Aku Cuma Nak Bagi Tau 16 : Melaksanakan Karma.

Playgirl. Pauseboy.

Aku teringat kata-kata sorang abang senior datang umah aku dulu. Pakai kemaja, macho. Sexy bersama kain pelikat.

Selepas berbual kosong, dia masuk bab isu best.

"Kau tau tak kenapa aku pasang banyak awek? Sebab perempuan ramai. Kalau sorang lelaki untuk satu awek, abis tu perempuan lain apa cer? Lesbian? "

"Ye aku sokong kau." Kata sahabat ku.

"Tengok awek tu dah tahu yang awek tu player. Dulu aku dengar dia da permainkan hati lelaki lain. Jadi apasalahnya sekarang aku main kan hati dia. Kerana orang yang baik macam aku ni lah wujudnya perkataan 'what goes around comes around'."

Cakap dia dengan penuh yakin sambil betulkan kain pelikat dia yang terjatuh. Dah la tak pakai apa-apa.

Well, aku tak tau nak cakap apa. He got the point. No doubt.

Ulasan

Rara berkata…
t wut goes around comes around jgk kt die kn..no doubt jgk.. :D
chokio_nia berkata…
hurmmm..takot kalo karma tu jadi kat diri sniri...
'AQILAH berkata…
huhuhu betol..kawanku lesbian kerana lelaki...
s.c.h.u.l.t berkata…
abeh tu sume laki len apa? ghey? :P

HAHA.one day dia pon akan rasa karma tu.what goes around comes around. ;)
cik EPAL berkata…
what goes around comes around...pi mai pi mai tang tuuuuu jugak...nanti diri sendiri yang kena..baru la nak meraung...KARMA! :D
.::WaNiE::. berkata…
yeah sokong Rara hehehe
♥chentaMAYA™ berkata…
esok lusa kau tao la cmne kena maen plak~
kan?
hee~

sokong rara!
hik!~
joegrimjow berkata…
agree rara
tkot2 kena kat anak cucu je
;)
Mr K berkata…
@All - Tapiiiiiiiiiii. Senior tu berniat baik kannnnnn. HAHAHA
tuntung berkata…
haha..mcm best jek mmber ko ni..
aisya berkata…
siapa yg lantik dia utk balas balik?
+black.angelz+ berkata…
hahaha..abg 2 center ke x??

choi..patut dia apply yg wat goes around comes around kat dia blik..
Sharinginfoz berkata…
macam2 pandangan org kan??
chirol berkata…
hermmm, rasenye kn...klu jahat diblas jhat, asyik nk take revenge je,,smpai bile nk abis??..lgpun, yg baik belum tentu baik sampai dia mati dan jahat blum tentu kekal jahat smpai dia mati..am i right?
noor afzan berkata…
betul tuh..
dan senior mr. K tu pun akan 'kena' jugak..
daaa~
Lady Dyla berkata…
Wahr goes around comes around... its only the matter of tyme kan..
CoOkiE MoNSter berkata…
ngeee ....senior tu saje nak wat alasan untuk membenarkan kewajaran dia memasang ramai awek.

kan?
Nabilah berkata…
bukan dia yang tentukan sape yg layak dapat karma.
dyra alias berkata…
funny nye lelaki tu.heh