Double the Double Standard.

Assalamualaikum

Ulasan

what the meaning ? what the meaning ? hahaha .:)
EG berkata…
Erm, nak kata tak betul, macam betul je. hahahaha.

Entry terkini: Opick - Rapuh
Syuhada berkata…
ooo, laki je boleh, perempuan tak boleh . tak fair . haha
Red berkata…
Two thumbs up!
H.J berkata…
memang 2x dabel standard..haha
iLitralala berkata…
awal ko bangun harini mr K..haha
atas tuh parents omptih, sgt style ah kalau bapak aku camtuh..

Gambar bwh parents golongan cam bapak aku..haha..

Tp bapak aku nk tembak bukan nk pakai parang :P
FasiHaH SupiaN berkata…
hahaha adik kecik lagi, mane bleh pakwe2 ni..
Hazwan Arif berkata…
dalam tu maksud dia
iela_fadila alias berkata…
overprotective or what?
anisyafrina berkata…
situasi sebenar.. haha.. nice entry! ^_^
cheqwa berkata…
haha...nampak beno bezanya... ;D
WanFadhilah berkata…
pandangan baik: bapa tu rasa anak lelakinya dah bertanggungjawab utk jaga seorang gadis yg 'damn hot'!.
bapa tu jugak rasa syng nak lepaskan anak perempuan dia.

pandangan yg tak brapa nak baik: apa ingt semua laki tu bagus sgt ke nak jaga anak orang. setakat pandai jaga awek buat apa kan, blum lgi jaga isteri.
rasa cam bapanya tidak adil pun ada. huhuu.. klu mcm ni la, alamatnya, tak kahwin2 la si anak perempuan nih. huhu
Lisa Farhana berkata…
omg my dad's like this! lol XD
Iffah Afeefah berkata…
terbaik!

simple tp mudah dfahami
VienzAngeL berkata…
=_=ll
apakah . . .

btw, i'm first . .yess~! akhirnya XD
zey berkata…
wow! pasni kalau aq kapel, tak yah la aq kasi taw kat abah. tunggu jela pakwe aq pinang~
Aspen berkata…
Eh...kenala Double Standard...kata uwan "Org lelaki ni tak aper...org pompuan ni lain...terlepas satu, 10 kapal terbang nak tarik balik takkan dapat..." legend tak ayat? legend tak?? ngeh ngeh ngeh....
eman berkata…
hahaha..nice entri bro..
jeeha ulfa berkata…
Sangat betul HAHA
farahinkamaruddin berkata…
hahahahaha...itu betol2 berlaku in real life.
laskar pelangi berkata…
nak HOT saje...heee
fatin aiQa berkata…
Hahaha. what so over bapak memasing.
Dhiya Fariza berkata…
nice one hehehehehe
syErAh berkata…
besenye pihak laki sporting je...

pihak pmpuan susah nak lepas..hehe..xD
LeNsA berkata…
hbsla..baru nak plan jumpe bapak dia mintak izin berkwan...aiyaaa...hahaha..
hahaha. memang betul sangat pun ni.
Syasya1901 berkata…
bahahah~
suka!
✖[Hanjiechan]✖ berkata…
dis is the reality of my life..~.~
eyjalukman berkata…
hahah sabo jelaa .
mmg gempak gila kan yg atas tu .
bila tgk bwh , cancel niat . hehhh =.="
scha al ahmad berkata…
owhoooo...
ank pmpn kna jga leklok sket..
tmbh2 klu da btudung litup cmtuu..
mmg kna jga lbeh la..
:)
KRL kaprileader berkata…
btol tu.. hahah!
hidayahjamal berkata…
apa ni papa xcool. haha. cantik lukisan kau khai :)
aniszafeerah berkata…
hihi contoh diskriminasi gender
kau latuu papanya~
dayu_myself berkata…
hak3...
bapak memng kena jaga ank prmpuan lebih cikit......dgn zmn skrng,risau dengan ank2 prmpuan kat luar sana,lebih dhsyat dri lelki..ergh..
Rain berkata…
hirup sup tulang lah kalu menantu bapak kena cincang mcm tu...
EZAN IDMA berkata…
i got it :)
epal92 berkata…
em.camtu ckp 'BAPAK,SAYE DAH ADA SUAMI'
Namee Roslan berkata…
hahaha. ter ketawa aku. hahah.
y-A-n-A berkata…
hate this situation so much! :((
aida4eva berkata…
sangat betul!

haha..terasa tawww
:P

http://aida4eva.blogspot.com
awan[is]cloud berkata…
x bleh blah ble bapak pompuan tu speaking. hahahaha. terbaekkk la !
ansarz berkata…
hahaha..
memang realiti ramai nak kahwin mahal2 pastu cerai pulak..
teringat ceramah ustaz azhar...