Rabu, 6 Julai 2011

#WW : Your Nightmare For Tonight.

Assalamualaikum


Segala kegembiraan kini telah berakhir.


110 ulasan:

  1. oh memang dpt nightmare terus malam ni.scary uh budak tu =_=!

    BalasPadam
  2. kenapa aku seram tengok gambar terakhir itu huhu

    BalasPadam
  3. yg last tu..muka spesen je...huhuhu

    BalasPadam
  4. kah kah..kool..trend setter sejati.

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Ahaha..

    Terus xjadi nak tedo pas subuh.

    Dem!

    BalasPadam
  7. hahahaha. mmg nightmare la kalau sume muke camtu :P

    BalasPadam
  8. weyhh sal xpaham pape??? -.-

    BalasPadam
  9. bwahahahahaha.. cam nk gelak guling2 tengok gamba ni. nsb bek je kt ofis.. klaka2.. muehehehehe..

    BalasPadam
  10. hahaha...cute kOwt...giler!!!

    BalasPadam
  11. ah! menakutkan..HAHA.nightmare aku mlm ni...=.=

    BalasPadam
  12. ok.. that's scary.. nasib tgk pepagi..kalu malam konpem jadi nightmare ni.

    BalasPadam
  13. errrrrrrrr...apsal gmbar last tu macam menakotkan je..wuuuu,..

    BalasPadam
  14. lol! nice one brah. ni 1st pic local aku tgk pakai meme ni. thumbs up!

    BalasPadam
  15. AAAAAAAAAGHHHHH! Scary la weh!!! O_o

    BalasPadam
  16. gile. menakotkan doe pic yg bawah tu. phewhh!

    BalasPadam
  17. hahhaha.. muka tension tu.. XD

    BalasPadam
  18. hahahaha1
    mimpi ngeri aku mlm ni!

    BalasPadam
  19. SIOT LA. AKU BARU NAK GELAK SEKALI..TERUS TURN OFF...DANG!!!
    HEHEHE
    NICE ONE BRO...

    BalasPadam
  20. ops~
    tertejut gugurl~
    hahaahahah~

    BalasPadam
  21. hahahaha..pecah perut tengok gamba nie.klakar2:D

    BalasPadam
  22. scary! shooh shooh. hhaha

    BalasPadam
  23. seram tengok gambar last tu huhuhu

    BalasPadam
  24. LOl, kau buat apa niiiiiii ? xDD

    BalasPadam
  25. hahaha...giler scary muka.mcm nak telan org!

    BalasPadam
  26. adoi! tiba tiba takut lak jadinya!!!! issshh!

    BalasPadam
  27. bodoh gile, muke spesen je sume!!!

    BalasPadam
  28. ketawa terbahak bahak.
    3rd pic menakotkan.

    BalasPadam
  29. gelak guling2 tgk gambar yg last tuh. hahahahahahaha ! :DD

    BalasPadam
  30. Hahaha! Scary okay! :P


    Nice WW! :D

    BalasPadam
  31. ini...iniii sumpah scaryyy !! =.='

    BalasPadam
  32. Hodohnya budak tu.

    BalasPadam
  33. hahahah MR. K tak boleh blah btol .
    mmg nightmare mlm ni .

    BalasPadam
  34. erk? asal aku rase budak scary nie macam familiar? huh?

    BalasPadam
  35. kau ni mr.k..
    kesian budak tu.
    err..
    tapi boleh tak aku nak gelak?
    BAHAHAHAHAHAHA!

    BalasPadam
  36. menakutkan lah...tapi aku gelak jugak..hahaha

    BalasPadam
  37. SUMPAH lawak !
    hahahahha
    xhenti2 gua gelak . hahahahaha

    BalasPadam
  38. gila edit. tak lalu makan lepas tengok ni. =__=

    BalasPadam
  39. Bila dah bertudung tu nampak macam ADINDA EVANS LAH SIAL. AHAHAHAHA

    BalasPadam
  40. HAHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAH!!!!!!

    BalasPadam
  41. Menakutkan betol... Tak dapat ku bayangkan kalau dalam realiti dorang sume tenung aku dgn muka macam tu..

    BalasPadam
  42. nightmare ape. Tergelak ade ah. HAHA ni macam dah boleh jadi cerite hantu dah :p

    BalasPadam
  43. Lagi kelakar pas tgok komen2 kat atas..HAHAHA!

    -tasnim-

    BalasPadam
  44. huwaa takot gila kalau tetiba tgok gamba ramai2 semua muka sama :((

    BalasPadam
  45. hahaha..series lawak!! + scaaaryyy! :D

    BalasPadam
  46. "segala kegembiraan kini telah berakhir"

    pergh scary nya.HAHAHAH

    BalasPadam
  47. haha gile. tp x faham -.-

    BalasPadam
  48. dy tahan berak doe..hahaa

    BalasPadam
  49. ak terasa macam terbongok tgk pic yang bawah..elok2 depa muka comey dahhh macam kak limah plaaak! kahkahkahkah... seyes mmg ternigtmare beberapa saat tgk gambor tuh...

    BalasPadam
  50. hahahaha.. kelakar amat seh...;)

    BalasPadam
  51. saiko.

    aku terus takleh tido da ni camne?

    BalasPadam
  52. HAHAHAHAHAHAHAHAH !!! budak tu nampak macam nightmare ah !!!

    BalasPadam
  53. kahkahkahakah !

    BalasPadam
  54. apa motif dia buat muka camtu? nak kena troll letteww XD~

    BalasPadam
  55. HAHAHHAHAHA!!
    tak thn perot gelak!
    naseb baek tak pecah perot!
    hahahahhahaa

    BalasPadam
  56. Ya Rabbi.. seram gle kottt

    BalasPadam
  57. camne nak buat macamnie..
    aku selalu tgk dalam meme diorang buat camni..leh ajar tak?

    BalasPadam
  58. pergh...gambr bwah buat aku jadi jiwa kacau..erk...

    BalasPadam
  59. sial laaaa! hahahahahahahahaahahaha! lame gile aku xgelak smpai kluo aer mate! trolll siot~

    BalasPadam
  60. mr k.. kalo xsilap aku la..
    ini le gamba yg ade sowang makhluk ALLAH tu mnx remove dr blog2..
    makhluk ALLAH tu mnx page ustaz azhar idrus sebar kan pasal mende ni..

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.