Rabu, 13 Julai 2011

Double the Double Standard.

Assalamualaikum

47 ulasan:

  1. what the meaning ? what the meaning ? hahaha .:)

    BalasPadam
  2. Erm, nak kata tak betul, macam betul je. hahahaha.

    Entry terkini: Opick - Rapuh

    BalasPadam
  3. ooo, laki je boleh, perempuan tak boleh . tak fair . haha

    BalasPadam
  4. memang 2x dabel standard..haha

    BalasPadam
  5. awal ko bangun harini mr K..haha

    BalasPadam
  6. atas tuh parents omptih, sgt style ah kalau bapak aku camtuh..

    Gambar bwh parents golongan cam bapak aku..haha..

    Tp bapak aku nk tembak bukan nk pakai parang :P

    BalasPadam
  7. hahaha adik kecik lagi, mane bleh pakwe2 ni..

    BalasPadam
  8. situasi sebenar.. haha.. nice entry! ^_^

    BalasPadam
  9. haha...nampak beno bezanya... ;D

    BalasPadam
  10. pandangan baik: bapa tu rasa anak lelakinya dah bertanggungjawab utk jaga seorang gadis yg 'damn hot'!.
    bapa tu jugak rasa syng nak lepaskan anak perempuan dia.

    pandangan yg tak brapa nak baik: apa ingt semua laki tu bagus sgt ke nak jaga anak orang. setakat pandai jaga awek buat apa kan, blum lgi jaga isteri.
    rasa cam bapanya tidak adil pun ada. huhuu.. klu mcm ni la, alamatnya, tak kahwin2 la si anak perempuan nih. huhu

    BalasPadam
  11. omg my dad's like this! lol XD

    BalasPadam
  12. terbaik!

    simple tp mudah dfahami

    BalasPadam
  13. =_=ll
    apakah . . .

    btw, i'm first . .yess~! akhirnya XD

    BalasPadam
  14. wow! pasni kalau aq kapel, tak yah la aq kasi taw kat abah. tunggu jela pakwe aq pinang~

    BalasPadam
  15. Eh...kenala Double Standard...kata uwan "Org lelaki ni tak aper...org pompuan ni lain...terlepas satu, 10 kapal terbang nak tarik balik takkan dapat..." legend tak ayat? legend tak?? ngeh ngeh ngeh....

    BalasPadam
  16. hahaha..nice entri bro..

    BalasPadam
  17. hahahahaha...itu betol2 berlaku in real life.

    BalasPadam
  18. Hahaha. what so over bapak memasing.

    BalasPadam
  19. besenye pihak laki sporting je...

    pihak pmpuan susah nak lepas..hehe..xD

    BalasPadam
  20. hbsla..baru nak plan jumpe bapak dia mintak izin berkwan...aiyaaa...hahaha..

    BalasPadam
  21. dis is the reality of my life..~.~

    BalasPadam
  22. hahah sabo jelaa .
    mmg gempak gila kan yg atas tu .
    bila tgk bwh , cancel niat . hehhh =.="

    BalasPadam
  23. owhoooo...
    ank pmpn kna jga leklok sket..
    tmbh2 klu da btudung litup cmtuu..
    mmg kna jga lbeh la..
    :)

    BalasPadam
  24. apa ni papa xcool. haha. cantik lukisan kau khai :)

    BalasPadam
  25. hihi contoh diskriminasi gender

    BalasPadam
  26. hak3...
    bapak memng kena jaga ank prmpuan lebih cikit......dgn zmn skrng,risau dengan ank2 prmpuan kat luar sana,lebih dhsyat dri lelki..ergh..

    BalasPadam
  27. hirup sup tulang lah kalu menantu bapak kena cincang mcm tu...

    BalasPadam
  28. em.camtu ckp 'BAPAK,SAYE DAH ADA SUAMI'

    BalasPadam
  29. hahaha. ter ketawa aku. hahah.

    BalasPadam
  30. hate this situation so much! :((

    BalasPadam
  31. x bleh blah ble bapak pompuan tu speaking. hahahaha. terbaekkk la !

    BalasPadam
  32. hahaha..
    memang realiti ramai nak kahwin mahal2 pastu cerai pulak..
    teringat ceramah ustaz azhar...

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.