Rabu, 20 Julai 2011

Kadang-kadang, Ianya Adalah Sesuatu yang Kita Tak Mampu Capai.

Assalamualaikum


Bangun tengah hari. Dengan mamainya pergi ke dapur. Buka tudung saji dan cabinet makanan. Ambil nasi dan lauk. Hempaskan diri di atas sofa then baru sedar yang remote control Astro ada di atas meja. Fuuuuuu!

Damn


42 ulasan:

  1. cess..agak gempak di situ
    rupanya remote yg tak tercapai =='
    we are the same somehow haha

    BalasPadam
  2. wahh awalnye update ?hehehe
    serius,mmg annoying bila jd camtu..tp xpe,bukan jauh benor meja tu kan ?? ^^

    BalasPadam
  3. haha..ingatkn pe tadi..XD

    BalasPadam
  4. wAAlaikumussalam

    hahaaa..
    x phm =.="

    BalasPadam
  5. mwahahahah..wani pnah terbawak remote masuk toilet...hahahah..mamai sgt..

    BalasPadam
  6. walaupun perkara itu nampak mudah..ye tak

    BalasPadam
  7. Itu namanya pemalaih serta baloq liat! :)

    BalasPadam
  8. cehh.sbb mls nk bgn.tu xboleh capai.haha

    morning mr. K !

    BalasPadam
  9. pemalas. mesti boyot.
    hahah

    BalasPadam
  10. Bhahahha. Apalahh Mr K. xD

    BalasPadam
  11. time ni lah bergunanya adik/anak sedara/mana-mana budak kecik, untuk diarahkan ambilkan remote. :D

    BalasPadam
  12. perangai malas ni x baik bro hehe...

    BalasPadam
  13. wakaka....mmg malas kalu dah rebah ats sofa.fuuu

    BalasPadam
  14. memang betul mr.K. jauh beno remote uww :D

    BalasPadam
  15. mintak adek pompan kau yg comel tuh tolong ambilkan remote :) guna taktik yg sama. kah kah

    BalasPadam
  16. walaweh mr k.....hadeeiii....

    uisshh...first!!!

    ~missjaja~

    BalasPadam
  17. haha, biasa dah. kadang kadang remote da tersepit celah sofa -.-''

    BalasPadam
  18. masuk ni dah bpe kali tah mr. K ada isu dengan remote. sian. haha

    BalasPadam
  19. PEMALAS! Lisa surihani reject :D

    BalasPadam
  20. Hahahahahaha.... demn! pernah rase perasaan yg same... sgt mls nk bangun amek remote! ^_^

    BalasPadam
  21. cool

    http://yelling-at-the-sky.blogspot.com/

    BalasPadam
  22. apakah ?
    excited nak baca last last your remote ?! OKAY.hahahaha

    BalasPadam
  23. pemalas bebenor ko..hahaha....gne kaki sudaaa...smpi ler tu..hak333

    BalasPadam
  24. LOL . cite pasal remote jeh ?

    BalasPadam
  25. aku selalu kena virus macam ni kot.
    then dengan malasnya pergi la capai remote tu.

    sekali last last tengok remote tu sebenarnya ialah untuk dvd player.

    OKE FINE.

    BalasPadam
  26. dah la bgn tgh hari, nak ambik remote pun pemals..ish3..

    BalasPadam
  27. kadang2 bende yang da ade kat tangan sendiri pon bole x perasan..hahaha..

    BalasPadam
  28. ko memang macam ayah aku. laki memang bab remote control pemalas giler nak amik kan. macam ayah aku, anak yang kat dapur dia sanggup panggil untuk tolong amik kan remote control sedangkan hanya beberapa langkah je dari tempat duduk dia. angin satu badan aku. :p

    BalasPadam
  29. utk je dh ada remote . mcm mana lah zaman dulu kena tekan kat tv :((

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.