Rabu, 25 November 2009

You Think Your Life is Bad Enough?

Depressed?

Actually, aku ingat aku nak post satu entri mengumpat para gadis. Ye la kalau difikir-fikir balik, dah lama aku tak mengumpat para gadis nih.

Tapi memandangkan aku ada sesuatu yang lagi berguna dari korang untuk di kongsikan, aku posponed dulu la entri kritikan tu. Lagi pun, lagi lama di simpan, lagi 'sedap' umpama pekasam rasanya. Boleh la juga tambah-tambah apa yang patut kalau perlu.

Cakap pasal perkasam, semalam aku nampak awek cun. Sexy gila. Kira hot lagi hot lah dari Megan Fox. Cun sikit dari Amanda Byness. And bercakap pasal awek cun melecun tu, dia pakai baju tube. Then pakai short pant. Perh. Bulu kaki dia halusss je. Mulus. Tapi tak tahan bila dia angkat tangan bulu ketiak gila ah tak reti nak trim. Dah spesen afro. Gadis berbulu = Geli. Lelaki berbulu = Sexy.

Depressed?

Okay back to topik.

So, you tink your life bad enough? Nak cari awek semua tak dapat? Sejak lahir hingga umur 30 tak pernah ada awek suka? Kasi Rm100 kat awek-awek cari mangsa kat Jonker Walk Melaka pun diaorang tak nak? Muka terlampau tak handsome? Terlampau banyak kekurangan diri? Banyak sangat jerawat? Pendek? Panjang? Terlampau panjang umpama pisang? Or what ever lah. Tu baru sikit. Ya tu baru sikit.

Nick Vujicic

Ini porno. Tonton sampai habis.

Have fun.

Comment Here

10 Comments:

joegrimjow berkata...

pernah tgok video tu
mmg terharu

n i s a berkata...

that video inspired me :)
thankssss!

Tanpa Nama berkata...

dh pnah tgk vid ni..
cdey beb..
insaf aku

*~ aRaBeLLa ~* berkata...

aku ponah tgk video nih...sadiss weh..

Mr K berkata...

@All - Okay fine smua dah pernah tengok. Merajuk ah.

fndrocka berkata...

bermotivasi yeee

Lady Dyla berkata...

oh god! taching2 vid.. sob3..

M O N I C A berkata...

thanks...video ini menyedarkan aku..choose better,forget bitter..thanks..btw,first time sy tgk video ni wey..hehehehe..=)

mady+yana berkata...

keinsafan....;)

Heidi Shafiq berkata...

aku x fhm skrg ni pmpn lg suke pilih laki jahat dr laki baik..

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger