Rabu, 25 November 2009

You Think Your Life is Bad Enough?

Depressed?

Actually, aku ingat aku nak post satu entri mengumpat para gadis. Ye la kalau difikir-fikir balik, dah lama aku tak mengumpat para gadis nih.

Tapi memandangkan aku ada sesuatu yang lagi berguna dari korang untuk di kongsikan, aku posponed dulu la entri kritikan tu. Lagi pun, lagi lama di simpan, lagi 'sedap' umpama pekasam rasanya. Boleh la juga tambah-tambah apa yang patut kalau perlu.

Cakap pasal perkasam, semalam aku nampak awek cun. Sexy gila. Kira hot lagi hot lah dari Megan Fox. Cun sikit dari Amanda Byness. And bercakap pasal awek cun melecun tu, dia pakai baju tube. Then pakai short pant. Perh. Bulu kaki dia halusss je. Mulus. Tapi tak tahan bila dia angkat tangan bulu ketiak gila ah tak reti nak trim. Dah spesen afro. Gadis berbulu = Geli. Lelaki berbulu = Sexy.

Depressed?

Okay back to topik.

So, you tink your life bad enough? Nak cari awek semua tak dapat? Sejak lahir hingga umur 30 tak pernah ada awek suka? Kasi Rm100 kat awek-awek cari mangsa kat Jonker Walk Melaka pun diaorang tak nak? Muka terlampau tak handsome? Terlampau banyak kekurangan diri? Banyak sangat jerawat? Pendek? Panjang? Terlampau panjang umpama pisang? Or what ever lah. Tu baru sikit. Ya tu baru sikit.

Nick Vujicic

Ini porno. Tonton sampai habis.

Have fun.

Comment Here

10 ulasan:

  1. pernah tgok video tu
    mmg terharu

    BalasPadam
  2. that video inspired me :)
    thankssss!

    BalasPadam
  3. dh pnah tgk vid ni..
    cdey beb..
    insaf aku

    BalasPadam
  4. aku ponah tgk video nih...sadiss weh..

    BalasPadam
  5. @All - Okay fine smua dah pernah tengok. Merajuk ah.

    BalasPadam
  6. bermotivasi yeee

    BalasPadam
  7. oh god! taching2 vid.. sob3..

    BalasPadam
  8. thanks...video ini menyedarkan aku..choose better,forget bitter..thanks..btw,first time sy tgk video ni wey..hehehehe..=)

    BalasPadam
  9. aku x fhm skrg ni pmpn lg suke pilih laki jahat dr laki baik..

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.