Rabu, 9 Mac 2011

Yes, Im A Fan Of Justin Bieber.

Assalamualaikum


Dulu, aku memang anti gila dengan mamat Bibir ni. Kalau dengar lagu dia di radio, terus aku tukar siaran radio lain. Memang tak akan layan ah. Tapi, apa yang aku nak cakap sekarang, yup, Justin Bieber earns my respect and honor. YEAH!

Semua orang tahu yang Justin Bieber dan Selena Gomez ni dalam in a sweet romantic relationship kan? (Okay actually, aku pun baru tahu) Dan semua orang macam tunggu je dua orang tu buat benda bodoh supaya haters boleh booooo dia.

Well, minggu lepas adalah birthday Justin Bieber. Fans dia dari merata tempat sure ah akan jadi gila sebab nak bagi dia hadiah dan wish-wish kat dia. Tapi, macam yang di duga, fans dia dari sekitar tempat tinggal dia lah yang paling tak senang duduk. So, dengar cerita, masa selepas dinner, Justin dan Selena ada masalah dengan fans yang obses dengan Justin. Dan Selena katanya kena 'tumbuk' dengan fans Justin sebab semua fan Justin tu macam "IM THE ONE WHO WILL DECIDE THE GIRL FOR JUSTIN. AND IM THAT GIRL, SELENA. NOT YOU!".



And, how can this fans-thingy boleh membuatkan aku respect kat dia? Ya, someone / something telah buat girl yang dia sayang menangis, tapi dia still boleh tenang sambil tunjukkan middle finger. Itu amat awesome.


The real is, aku tak rasa Selena kena punch dengan Belieber (Belieber = Fans yang obsess dengan Justin). Dan aku tak tahu kenapa Justin tegakkan middle finger sambil matanya berair. Tapi aku kagum ah dengan Justin Bebier tu. Fans dia kutuk dia kaw kaw bila dapat tau yang Justin tu bercouple dengan Selena. Tapi, dia relax-relax je. Dia buat tak kisah pun. Dia lebih sayang kat Selena yang gebu tu adalah. Lagi pun, aku rasa dia lebih rela hilang beribu peminat yang fanatik dari seorang gadis comel. Oh Justin, you are so cool. And who cares about fans anyway, right?

And hey, look at the tweets below.

[Ramai gila orang bencikan Selena sebab 
Selena bercouple serta ber check in hotel bersama 
Justin Bieber. WAIT, CHECK IN HOTEL? OMG THEY ARE DOING 'IT'!]

Tapi jangan ah sampai nak pertikaikan semua benda. Ada ke patut dieorang obsess sampaikan dengan siapa Justin nak date pun dieorang nak tentu kan? Actually, for your information ya Belieber, Justin don't even know you. And he DGAF pun kat korang.

So, seriously, this is stupid. Aku tak faham lah dengan peminat Justin yang benci sangat kat Selena tu. Bukan ke sepatutnya peminat Justin support apa yang membuatkan Justin gembira?

Aku kasi contoh. Pasal aku dan my Lisa Suribubuhani. Korang tahu tak aku support gila kat my Lisa Surihani? Andai kata suatu hari nanti, Lisa tu di paksa kahwin dengan pilihan famili dia. Dan dia terpaksa akur sebab lelaki pilihan famili tu mungkin boleh happykan dia dari apa yang aku boleh buat; well then, maybe aku akan relakan je. Aku tahu Lisa akan ambil masa yang amat-amat lama untuk lupakan aku. Dan dia mungkin akan merana gila. Tapi...tapi demi masa depan dia, aku rela. Aku terpaksa lupakan perasaan aku kerana dia. Why? Sebab I AM HER AIR-CONDITIONER WITH FREEZERS! Im not just a stupid normal fan, okay. And I want the best for her. Kalau dengan memutuskan hubungan aku dengan Lisa dapat membuat Lisa happy, then its okay for me. So Lisa, I WILL SUPPORT YOU and Im so sorry sebab terpaksa putuskan hubungan kita.

It is for our greater good, hunny. :(




65 Comments:

Joul berkata...

hahahha... aku pown tk tau gak psl belieber pe tah... tp ko plak yg emo psl miss Lisa surihani... dgn mili tu cm ne plak... (no offense)

EDlinaaJohari berkata...

kah kah kah lawak gilaa! lisa suribubuhani yerrr :D

tp kesian gila selena.lina suka gak selena tuh, comel :)

eiffel berkata...

mr K dgn lisa suribubuhani?lol~

camtaek!kahkahkahkah!

ngok ngek sungguh fans dia...cm lar si bibir klo tingglkn selena dia nk pilih dorg..ntah pape, kn?!

miss shark berkata...

justin bieber tu sape? aku tak knl aaa... (kuno gila aku)

Wanie Affandi berkata...

ooohhhh.....ttp xmnt die..hehehe

farHanna berkata...

i'm a fan of justin! n aku merestui perhubungan die dengan selena=)

point yang last tu memang x boleh blah kan??!!kesian lisa diperkotak katikkn oleh kau!!haha

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah! lawak la MR.K!

yg bab stupid normal fan tu and bab nak break ngan lisa..

wakakaka!

-autumnleaves-

Miss Ieka berkata...

Hebatla Mr K. Detail sekali perceritaan anda tentang Justin Bieber itu? erk~:-O

Miss Ieka berkata...

Hebatla Mr K. Detail sekali perceritaan anda tentang Justin Bieber itu? erk~:-O

Nana Liyana berkata...

hehe . cool gila . respect ar ngn JB ni .

fatt berkata...

sengal la ko ni...hahaha :D

justin bibir ni pun sengal..dia dah baligh ke? suara cam tersepit je

saljihitam berkata...

masih lagi =.="

tapi bagus la. aku setuju dengan kau.

cik zira berkata...

sume relevan tp part lisa tuh mmg x relevan langsung!!!

ain rahman berkata...

"the greater good"??? yahh,,i like that phrase XD
btw..hensem la plak budak Bibir tu punya rmbut -.-

fasy shane berkata...

good info,,,

fatah berkata...

ha3...sengal la ko ni =)

Puan Capa berkata...

justin bieber mesti suka ada entry khas review utk dia :P

Nurul Syuhada Bt Hasri berkata...

cool plak justin nih...wakakakaaa...

cehh..lisa?hehehe...

TunAqilah berkata...

justin bieber??
hahaha
mmg anti kot kat dy ni
apsal smua fanatik sgt kt dy
smpi nk msk cmpur hl peribadi dy
lntak dy la nk ad relationship ngn spe
hehehehe

strawberry PinK berkata...

haha..ade orang tu sangat obsessssssss dgn lisa surirumah!!!

kena tkr tajuk entri...
'yes, i'm a kipas-susa-mati lisa surirumah'
maybe...?

WaniiAsri berkata...

Lol . Yet another one belieber eh ?


Cool lah awak ni . he earns my respect too , thanks to you :)

Maizatul Akma berkata...

why the hell are the beliebers acting like that. tak cool langsung punye fans!

sicomot-comel berkata...

mcm bengong aje kipas2 justin tuh..

anyway,,geli giler seyh tgk ko angau mcm tu ngn lisa..hahaha

WANIWAWA berkata...

HAHAHAHAHA. seriously, aku gelak gile2. you are too funny mr.k !

lily da bunny berkata...

u are soooooooo senget!! haha..

masshie mastura berkata...

selena gomez tu bdk baek la, obses sungguh ngn bieber dorg nie.

cuking berkata...

mygod.... *smbil tepuk dahi*
hahahah.. ;p

KAMIHIDUP berkata...

haaaaaa, kelakar nye, lisa putus dgn mr k mesti sebab KAMI kan, heeeee. :)

Fairyfarina berkata...

huhu...i like JB also..nice entry...

khairul farhan berkata...

belieber ni manjang nak buat trending kat twitter. menyampah gila aku

Naddia berkata...

ok. 1st time dtg sini. ko memg best.
neway justin bibir tuh sbnarnye keciwe dgn aku sbb aku tak balas cinte die.
aku pon syok kat die tp mak tak rele sbb die kafir dan mngkin tak sunat.
jd selena gomez yg ade rupe iras2 aku jadi pilihan kedua die.
toyol paling kiut

Wan Ahmad Nabil berkata...

bro, kita sep sket. haha ;D

cikbunga berkata...

haha yg musykil nyer bile ko ber-couple dgn lisa surihani yg cantik tu? haha..

btw aku x minat jastin bibir tp lagu Somebody to Love tu aku layan hehe

Andy Zulkipli berkata...

aku yakin kau masih banyak topik..,
tetapi kenapa mesti 'DIA" yang kau ketengahkan..??
apa kurangkah lelaki lain di dunia ini..?
sanggup kau bazirkan masa menaip tentang 'DIA' ??
aku tak dapat terima !!
arghh !!

kasturi berkata...

kenapa lisa suribubuhani???
x shomel la nama tue..hahaha :)

btw try la tgk :)

http://kasturinanwangi.blogspot.com/

hacimun berkata...

seriously,aku baca entri ni,aku lupa ini blog mr K

aku perasan ini blog mr K bila ternampak tajuk 'tips blogger dpt awek comel'

Sri berkata...

emosi dikata-kata terakhir , buat aku tringat kat fahrin bila dia nk kawin nti. ketak ketak ku..............!

crayon berkata...

dahsyat hang punya research.. hahahahaha.. good good

Hidaya Sarbini berkata...

haha..sempat jugak nak selit lisa surihani dia.. btw justin mmg cool!

Sarah Sayuri Hartnett berkata...

thumbs kaki up....
still aku tak suka gak dgn Justina Bieber...*sigh*

Tanpa Nama berkata...

makin lama ko makin bosan-sorry to say that.. but the truth hurts rite..

Yong Sofea berkata...

aku macam sukar nak percaya kau suka justin bieber. :O
sebab aku pun sukaaaa kat dia. hahah :P

scha berkata...

hahaha..bongok..weh,semalam aku jumpa lisa surihani,nnt aku jumpa dia lagi,aku bagi dia link belog kau ni..hahaha..aku akan paksa dia baca entry ni..hahaha..

miss aisya berkata...

wehh perasan giler mr K ni..lisa tak knl u pon k.hahaha

Tanpa Nama berkata...

bab Lisa = TERBAIK ^_^

cik selamah kundang berkata...

kejadahnya ending lisabubuhani.ko bukan cite pasal beiber ke?haha.

Lili Sakina berkata...

blah la k

Najmah A. M berkata...

OHMAIGOD. seriously tak mampu nak jadi macam biasa bila baca entry ni. tak boleh tahan, nak jugak kata.

GILA PERASAN, OKAY! haha~

mr k. dont take it seriously. gurau je. but again, entry ni membuatkan saya tak mampu jadik silent reader kali ni. muntah hijau~ :P keke.

CikBulat berkata...

aku lak peminat selena n bese2 nan justin. tapi suit ap dorg sme2. Kui3. mgkuk punya fans.

aQel berkata...

yes, i'm a fan of justin bieber.
and i wish for his happiness with his girl.
sebab dia adik angkat aku je, bukan bf pun.
haha!

dewajiwa berkata...

the kid's a man now.
Lisa who?

Tanpa Nama berkata...

dulu xsuker pun dier nih..
but since dier dh kurus,tmbah lgi dgn scene kat bday dier nih...
ergghhh rasa nak pengsan...ensemnyer....
i heart JB..

-nonLara-

Tanpa Nama berkata...

Nice one :) Part lisa paling best. kau memang pencinta setia wakakak :D

perut berkata...

oh..selena xbersalah kalu justin nk kat dia..im a fan of selena gomez..shes so talentd in dncing..
mr.k,lisa suribubuhani mesti terharu bc entry ni..haha

ernarafiqa berkata...

the beliebers should get a life... no use getting in people personal life

milimilo berkata...

please lah... care about your fans, air conditioner plus freezer before they turn out become your haters. heeee. ;)

Tanpa Nama berkata...

Jb pun lagi muda dr selena.

Kutu Kiti berkata...

bagus mr k. jgn peningkan kepala lisa bubu tu dengan karenah kau sbg fans die. jadi fans yg luvable okay!

Anyyss Shuhaimi berkata...

dulu minat lagu dia,skg dah anti dah..bukan sbb selena.. :p

nama.aku.lynn berkata...

klau dulu,member2 smua xsuka dia..ckp budak2 la bagai..tp,ada wa kesah..wa tetap suka dia..hahha~

teenagerhousemaid berkata...

err justin bieber??
sebenarnye tak minat..tapi bile dapat tau johny depp dengan avril lavigne minat..
macam terpaksa minat jugak.. (boleh ka ini macam?)
haila! -_^

Naqib Mohamad berkata...

apesal cakap pasal beiber ni? ewwwww...... hahahhaa

Tanpa Nama berkata...

i really wanna fuck to you buddy!.hahahahahaha

sayalahtu berkata...

APA KAU MENGARUT NI

Tanpa Nama berkata...

ermm,,sorry 2 say this..aq mmg fanatik gler nun JB..n kalo nk taw,aq is one of the beliebers yg X RESTUI hbgn dye dgn selly..nta la..JB neyh mcm da jd part of my life..dlu,aq agk upset bler dpt taw JB in luv nun selly..pas2 aq da leyh trima dyorg..tp,lme klamaan JB changing!dye cpt mara kalo pminat dye tgo cket kslhn dye..then,asek nun selly dye uh..ktorg neyh cm nr?dye da lpe dri,,kalo xd ktorg,syape JB uh?fren kt kanada uh pown dye lpe..huh..never mind,aq ttp suppot JB n still wait JELENA couple n....BREAK UP!i want justin with catlin back!!

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger