Rabu, 6 Julai 2011

#WW : Your Nightmare For Tonight.

Assalamualaikum


Segala kegembiraan kini telah berakhir.


110 ulasan:

  1. oh memang dpt nightmare terus malam ni.scary uh budak tu =_=!

    BalasPadam
  2. kenapa aku seram tengok gambar terakhir itu huhu

    BalasPadam
  3. yg last tu..muka spesen je...huhuhu

    BalasPadam
  4. kah kah..kool..trend setter sejati.

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Ahaha..

    Terus xjadi nak tedo pas subuh.

    Dem!

    BalasPadam
  7. hahahaha. mmg nightmare la kalau sume muke camtu :P

    BalasPadam
  8. weyhh sal xpaham pape??? -.-

    BalasPadam
  9. bwahahahahaha.. cam nk gelak guling2 tengok gamba ni. nsb bek je kt ofis.. klaka2.. muehehehehe..

    BalasPadam
  10. sedih gila. kuang ajo kau

    BalasPadam
  11. hahaha...cute kOwt...giler!!!

    BalasPadam
  12. ah! menakutkan..HAHA.nightmare aku mlm ni...=.=

    BalasPadam
  13. ok.. that's scary.. nasib tgk pepagi..kalu malam konpem jadi nightmare ni.

    BalasPadam
  14. errrrrrrrr...apsal gmbar last tu macam menakotkan je..wuuuu,..

    BalasPadam
  15. lol! nice one brah. ni 1st pic local aku tgk pakai meme ni. thumbs up!

    BalasPadam
  16. AAAAAAAAAGHHHHH! Scary la weh!!! O_o

    BalasPadam
  17. gile. menakotkan doe pic yg bawah tu. phewhh!

    BalasPadam
  18. hahhaha.. muka tension tu.. XD

    BalasPadam
  19. hahahaha1
    mimpi ngeri aku mlm ni!

    BalasPadam
  20. SIOT LA. AKU BARU NAK GELAK SEKALI..TERUS TURN OFF...DANG!!!
    HEHEHE
    NICE ONE BRO...

    BalasPadam
  21. ops~
    tertejut gugurl~
    hahaahahah~

    BalasPadam
  22. hahahaha..pecah perut tengok gamba nie.klakar2:D

    BalasPadam
  23. scary! shooh shooh. hhaha

    BalasPadam
  24. seram tengok gambar last tu huhuhu

    BalasPadam
  25. LOl, kau buat apa niiiiiii ? xDD

    BalasPadam
  26. hahaha...giler scary muka.mcm nak telan org!

    BalasPadam
  27. adoi! tiba tiba takut lak jadinya!!!! issshh!

    BalasPadam
  28. bodoh gile, muke spesen je sume!!!

    BalasPadam
  29. ketawa terbahak bahak.
    3rd pic menakotkan.

    BalasPadam
  30. gelak guling2 tgk gambar yg last tuh. hahahahahahaha ! :DD

    BalasPadam
  31. Hahaha! Scary okay! :P


    Nice WW! :D

    BalasPadam
  32. ini...iniii sumpah scaryyy !! =.='

    BalasPadam
  33. haha kejam la mr.k ni

    BalasPadam
  34. Hodohnya budak tu.

    BalasPadam
  35. hahahah MR. K tak boleh blah btol .
    mmg nightmare mlm ni .

    BalasPadam
  36. erk? asal aku rase budak scary nie macam familiar? huh?

    BalasPadam
  37. kau ni mr.k..
    kesian budak tu.
    err..
    tapi boleh tak aku nak gelak?
    BAHAHAHAHAHAHA!

    BalasPadam
  38. menakutkan lah...tapi aku gelak jugak..hahaha

    BalasPadam
  39. SUMPAH lawak !
    hahahahha
    xhenti2 gua gelak . hahahahaha

    BalasPadam
  40. gila edit. tak lalu makan lepas tengok ni. =__=

    BalasPadam
  41. Bila dah bertudung tu nampak macam ADINDA EVANS LAH SIAL. AHAHAHAHA

    BalasPadam
  42. HAHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAH!!!!!!

    BalasPadam
  43. Menakutkan betol... Tak dapat ku bayangkan kalau dalam realiti dorang sume tenung aku dgn muka macam tu..

    BalasPadam
  44. nightmare ape. Tergelak ade ah. HAHA ni macam dah boleh jadi cerite hantu dah :p

    BalasPadam
  45. Lagi kelakar pas tgok komen2 kat atas..HAHAHA!

    -tasnim-

    BalasPadam
  46. huwaa takot gila kalau tetiba tgok gamba ramai2 semua muka sama :((

    BalasPadam
  47. hahaha..series lawak!! + scaaaryyy! :D

    BalasPadam
  48. "segala kegembiraan kini telah berakhir"

    pergh scary nya.HAHAHAH

    BalasPadam
  49. haha gile. tp x faham -.-

    BalasPadam
  50. dy tahan berak doe..hahaa

    BalasPadam
  51. ak terasa macam terbongok tgk pic yang bawah..elok2 depa muka comey dahhh macam kak limah plaaak! kahkahkahkah... seyes mmg ternigtmare beberapa saat tgk gambor tuh...

    BalasPadam
  52. hahahaha.. kelakar amat seh...;)

    BalasPadam
  53. saiko.

    aku terus takleh tido da ni camne?

    BalasPadam
  54. HAHAHAHAHAHAHAHAH !!! budak tu nampak macam nightmare ah !!!

    BalasPadam
  55. kahkahkahakah !

    BalasPadam
  56. apa motif dia buat muka camtu? nak kena troll letteww XD~

    BalasPadam
  57. HAHAHHAHAHA!!
    tak thn perot gelak!
    naseb baek tak pecah perot!
    hahahahhahaa

    BalasPadam
  58. bhahahahahahahahahaha

    BalasPadam
  59. Ya Rabbi.. seram gle kottt

    BalasPadam
  60. camne nak buat macamnie..
    aku selalu tgk dalam meme diorang buat camni..leh ajar tak?

    BalasPadam
  61. pergh...gambr bwah buat aku jadi jiwa kacau..erk...

    BalasPadam
  62. haha.menakudkan ohh

    BalasPadam
  63. sial laaaa! hahahahahahahahaahahaha! lame gile aku xgelak smpai kluo aer mate! trolll siot~

    BalasPadam
  64. mr k.. kalo xsilap aku la..
    ini le gamba yg ade sowang makhluk ALLAH tu mnx remove dr blog2..
    makhluk ALLAH tu mnx page ustaz azhar idrus sebar kan pasal mende ni..

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.