Isnin, 9 November 2009

Bloggers = People With No Life.

Klik untuk tumbesaran ( Low quality.)

SocialInterview.com
What is Khairul obsessed with?

Nisa jawab ;
Obsessed with his blog n also... Miss W.. Hihihi.

***************************

Blogger adalah sebuah sevis umpama bloghosting yang menyediakan kelebihan untuk menulis. Kalau tak silap aku, Google membeli Blogger selepas dia dapat lihat kemajuan dalam blog untuk jangka masa yang panjang.

Tapikan, sekarang ni, makin hari, makin ramai yang berblog just for fun. Dan aku adalah salah seorang dari padanya. =)

Sebenarnya, aku dah lihat banyak sangat orang2 sekeliling memandang serong kepada blogger. Dan memang patut pun kadang-kadang bloggers di pandang serong. Sebab apa-apahal, mesti blogger tu akan tulis kat blog. Dan yang paling tak leh blah, bila seseorang itu mengumpat orang lain di blog. Umpatan tanpa sebab maksud aku. Aku pernah macam ni dulu, tapi aku da delete entri yang pasal aku tak puas hati kat siapa-siapa dan kenapa.

Cuma kadang-kadang, seseorang tu di anggap normal apabila spending hampir 15jam dengan FaceBook. Tetapi dianggap tak ada life apabila menulis entri blog dan approve comments yang keseluruhan tak sampai 5 jam sehari di blog. Yang ni aku memang tak faham.

Hais.

Dan, aku tak nak komen pasal Miss W. Lagi pun aku tak tahu siapa Miss W yang dia maksudkan. Mungkin Miss Wawa, mungkin Miss Wani, mungkin Wahida dan juga mungkin Miss Zatul Iradah. Hehehe

And, I really love my blog. She is soooo sexy.

P/s : Any negative comments about Nisa are strictly prohibit. =)

Comment Here

9 Comments:

joegrimjow berkata...

boo boo
sapa cakap?
aku ada life je

kEy berkata...

hehehe~
yeah!
blogger rock!

s.c.h.u.l.t berkata...

for me, blog adalah hak peribadi. suka hatilah nak tulis apa pon.

same je. blog ke facebook ke. tetap dok ngadap net tanak buat benda lain. :P

LIEZ. berkata...

eleyh!
asal lak xde life..
org yg ckp tue sbnr nyew jelez sbb xde bl0g..

*she is s0 sexy miss w kew bl0g k0 hah??
huhuhu..

Mr K berkata...

@Liez - Blog lah. >,>

hans berkata...

orang yang tak tahu apa makna blog dan tak tahu menulis atau bosan membaca sahaja akan kata menulis blog itu tiada kehidupan...
abaikan semua itu
buat apa yg kita suka asalkan xmemudarat sesiapa

the unknown berkata...

bloggin nie addictive dan byk mkn masa pd pandangan aku.

aku penah miss meeting sbb surf blog org. dah la meetin tu aku yg chair. heh bahye blog nie.

la nie, bile sgt sibuk, susah cari masa nak bloggin.

Kimmy berkata...

haha..
xsemestinye blogger ni xde life.
mgkin seseorg tu ade second personality yg luarannya pndiam tp dlm mindanye sape yg tahu apa dia fikirkn..
blog ni 1 platform yg baik utk org2 yg brbakat menulis serta mngkritik serta mengumpat serta apa-apa aje..haha
tmbhn,,manusia bleh buat ape je dgn blog..sebebasnye..haha..xD

Merpati Putih_Sakura berkata...

sape kate blogger takde life..dorang tue jeles thats why ar ckp mcm tue..menulis nie satu terapi yg bgus jgak pe..at least kt leh kongsi cerita,pengalaman,pendapat ngan sesape jep..

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger