Kadang-kadang, Ianya Adalah Sesuatu yang Kita Tak Mampu Capai.

Assalamualaikum


Bangun tengah hari. Dengan mamainya pergi ke dapur. Buka tudung saji dan cabinet makanan. Ambil nasi dan lauk. Hempaskan diri di atas sofa then baru sedar yang remote control Astro ada di atas meja. Fuuuuuu!

Damn


Ulasan

Adziim berkata…
Berat punggung.
cess..agak gempak di situ
rupanya remote yg tak tercapai =='
we are the same somehow haha
Aesya Nrdn berkata…
wahh awalnye update ?hehehe
serius,mmg annoying bila jd camtu..tp xpe,bukan jauh benor meja tu kan ?? ^^
mr.dinie berkata…
haha..ingatkn pe tadi..XD
Novelgurl berkata…
wAAlaikumussalam

hahaaa..
x phm =.="
Wanie Affandi berkata…
mwahahahah..wani pnah terbawak remote masuk toilet...hahahah..mamai sgt..
ummi berkata…
walaupun perkara itu nampak mudah..ye tak
Muntos berkata…
Itu namanya pemalaih serta baloq liat! :)
syazana jasman berkata…
cehh.sbb mls nk bgn.tu xboleh capai.haha

morning mr. K !
wan zuliyana [apel] berkata…
pemalas. mesti boyot.
hahah
syaza nazura. berkata…
Bhahahha. Apalahh Mr K. xD
Kim berkata…
time ni lah bergunanya adik/anak sedara/mana-mana budak kecik, untuk diarahkan ambilkan remote. :D
Adha berkata…
perangai malas ni x baik bro hehe...
erysweetie berkata…
ceh. pemalaih. haha
specsy berkata…
HAHAHA. headshot!!
AzwanRamli berkata…
wakaka....mmg malas kalu dah rebah ats sofa.fuuu
salemaziz berkata…
memang betul mr.K. jauh beno remote uww :D
Lela S berkata…
mintak adek pompan kau yg comel tuh tolong ambilkan remote :) guna taktik yg sama. kah kah
sarcastic gurl berkata…
walaweh mr k.....hadeeiii....

uisshh...first!!!

~missjaja~
marshaPetrelli berkata…
haha..
kemalasan yang melampau..
Cik Zety berkata…
haha, biasa dah. kadang kadang remote da tersepit celah sofa -.-''
Cik Ca'ah berkata…
masuk ni dah bpe kali tah mr. K ada isu dengan remote. sian. haha
fatin aiQa berkata…
PEMALAS! Lisa surihani reject :D
Hakim IS Mikah berkata…
hahahaha..ini klasik!
anisyafrina berkata…
Hahahahahaha.... demn! pernah rase perasaan yg same... sgt mls nk bangun amek remote! ^_^
iamSH berkata…
cool

http://yelling-at-the-sky.blogspot.com/
ayie berkata…
apakah ?
excited nak baca last last your remote ?! OKAY.hahahaha
♦♦orked♦♦ berkata…
hahaahaha... sengal..
dayu_myself berkata…
pemalas bebenor ko..hahaha....gne kaki sudaaa...smpi ler tu..hak333
khairiyah berkata…
LOL . cite pasal remote jeh ?
suka merapu berkata…
sangat setuju!!
Hush berkata…
aku selalu kena virus macam ni kot.
then dengan malasnya pergi la capai remote tu.

sekali last last tengok remote tu sebenarnya ialah untuk dvd player.

OKE FINE.
dah la bgn tgh hari, nak ambik remote pun pemals..ish3..
Chalk zone ksa berkata…
kadang2 bende yang da ade kat tangan sendiri pon bole x perasan..hahaha..
dr Gadis Siber berkata…
ko memang macam ayah aku. laki memang bab remote control pemalas giler nak amik kan. macam ayah aku, anak yang kat dapur dia sanggup panggil untuk tolong amik kan remote control sedangkan hanya beberapa langkah je dari tempat duduk dia. angin satu badan aku. :p
Leena (cenccia) berkata…
haha......*__*
Solihin Zubir berkata…
haha.. pemalas tahap dewa..
Hayati Hamzah berkata…
utk je dh ada remote . mcm mana lah zaman dulu kena tekan kat tv :((
firdaus berkata…
pemalas la hang....