata semua kpoppers ni...

and yang tang double standard tu...aku sgt setuju...

aku rasa sbb utama diorang ni taksub sgt mungkin sbb artis korea 'cute'...

NO.. not cute..JAMBU..

Tanpa Nama berkata...

hahahaha bro semua org pakat marah, blog ni lawak. hhahahhah :D

Meniey berkata...

HAHAHAHA!! Geli aku tengok gmbar kdue tuh. Bajet comey~
Macam GAY jerk aku tengokk XD
Haduiiii~ Lawak2

Ada-chin berkata...

Okay.. I'm a die-hard Kpop fan.
I don't quite agree with what you're talking about. Uhh.. We love Kpop because we want to see them shirtless? Uh, no. Not a chance.

We don't understand Korean you're saying? Well, sorry to burst your happiness mister, we do understand it as we try to learn it because we love it.

And about 24/7? Please don't compare those fools with Kpop bands, kay? =)
They look stupid to follow Kpop I tell you.

Tanpa Nama berkata...

like a !@#$#^&&^% ..hahahha..xde mknenyer dorg nie..bkn nk kutok ea pe ea juz nk kasi taw yg i still love korean n for ur information,i dah baja bhasa korean..i taw suma mksud..ok?jgn mrh..juz nk kasi taw..

izwanie azieda berkata...

err maaf. tak minat langsung dgn band2 korean ? sebab ? sebab laki korean nampak cm laki lembik. hahaha. tak suka laki putih2 ni. nampak mcm anak mak n pondan. hahahahaha. laki melayu lagi better ! serius tak tipu. heee.

Fithrah Husain berkata...

ok....saya pon merupakan pmnt kpop gak....n lagi2 2PM.....
xsmstinye org dgr lgu2 kpop,tndanya diorg x pham....kn ade lirik n trjmhn...lgpon.....bleh blajar bhsa lain kot....
hmmm....tp xleh nk slhkn siapa2 sbab cita rasa tiap2 org brbeza....
so...depend pada individu tu sndiri.....xleh nak blame mna2 pihak...tiap2 orang ade minat trsendri...

Gadis Malaysia berkata...

aku tak suka k-pop! dan aku tak suka juga bila ada perempuan2 ni minat tersangat gila ngn mamat korea ni sampai aku naik menyampah.tak payah la nak jerit2 nama lelaki tu sampai aku berdarah telinga bila dengar.lelaki kat malaysia pon ape kurangnya.siyes! hikhik. =P

then, lagu diorg tu hanya bersandarkan rentak lagu je best, kalau suara da ala-ala suara orang nyanyi kat dalam tandas. siyes! no quality at all!

pastu, the first k-pop malaysia? euwww! sangat jerk..! baek tukar nama diorg gay-pop. oh, maaf. hikhik.ntah ape-apela diorg ni, baek bawak bertaranum ke, mengaji ke. kan elok. ROSAK BANGSA! T.T

fateen berkata...

euwww mr.K apa ni apa ni?
...lelaki melayu tak payah la nak jeles' sangat ngan lelaki korea..

Little Miss Dreamer. berkata...

hahahah. dah penat nak ulas pasal this so called korean band neh . ngee~~ geram geraaaam >_<

I've made an entry bout them too. huh.!

http://little-miss-dreamer.blogspot.com/2011/04/247-first-k-pop-group-in-malaysia.html

Grrrrrrrrrrrrrrr~!!!!!!!!!!

Min berkata...

HAHAHAHAHA
sy minat k-pop gak tp sorry bkn sebab dada tu eh. Girls groups pun sy minat gak, x semestinye mamat2 korea hensem jer~semua lagu dlm mcm2 bhsa sy layan, x paham maksud? google ada :P
group ciplak kononnye bajet k-pop tu nme die 24:7, blom kluar lg lagu diorng dah beribu antis..wakakaakakaa

J.Syazwana berkata...

err i dont like Kpop kenapa eh? haha ! kadang2 bila kawan2 dah start cakap pasal Kpop demn bohsan sebab tak taw pape. haha !!

Raihana Izzati berkata...

im a GIRL. and TAK MINAT k-pop.

yang korean guys tu cun lagi dari most of d girl. Muka very the perempuan-.-

Baik layan slipknot jelah.

pewincez berkata...

eiiii...yerk la..tetibe jew ase meremang bulu roma tgk lelaki melayu cmneyh...okie? gurl suke laki korea bkn sbb dada la...sbb mata sepet n kiut gdn cre dowg sndri..lelaki melayu kiut n hensem dgn gaya cool larh...

The Traveller berkata...

24:7 ??? wtf..shit geli gile doe..what the hell is wrong with them!! Korean?? what a shame..

kina_ackles berkata...

Kpop Malaysia??HAHA.memalukan jer tengok diorang.ingat sexy apa macam tu,seksa adalah.seriosly yang kpop betul dari korea pun aku tak minat langsung..sebab terlalu jambu sangat tak macam muka lelaki asli.HAHA..

Tanpa Nama berkata...

fuck kpop mlaysia and kpop original..fuck korean!!!!

jihad...

Tanpa Nama berkata...

wth,,
seyesly geli doe~~
to be trueful, i'm not k-pop fan,,
but as all my gurl fwen <3 it, i pon kdang2 lyan je la mood gedix dorang,, know wat, the 'cute' korean boy have their own way kowt, n y should the malaysian boy nk jdik cam so call korean style,, duhh,, hilang ke-macho-an u guys tau.. jdik lelaki melayu sejati kn best, lgi howt dri mereka2 yg x bape nk gentlemen tu~~ opss overnye ak,, sorry k

Yellow LEOpard berkata...

geli ohh.

Tanpa Nama berkata...

bukan ape kerol woi...kiteowg yg minat korea nie..at least , dyowg tunjuk2 dada pown , body six packs tuuu!!! daripada 24 : 7 tu...one pack pown x daaa~... hahahahahahahaahaah~

anis.farhana berkata...

tak nak cakap lebih-lebih sebab i pun gila kpop. cuma terkilan kenapa kena copy sebijik-sebijik? better try cari identiti sendiri like yuna ke, aizat ke, anna raffali ke, at least diorang try set trend and gaya sendiri..hmmm

p/s: mr.k dah salah faham ni, lelaki korea memang lah jambu and MAYBE romantic lah kalau based on drama-drama korea yang kita tengok tu. but sape cakap malay guys tak romantic? my dad okay je..hahahaha!

Mimi Saidi berkata...

tengok I-POP weh.ade selera ckit nak tgk...

Kaka_TEEBee berkata...

at least better than malaysian artis. what im trying to say, im not fans of kpop at all. after i went to super junior concert this year, i must to say they are super talented. not just only they are handsome, they really good in their manners, dances, voices, humble and the important is,they're not 'artist mee segera' like malaysian music scene nowaday.yeah i admit not all of them good in voices, but they really hardwork. they been thrained for 1 or 2 years before debute. seriously. thays why they so good in dances. :)

QWERTYUIOP berkata...

3 words.. saye. nak. muntah...

erghhh~

naulofah berkata...

masyallah..heh dorang ni!!..sebab tula ramai gadis yang tergile2 kat mamat korean berbanding mereka..see what they have done?

aii fiqa berkata...

erk ? langsung takde nafsu untuk terpikat.

meine018 berkata...

Hmm, aku jgak sngat pelik knape kpop sgt powerful smpai kegilaan terhadapnya thp maksima.LAMA aku fikir and fikir, akhirnya aku rasa aku jumpa conclusion yg, at least, pd aku, aku rasa logik la. Aku rasa semua org mesti ingat kan, isu band2 Indon masuk Malaysia sampai band2 Malaysia macam dianak-tirikan. And it is UNDENIABLE that musik2 Barat mmg kukuh bertapak kat Malaysia tak terkira jenis dan genrenya.Now, Kpop. Why is that so? For me,

1. Salah satu kenormalan manusia is manusia ni suka mencari kelainan. Bnda2 tu semua bkn budaya kita kt Malaysia ni, tapi jadi ikutan sampai for e.g. punk sampai mcm Westeners tu pulak tiru Malaysia.

Lagu2 omputih tu, bkn dlm bahasa Melayu kan? Sbb English ni mcm kewajipan org2 tahu, tak ada lah org nk complaint "korg ni asyik baby, baby, baby, oooh..., korg bknnya fhm pun.Apa ke jadah nya gila Bieber ni". Tak pernah org ckp gitu kan? Walhal more than once aku jumpa budak2 yg ckp pun pelat lagi dok ulang2 chorus lagu omputih yang OF COURSE dorg tak fhm sedangkan bahasa sendiri pun tak khatam lagi.So bagi aku, "apsal la korg minat tahap cipan bukannya fhm pun dorg cakap apa" tak perlu sgt la nak dikata, sometimes its not about u fhm ke tak, it's just the joy of singing along/ the difference in the music/ even the joy of not knowing what u are singing/ etc etc.

2. Even if kita tak sedar, we find other cultures interesting, because we don't really know about it. Selalunya benda yg kita tak tahu and tak ada la benda yg kita paling nak, betul kan? Kt sini ada dua poin: First,benda yg strange bagi kita, kita akn dig sampai kita get to the bottom of it. And mungkin bagi K-fans dalam proses dorg dig and dig tiba2 they fell for it. Second, dig punya dig rasa nk tiru mcm mereka, so wujudla mmt2 dlm pic kt ats tu/ Gula-gula.

3. Entertainment=Business
Mestilah misinya utk kaut byk duit, so mesti la org2 ent ni semua dh kaji dh camne nk kaut kegilaan fans dari seluruh pelusuk spya berlipat ganda lah $$ yang diorang bleh kaut. Biasa lh, semua org pun cari mkn. Kita semua mgsa permainan psikologi businessman2 tu!! XD

4. Manusia mmg la suka benda cantik.Even kalau kita tengok gf member kita, "Muka camni jadi gf ko, Abu?! Sia2 kehenseman ko". Tapi why Abu suka? Sbb pd dia gf dia tu cantik! So, dia suka beauty jgak la kan, tapi definisi cantik dia tu lain la dari org lain.

Kes K-artis ni pulak, OVERWHELMINGLY RAMAI org kata cantik, so OVERWHELMINGLY RAMAI juga la orang suka. And bkn setakat muka ja, muzik, cuteness yg hanya padan dengan muka2 korea dorg tu je (buktinya gmbar2 di atas), dance steps (which is, should I say, native to the Korean artists), and bak kata Mr K, dada tak berbulu.

Bergantung la pd setiap individu yg minat tu dorg ada reason sendiri. Org yg minat Kpop tu bkn minat SEMUA K-artis. Ada suka K-artis yg rock2 sket, yg cute2 sket, yg cute2 banyak, sama la bukan SEMUA orang minat SEMUA artis2 omputih, ada yg minat Bruno Mars/MCR/A7X/etc, takkan dorg minat SEMUA kan. Alamak, baru aku sedar byk aku melalut. Tapi satu la, aku nk tegaskan:

Tak perlu discriminate org2 yg minat K-pop, it's just another one branch of ent which everyone pun ada ent choice sendiri. If you're a K-pop hardcore, so be it. If you're a Bieber hardcore, then be it too. Org2 yg tk minat K-pop/Bieber nk kutuk2 org yg minat tu kenapa? Dah kau minat Britney Spears ada org kesah ke? Kau pun jgn la sibuk nk kutuk2 knape org dok minat2, minat aje la apa yg ko minat tu.I'm not directing this to you, Mr K, tapi kat semua org yg pertikaikan benda ni, sama mcm aku pernah pertikaikan benda ni mati-matian satu ketika dulu.

Last2 I realize it's everyone's freedom to choose for themselves.
(Tk semua poin2 di atas apply to semua org, just me and my findings, no offence intended + guys don't worry, mcm mana penuh dinding bilik gf korg dgn muka Korea, in the end dorg plh korg jgak, so x pyh goyg la)

meine018 berkata...

Tajuk spatutnya 'gadis2 dan jejaka2'.
FYI, my fb wall penuh dgn update mv lagu2 kpop girlbands, and nama2 yg di tag tu semuanya jejaka. Gadis2 plak main tag2 gambar2 kpop boybands.
It's norms, live with it.
;)

Dayana Nasir berkata...

k-pop artists put efforts on their work. dorang di'train' untuk 2-3 tahun. ada yang sampai 7 tahun. bukan semata-mata pakai baju tayang dada yang tak seberapa. nak tayang dada, tayang perut, put effort untuk dapatkan body cantik. nak tayang peha tayang kaki, put effort untuk dapatkan kaki cantik. bukan main pakai je baju nampak dada, dan skirt pendek je -__-"

normardiana berkata...

bukan km minat tengok dada diorang la. km suka cara diaorang layan gurl aja. tak seperti lelaki malaysia.

Tanpa Nama berkata...

okay , first of all . aku peminat KPOP . bukan nak kata apa la kan , most of Korean Artist pandai ambil hati peminat dorang . kalau jumpa mana mana, senyum,lambai . then , kiteorang minat kpop BUKAN SEBAB DADA TAKDA BULU, but sebab dorang ada bakat, voice dorang, dance,songs,attitude and of course ada rupa. lagipun, dorang bukan senang senang nak jadi artis, kena berlatih 5-6 tahun sebelum debut. kalau artis malaysia, entah datang dari mana, terus jadi artis. pasal tak faham apa yang dorang nyanyi, hello . sekarang zaman moden . internet ada, cari la eng sub. tu pun susah ke ? btw, ada yang comment, suara dorang macam nyanyi dekat toilet ? pernah dengar live ke ? suara dorang better daripada artis malaysia laa. bukan nak banggakan KPOP tapi ni la hakikatnya . tapi its up too you all la nak kata apa, ni semua hak masing masing. semua orang ada minat yang lain lain , kalau kau suka artis malaysia example MAWI. ada jugak yang tak suka . soo, benda ni open la. takpayah nak kutuk kutuk . kalau kau, artis yang kau suka , orang hentam. kau suka ?

Tanpa Nama berkata...

memalukan...
oh ya...saya da termuntah...uweeekkkssss

Tanpa Nama berkata...

kpop sgt femes kat mlysia smpai bawak super junior buat konsert free mase hari belia nanti.da xde artis mlysia ke?

Aida Taici berkata...

rsanya, gmbr artis korea kt ats skli tuh lgi sopan utk d'tonton :P

Sarah Sayuri Hartnett berkata...

omaigosh..omaigosh..,,,mana link ke fan page dorang Mr K,aku nak like sepantas kilat...

hahahah...gay pun muntah tgok dorang ni....


lol lol lol

Tanpa Nama berkata...

good practice utk dpt viewers n followers/haters yg ramai...pandai ko practice tips ko ek..hahaha

행복^.^김보아 berkata...

Girls suke Korean boy band ni sbb diorg pakej!

1. Muke..cute/handsome/cool..*ye ar..many groups to choose from kan! bukan sume muke jambu..ad je yg muke macho..muke cool...pendek kt mcm2 ad!hehe..*

2. Boleh menari

3. Lagu catchy

4. Talent dlm tv show *rsnye ni la penyebab utama ramai artis lelaki korea diminati...diorg sgt entertaining dlm tv show..not to mention ad byk gle tv shows kt korea featuring artis2 ni...*

5. Suara sedap *ni bonus! admittedly, bukan sume suara sedap...*

Ssh nk cr lelaki melayu yg ad sume pakej di atas..kalo ad yg punya pakej mcm ni..konfem rmi giler pompuan melayu yg akan tergila2kn lelaki tu..percayalah! ;p

btw group 24/7 tu amat2 la menggelikan..rs cm nk terkeluar blk isi perut dinner td...;p

Tanpa Nama berkata...

n btw, 24/7 said that KPOP is stand for KEINDAHAN POP not korean pop..what a disgusting meaning... indah la sangat...pfft...

Leha Azalea berkata...

24:7 kpop malaysia ni tiru nama grup original korea 24:7 yg sudah sedia ada... adoyai...
mr.k tak wat cerita pasal grup kpop malaysia 'GULA-GULA'? haha...sila search

Tanpa Nama berkata...

gile JIJIK kot... warrrggghhh nangis ak tengok... bl r nk kuar artis stok ashraf muslim lg? tenang sikit jiwe ak tengok...

mr. z berkata...

geli sial smpi nk termuntah aku tgk!! sumpah xbole terima. posing da la cm haram! nway, aku suka korea sbb pompuan korea comel2 :) geram tgk dorg. haha

eyza izzati berkata...

OMG!! gila kentang! haha..
tak sesuai la.. =,=''

Tanpa Nama berkata...

dem! macam anak ikan!

naper awek m'sia suke k-pop? sbab k-pop mmg hanya utk disukai. bukan utk dibuat laki.

naper awek m'sia kata llaki yg nak act so like k-pop mcm bangang?
sbab most likely akan end up berumahtangga ngan llaki m'sia jugak. so, pmpn mana hendak bapa kpd anak dia gedik camtuh? huh!

aku recall balik lak previous entry ko mr. k. llaki m'sia baik2 & macho. usha2 cket & end up masuk bilik. same dem!

so 4 de time being, nikmatilah masa muda ngan bende2 jambu cam artis2 k-pop tuh. bukan rugi apa pon. and 4 de time being llaki2 m'sia ptut praktis jadi mcm ashraf muslim. spesis jarang, ramai pmpn nak masuk line. jgn smpai ter-jadi akhil khay dah la.. < no offense >

Tanpa Nama berkata...

aq xde blog.so aq xdela url blog aq.aqa komen la pakai anonimos =m=

siyes cam syial dow/ xpela.kurang kasih syg kan. waklu...

besela pom yg minat korea ni trgilakan korea.kate lelaki mlayu x cam mamat korea.x ensem la pa la.tp, nk ke mamat korea tu kat korg erk? muka cam jamban pon ade. ade gak kutuk laki mlayu. kemonla.. laki mlayu ni natural beauty. laki korea tu bedah la. laz2 kawen gak ngn mamat mlayu. ingtkan kawen ngn korea.. =,="

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum , utk owner blog...
sy x stuju dgn pndpt tuan owner blog yg mngatakn gadis2 mlaysia minat band KPOP sbab nk tgk dada diorg, or atau what-so-ever la...kami minat diorg sbab diorg pndai mnari , pndai mnyanyi...so , tuan owner blog x bole ye sesuka hati ckp kmi ni nk tgk bulu dada diorg[yuckks...kami pn x ske mnde2 cmtu] ke , dada diorg ke...body diorg ke...yela , lagu diorg best , ...ape? owner blog ckp 'mcm la phm sgt' ? kalau x phm ....just google translate lagu tuh...kemudahan internet adela...dlm pd msa yg sma , kami bljr bhsa Korea...kami minat KPOP , x brmakna kami ni dh lupa daratan , we're still Malaysian... :) Ok tq , wassalam...

Tanpa Nama berkata...

Haahahahahahaha!!!! YEAHHH THAT IS VERY FUNNY!!! ROFL

Tanpa Nama berkata...

EPIC FAIL~

mr.k, u better watch Gula-Gula then.. gud luck and do not vomit~

Tanpa Nama berkata...

Eww.. Geli siot.. Loya tekak aku tgk pic2 nih.. Haish.

sHazIela yUsSOF. berkata...

ewww.geli jew.korea hape gtu! n kitrong suka jejaka korea bkn sbb xda bulu dada ok..haihh.

Red berkata...

sumpah geli doh

cik mun berkata...

hahahahahha..tidak terkate!!terkedu terdiam..

Wal berkata...

Hahaha ramainya mengamuk kat bahagian komen ni.
Semua taksub, taksub! Ish3.

Tanpa Nama berkata...

GOD! what the..... iyewww ! gila geli dohh ! i mean that kpop-malaysian-supergeli-band ! bile kate girls dekat mesia ni dah minat kpop or lebih tepat lagi GILA KPOP, dorang buat band ni untuk tarik minat pompuan kt dorang lahh. uhhh ! dorang cakap je "OPPA OPPA !" , tapi tak semestinya dorang nak kawen dengan orang korea. kalau memang nak pon, DAPAT KE?

okay, for that "KORANG BUKAN FAHAM PUN DIEORANG CAKAP APA." , hello, SAYA PAHAM APE DORANG NYANYI. sape yang tak paham pon, still bole cari translation dorang kann? so, jangan pertikai-kan lahh kalau orang dah minat tu. ape je sanggup buat.termasuk lahh translate satu satu kat google translate tu :)

Tanpa Nama berkata...

tumpang tanya, perlu ke posing macam gambar no 2 tu? HAHAHA.

okay honestly yang ni memang geli.
tapi bagi aku, segeli2 group 24:7 ni aku lagi tak paham ngan group gula gula tu.
bajet snsd sngt smpai nak pakai seluar yg dah macam spender.
SNSD tu bukan islam, korang tu sedarlah sikit yg korang melayu, islam pulak tu.
nak jadikan kaki tu trademark ke, mcm SNSD?
at least, kaki SNSD tu putih, panjang and most importantly, KURUS. hoho.

lagu lagu melayu pun, kalau sedap didengar and berkualiti, orang akan still suka.
tak perlu la nak terlampau ikut trend kononnya.
so actually dari segi apa diorg ni nak tubuhkan group KPOP malaysia?
come on K tu sendiri stands for Korea.
sumpah diorang nampak too desperate for fame. hoho.

ira-yoshida berkata...

apa2 jek dorang nih..

aku mmg minat korea..

tp korea yg ni,


HAREMMMM aku nk minat..haha

«Lebih lama ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 360   Terbaru› Baru»

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger