Tips Untuk Blogger Lelaki Mendapatkan Ramai Followers Perempuan Yang Comel.

Assalamualaikum

Aku ada 5 tips yang penting untuk kesemua bloggers lelaki. Ya, kalau korang follow my tips, you guys akan ada beribu-ribu followers perempuan yang comel-comel yang akan follow blog korang. Betul. Tak tipu.




Ulasan

♥CIK SHA♥ berkata…
hahahaha..is it?
cik pulau berkata…
say something bad to their favourite korean guy??? lalala~ ^^,
fiza berkata…
betulllllllllllll ~ ^_^
Sca Ndx berkata…
talk about love all the time?

hehe
Bella Bell berkata…
hahahha......kalau pompuan nak dpt followers laki yang kacak plak cm ne????

cer cite.. cer cite... hahaahaa
Zaiya berkata…
Nyawa~! not comment~~

This entry~~ not funny..........................................................
budingyun berkata…
macam blog kau ke k? haha..
EDlinaaJohari berkata…
kah kahh! lalut punye tips! tu utk mengurangkan follower ad lah! :D
shafiq ahmad berkata…
haha..betul la mr k..gua baru post 2 3 hari kutuk korean gay boy, mencanak-canak follower gua naik..haha
Raihana Izzati berkata…
1 SENTENCE: You're damn rite.
*cimOt* berkata…
hahahahaha..mmg shit!!
miss aisya berkata…
hahaha ade2 je Mr K ni..tips ni dpt dri pengalaman sndiri eh? :p
Cik Aish berkata…
erm tumpang tanya, ada tak tips untk blogger perempuan dapat follower lelaki hensem? haha
Danish d'Hearty berkata…
Like YOU? =..=''
Miszgedixs berkata…
hahahah..nice..
macam mr.k la yer..
btw..can dis tips apply 2 gurl???
huhuhuh
Marlina :) berkata…
euwwww..tips yang karot tapi betoi!
serius rasa menyampah la plak sebab betoi sgt!
haiyshhh

=,=''
Fiqah berkata…
mr k SENGAL
Mainur Hasnah berkata…
LOL.. buatkan saya fikir asal eih dulu boleh follow pulak blog ni.. mungkin kerana gaya penulisan simple yet meaning..peduli pulak kutuk girl ke apa..

anyway artis korea memang tak gay lah
yNa berkata…
ape kaitan hanguk namja dgn nak dptkan rmi followers nie haaa??
wannurfazrini berkata…
keh keh keh :)
amar berkata…
ahhahha
seyes siot
khairul farhan berkata…
Kah3 aku rasa kau cuba ganti mamat korea dengan mamat Bieber tu. Konfem dia panggil semua geng bieber dia follow kau
eddyminako berkata…
post untuk bloggers perempuan untuk tarik followers yg handsome2 plak.

kalau boleh tak nak macam mr. k.

hehe, jgn marah!! :P
honey berkata…
hahahaha..knapa aku rasa cm btol.bkn pompuan comel je..pompuan xcomel pon..diskriminasi!haha!
Cik Nathrah berkata…
rasenye betol kot. ps:mood perasan comel. kihkihkih
rasanya mr.k ada kelima-lima ni kn.. tu skrg dh glamer.. :)
Siti Kamsida Alias berkata…
ha'ah...mr.k praktik kan kesemua lima tu kan..haha
rotashia faizal berkata…
macam mr.K sendiri la nie.. haha
sicomot-comel berkata…
sarkastik betul lah !

hahahaha
athirah berkata…
boleh aku apply gak x? if girl doing this.. how many haters would come???
Kap berkata…
setelah beribu ribu gadis.
sekarang Mr. K menyasarkan golongan gay pula.
bijak sifir betul :)
Mr K berkata…
@Sha - YES. Super yes.

@Pulau - Yup. Nice troll kan? Haha.

@Bella - Mana boleh bagi tau. Rahsia.

@Zaiya - YES IT DOES AND YOU ARE TROLLED! ;)

@Johari - Ye ke? Aku tengok followers aku makin naik je.

@Syafiq - Girls, they are weird.

@Raihana - Im cute.

@Aisya - Oh yes yes.

@Musz - NO WAY.

@Marlina - You are a girl. And you are weird.

@Mainur - They all are gay. Super gay.

@Yna - Hanguk namja?

@Farhan - Hey aku suka Justin dah sekarang.

@Shazana - Eh mana ada glemer. Biasa-bisa je.

@Athirah - Kalau girl yang apply this, semua akan mark kau sebagai lesbian. HAHA
Mr sukahatiaku berkata…
2 and 5 aku penah buat. Haha
husna nabila berkata…
sangat tak boleh blah!!! hahaha
nak bg girl marah sbb nak tarik perhatian
TunAqilah berkata…
hahahaha
logically yes rasanye
:D
Miss Ieka berkata…
Bagus Mr K. Berkongsi ilmu ye.Masuk exam tak ni?;-p
miss bb berkata…
hahhaaa..nie mesti tips ko nak dptkan fllower blogger pmpuan yang cntik...
so,camner nak dptkn flower laki yang ensem?
hahahaa
bunga13 berkata…
tipu la weyh, xsume comel kot..
ha3..
prob'y rupe aku cm org korea..
habibah berkata…
is it what ur doing all day long mr k.?
to get cute girls as ur follower?..cheap style but leh la....hahahaha!~
Pa'ang berkata…
haha....menjadi trick nie bro...
lol if i'm cute, nmpknye berkesan la..
haha
Awe berkata…
hahaha... nice tips,jd lelaki misteri tu mmg confirm jd punye.....
ehhh...o_O?yeah betul kot sebab Mr K da praktikkan most of it n see his followers...>>>
tapi aku sokong part laki Korea tu.
they r gays...(lari cecepat)
eiffel berkata…
lol~

camtaek!
Pala Maldini berkata…
haha! a good one..
eidasazali berkata…
hahahaha... ini sungguh lawak
Khairul Antasha berkata…
mmg menjadi pun..lagi satu kan mr.k. kalo lelaki nk awek2 gedik & bajet diri cute follow blog diorng.senangje..try bertenggek kat komen box/chatbox diorng & ckap cam ni.."blog awak comel la..mcm tuan blog nya juga"...pastu ckap mcmni.."cutenyaaa awak..." pastu sure pompuan2 ni follow punyerrr la....
c.i.k.a.m.i.e.a berkata…
tu semua kau =_-
lol
Puan Capa berkata…
argh!!!!gedik btol!
Red berkata…
nice.! kah kah kah.! XD
rabycoolest berkata…
bullshit, patot la ak plik asal ak follow blog ko ni. rupnye ni taktik ko rupnye but nice huh. ak da terkena T.T
SHAFIQAH SHARMEEN berkata…
huu mmg boleh femes lahhh kalau ikut tips mr kay ni kannn. :)
Tanpa Nama berkata…
kalau blogger pmpuan nak ramai followers laki, senang je..
letak gmba2 korg yg bajet kiut tu..
mulut muncung, tgn wat peace, dlm toilet.. pastu make sure yg amek gmba tu korg sndiri, bukan org lain..
mmg berduyun yg follow.. tp aku x gerenti diorg sume hensem.. sbb org hensem xde blog..
x gitu mr.k?
kochi berkata…
cmne nak dpt followers yg byk????teach me mr k....
shiho-chan berkata…
oohhh!! patot la ko suke kutuk2 lelaki2 kacak korea ..hakhak...takpe2 asalkan bkn so ji sub...hihihi:D
kasturi berkata…
haaha..terbaek la...nak kna cuba nie..hehehe
Nordin berkata…
HAHAH!

ABEH LA MR K KENE PUYUN OLEH GADIS COMEL LAGI GEDIK

AHAKS

:P

BURUNGMAN'S BLOG
Sheriel Aizan berkata…
no. 4 is effing weird. who loves people call her gedik? :D Gedik is like whore and slut. ;p

A nice entry though. :)
kechiwa berkata…
hah? aper tu gedix??
Nizam berkata…
hahaha...tips menarik..tapi susah kot lau aku nak buat macam tu... hehehe
Nadia501 berkata…
sungguh tak boleh blah tips ini.

Sekian

p/s:Balik2 korean guy. Mereka tak bersalah.Apa kata change dengan Justin Bieber plak.HAHAHAH
budak kampung berkata…
kah3...adoi3...akan ku cube keh3...

kalo tak malas,singgah la pompuan hanye suke laki yg berkereta
Gegegegegeggegegegegey












































GEGEGEGEGEGEGEGEGGGEY.
teenagerhousemaid berkata…
arha!
apakahh???
Tanpa Nama berkata…
agak poyo lh kan,....=P
berkata…
nice.....;)
Hakimi William berkata…
hahaha. yg kedua tu. say something bad to their favorite korean guy. aku sokong! nak aje aku ngutuk mamat2 korea yg jambuwwwww. haha
SembangMalaysia berkata…
betuk ke tak betul ni 100% jadi ke.. cam pelik je.. khairul.. http://sembangmalaysia.blogspot.com/ that my blog.. hope u visit and follow me back..