Jumaat, 20 November 2009

Aku Cuma Nak Bagi Tau 16 : Melaksanakan Karma.

Playgirl. Pauseboy.

Aku teringat kata-kata sorang abang senior datang umah aku dulu. Pakai kemaja, macho. Sexy bersama kain pelikat.

Selepas berbual kosong, dia masuk bab isu best.

"Kau tau tak kenapa aku pasang banyak awek? Sebab perempuan ramai. Kalau sorang lelaki untuk satu awek, abis tu perempuan lain apa cer? Lesbian? "

"Ye aku sokong kau." Kata sahabat ku.

"Tengok awek tu dah tahu yang awek tu player. Dulu aku dengar dia da permainkan hati lelaki lain. Jadi apasalahnya sekarang aku main kan hati dia. Kerana orang yang baik macam aku ni lah wujudnya perkataan 'what goes around comes around'."

Cakap dia dengan penuh yakin sambil betulkan kain pelikat dia yang terjatuh. Dah la tak pakai apa-apa.

Well, aku tak tau nak cakap apa. He got the point. No doubt.

21 Comments:

Rara berkata...

t wut goes around comes around jgk kt die kn..no doubt jgk.. :D

chokio_nia berkata...

hurmmm..takot kalo karma tu jadi kat diri sniri...

'AQILAH berkata...

huhuhu betol..kawanku lesbian kerana lelaki...

s.c.h.u.l.t berkata...

abeh tu sume laki len apa? ghey? :P

HAHA.one day dia pon akan rasa karma tu.what goes around comes around. ;)

Ain Butterscoth berkata...

uish...

cik EPAL berkata...

what goes around comes around...pi mai pi mai tang tuuuuu jugak...nanti diri sendiri yang kena..baru la nak meraung...KARMA! :D

.::WaNiE::. berkata...

yeah sokong Rara hehehe

♥chentaMAYA™ berkata...

esok lusa kau tao la cmne kena maen plak~
kan?
hee~

sokong rara!
hik!~

joegrimjow berkata...

agree rara
tkot2 kena kat anak cucu je
;)

Mr K berkata...

@All - Tapiiiiiiiiiii. Senior tu berniat baik kannnnnn. HAHAHA

tuntung berkata...

haha..mcm best jek mmber ko ni..

aisya berkata...

siapa yg lantik dia utk balas balik?

+black.angelz+ berkata...

hahaha..abg 2 center ke x??

choi..patut dia apply yg wat goes around comes around kat dia blik..

Sharinginfoz berkata...

macam2 pandangan org kan??

chirol berkata...

hermmm, rasenye kn...klu jahat diblas jhat, asyik nk take revenge je,,smpai bile nk abis??..lgpun, yg baik belum tentu baik sampai dia mati dan jahat blum tentu kekal jahat smpai dia mati..am i right?

noor afzan berkata...

betul tuh..
dan senior mr. K tu pun akan 'kena' jugak..
daaa~

Lady Dyla berkata...

Wahr goes around comes around... its only the matter of tyme kan..

hannamaruku berkata...

yes i like ;)

CoOkiE MoNSter berkata...

ngeee ....senior tu saje nak wat alasan untuk membenarkan kewajaran dia memasang ramai awek.

kan?

Nabilah berkata...

bukan dia yang tentukan sape yg layak dapat karma.

dyra alias berkata...

funny nye lelaki tu.heh

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger