Aku tak rasa........


Lihat gambar ni....

Graph menunjukkan visitor blog aku pada 14 nov tu jatuh amat-amat. Aku tak pasti kenapa. Puas aku fikir-fikir. Masa tengah fikir ni, aku menonton cerita "Sama tapi tak serupa" kat TV3. Cerita ni pasal orang mealyu yang tinggi agama yang bajet bagus. Otak tau nak jatuhkan orang je...

Last-last, baru aku ingat kenapa visitor blog aku jatu mendadak. Semuanya sebab aku ada post satu entri pasal politik. And wtf. Graph aku jatuh gila2. Must be most of my followers read this on Google Reader. After they find out that the entri is about politic, they got no interest at all.

I was wondering. Why ah people dont want to know what happen around them. At least get some info about it.

And, please. I dont mind if you are not agree what ever I am trying to say. Tak nak setuju dengan setiap yang aku cakap pun tak apa. Tapi aku rasa amat tak elok la bila pergaduhan antara followers berlaku. Dah la bergaduh kat ruangan komen. Then semua pula pakat guna identiti "anonymous". Kira anonymous vs anonymous. So, bila dah caci maki tu bertambah, aku terpaksalah tapis. Zzzz.

Identity please. Identity.

Ulasan

kEy berkata…
besa la tu...
tak sume suke sgt politik...
chirol berkata…
ade org mrah ke ngn entri tu?..rasa mcm biase je
Mr K berkata…
@Chirol - Ada beberapa anonymous yang saling bergaduh. Ada yang setuju and ada yang tak setuju. Kalau bergaduh biasa tak kisah. Tapi kalau dah lebih2. Aku tak leh approve.
chokio_nia berkata…
org kalo da ske gado, kat mane2 pon nak gado..ko cool sudey..huhu
KizZ berkata…
Hmm..manusia ada macam2,semuanya berbeza2,besela tu
akhis berkata…
~entry tu leh wat org gaduh2 ker...rasa nye x pun...
joegrimjow berkata…
org xnak baca xpe
asalkan sampaikan

tajuk mainkan peranan
hehe
'AQILAH berkata…
enth2 exam kot.
agak nya musim kegawatan ekonomi kot...ahakssss...br foolow u..nice entri...
noor afzan berkata…
sorry bro..
saya busy la 14hb tu..
x dapat nak menyumbang kepada peningkatan visitors kat sini..
tuntung berkata…
apa kes?aq rse sbb org xske politik..hahahah..orang tua2 suka la..xpe2..pengajaran tu..

tuntung return!! tuntungkita.blogspot.com

sila sebar2kan
DH berkata…
Aku ambil tahu jugak pasal politik ni..
Just amik tahu apa yang jadi kat sekeliling..
Tapi xder lar sampai nak gaduh or nak kondem orang sana sini..
Sbb jujur aku tak berapa faham sgt dgn politik ni..
So buat apa aku berjuang or jadi ekstrimis utk sesuatu yang aku sendiri tak faham?
Baik aku baca and diam jer..