Selasa, 8 Mac 2011

Tips Untuk Blogger Lelaki Mendapatkan Ramai Followers Perempuan Yang Comel.

Assalamualaikum

Aku ada 5 tips yang penting untuk kesemua bloggers lelaki. Ya, kalau korang follow my tips, you guys akan ada beribu-ribu followers perempuan yang comel-comel yang akan follow blog korang. Betul. Tak tipu.




73 ulasan:

  1. say something bad to their favourite korean guy??? lalala~ ^^,

    BalasPadam
  2. betulllllllllllll ~ ^_^

    BalasPadam
  3. talk about love all the time?

    hehe

    BalasPadam
  4. hahahha......kalau pompuan nak dpt followers laki yang kacak plak cm ne????

    cer cite.. cer cite... hahaahaa

    BalasPadam
  5. Nyawa~! not comment~~

    This entry~~ not funny..........................................................

    BalasPadam
  6. macam blog kau ke k? haha..

    BalasPadam
  7. kah kahh! lalut punye tips! tu utk mengurangkan follower ad lah! :D

    BalasPadam
  8. haha..betul la mr k..gua baru post 2 3 hari kutuk korean gay boy, mencanak-canak follower gua naik..haha

    BalasPadam
  9. 1 SENTENCE: You're damn rite.

    BalasPadam
  10. hahaha ade2 je Mr K ni..tips ni dpt dri pengalaman sndiri eh? :p

    BalasPadam
  11. erm tumpang tanya, ada tak tips untk blogger perempuan dapat follower lelaki hensem? haha

    BalasPadam
  12. hahahah..nice..
    macam mr.k la yer..
    btw..can dis tips apply 2 gurl???
    huhuhuh

    BalasPadam
  13. euwwww..tips yang karot tapi betoi!
    serius rasa menyampah la plak sebab betoi sgt!
    haiyshhh

    =,=''

    BalasPadam
  14. LOL.. buatkan saya fikir asal eih dulu boleh follow pulak blog ni.. mungkin kerana gaya penulisan simple yet meaning..peduli pulak kutuk girl ke apa..

    anyway artis korea memang tak gay lah

    BalasPadam
  15. ape kaitan hanguk namja dgn nak dptkan rmi followers nie haaa??

    BalasPadam
  16. ahhahha
    seyes siot

    BalasPadam
  17. Kah3 aku rasa kau cuba ganti mamat korea dengan mamat Bieber tu. Konfem dia panggil semua geng bieber dia follow kau

    BalasPadam
  18. post untuk bloggers perempuan untuk tarik followers yg handsome2 plak.

    kalau boleh tak nak macam mr. k.

    hehe, jgn marah!! :P

    BalasPadam
  19. hahahaha..knapa aku rasa cm btol.bkn pompuan comel je..pompuan xcomel pon..diskriminasi!haha!

    BalasPadam
  20. rasenye betol kot. ps:mood perasan comel. kihkihkih

    BalasPadam
  21. rasanya mr.k ada kelima-lima ni kn.. tu skrg dh glamer.. :)

    BalasPadam
  22. ha'ah...mr.k praktik kan kesemua lima tu kan..haha

    BalasPadam
  23. macam mr.K sendiri la nie.. haha

    BalasPadam
  24. sarkastik betul lah !

    hahahaha

    BalasPadam
  25. boleh aku apply gak x? if girl doing this.. how many haters would come???

    BalasPadam
  26. setelah beribu ribu gadis.
    sekarang Mr. K menyasarkan golongan gay pula.
    bijak sifir betul :)

    BalasPadam
  27. @Sha - YES. Super yes.

    @Pulau - Yup. Nice troll kan? Haha.

    @Bella - Mana boleh bagi tau. Rahsia.

    @Zaiya - YES IT DOES AND YOU ARE TROLLED! ;)

    @Johari - Ye ke? Aku tengok followers aku makin naik je.

    @Syafiq - Girls, they are weird.

    @Raihana - Im cute.

    @Aisya - Oh yes yes.

    @Musz - NO WAY.

    @Marlina - You are a girl. And you are weird.

    @Mainur - They all are gay. Super gay.

    @Yna - Hanguk namja?

    @Farhan - Hey aku suka Justin dah sekarang.

    @Shazana - Eh mana ada glemer. Biasa-bisa je.

    @Athirah - Kalau girl yang apply this, semua akan mark kau sebagai lesbian. HAHA

    BalasPadam
  28. sangat tak boleh blah!!! hahaha
    nak bg girl marah sbb nak tarik perhatian

    BalasPadam
  29. hahahaha
    logically yes rasanye
    :D

    BalasPadam
  30. Bagus Mr K. Berkongsi ilmu ye.Masuk exam tak ni?;-p

    BalasPadam
  31. hahhaaa..nie mesti tips ko nak dptkan fllower blogger pmpuan yang cntik...
    so,camner nak dptkn flower laki yang ensem?
    hahahaa

    BalasPadam
  32. tipu la weyh, xsume comel kot..
    ha3..
    prob'y rupe aku cm org korea..

    BalasPadam
  33. is it what ur doing all day long mr k.?
    to get cute girls as ur follower?..cheap style but leh la....hahahaha!~

    BalasPadam
  34. haha....menjadi trick nie bro...

    BalasPadam
  35. lol if i'm cute, nmpknye berkesan la..
    haha

    BalasPadam
  36. hahaha... nice tips,jd lelaki misteri tu mmg confirm jd punye.....

    BalasPadam
  37. ehhh...o_O?yeah betul kot sebab Mr K da praktikkan most of it n see his followers...>>>
    tapi aku sokong part laki Korea tu.
    they r gays...(lari cecepat)

    BalasPadam
  38. hahahaha... ini sungguh lawak

    BalasPadam
  39. mmg menjadi pun..lagi satu kan mr.k. kalo lelaki nk awek2 gedik & bajet diri cute follow blog diorng.senangje..try bertenggek kat komen box/chatbox diorng & ckap cam ni.."blog awak comel la..mcm tuan blog nya juga"...pastu ckap mcmni.."cutenyaaa awak..." pastu sure pompuan2 ni follow punyerrr la....

    BalasPadam
  40. tu semua kau =_-
    lol

    BalasPadam
  41. argh!!!!gedik btol!

    BalasPadam
  42. nice.! kah kah kah.! XD

    BalasPadam
  43. bullshit, patot la ak plik asal ak follow blog ko ni. rupnye ni taktik ko rupnye but nice huh. ak da terkena T.T

    BalasPadam
  44. huu mmg boleh femes lahhh kalau ikut tips mr kay ni kannn. :)

    BalasPadam
  45. kalau blogger pmpuan nak ramai followers laki, senang je..
    letak gmba2 korg yg bajet kiut tu..
    mulut muncung, tgn wat peace, dlm toilet.. pastu make sure yg amek gmba tu korg sndiri, bukan org lain..
    mmg berduyun yg follow.. tp aku x gerenti diorg sume hensem.. sbb org hensem xde blog..
    x gitu mr.k?

    BalasPadam
  46. cmne nak dpt followers yg byk????teach me mr k....

    BalasPadam
  47. oohhh!! patot la ko suke kutuk2 lelaki2 kacak korea ..hakhak...takpe2 asalkan bkn so ji sub...hihihi:D

    BalasPadam
  48. haaha..terbaek la...nak kna cuba nie..hehehe

    BalasPadam
  49. HAHAH!

    ABEH LA MR K KENE PUYUN OLEH GADIS COMEL LAGI GEDIK

    AHAKS

    :P

    BURUNGMAN'S BLOG

    BalasPadam
  50. no. 4 is effing weird. who loves people call her gedik? :D Gedik is like whore and slut. ;p

    A nice entry though. :)

    BalasPadam
  51. hahaha...tips menarik..tapi susah kot lau aku nak buat macam tu... hehehe

    BalasPadam
  52. sungguh tak boleh blah tips ini.

    Sekian

    p/s:Balik2 korean guy. Mereka tak bersalah.Apa kata change dengan Justin Bieber plak.HAHAHAH

    BalasPadam
  53. kah3...adoi3...akan ku cube keh3...

    kalo tak malas,singgah la pompuan hanye suke laki yg berkereta

    BalasPadam
  54. Gegegegegeggegegegegey












































    GEGEGEGEGEGEGEGEGGGEY.

    BalasPadam
  55. agak poyo lh kan,....=P

    BalasPadam
  56. hahaha. yg kedua tu. say something bad to their favorite korean guy. aku sokong! nak aje aku ngutuk mamat2 korea yg jambuwwwww. haha

    BalasPadam
  57. betuk ke tak betul ni 100% jadi ke.. cam pelik je.. khairul.. http://sembangmalaysia.blogspot.com/ that my blog.. hope u visit and follow me back..

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.