Senyum.

Assalamualaikum


Oh oh, akhirnya, berakhir juga minggu yang panjang dan yang memenatkan. Esok, ingat nak tidur seharian. Lusa juga begitu.

Btw, sebagai pembuka hari minggu untuk minggu ini, mari kita senyum. Aku benci lagu ni sebenarnya. Tapi kegedikkanya memikat.


Mp3 Player


Lagu ni tak best, tapi lirik dia ada style. Like.



Ulasan

.o r k e d. berkata…
gedik lagu ni gedik yg best. hahha
SYAKIRA berkata…
weh..kawan aku tak penah dengar lagu ni taw..pastuh yang kelakarnya die boley ckp mcm ni..

"ni nyonya mana nyanyi lagu melayu ni?"

haduii la..ade ke die kata suara najwa tuh mcm nyonya...huhu
AkuAyie berkata…
woah. layout baru
Cik Mulat berkata…
-senyum la selalu slalu..
anah nik mahmood berkata…
senyum camne? mcm ni :) ke or mcm ni :D ? hehe
benci gile lagu ni.. mcm xreti nak buat lirik jek..

senyum tak perlu kata apa-apa
senyum tak perlu kata apa-apa
senyum tak perlu kata apa-apa
mmg ter-senyum la bg sesape yg dgr lagu ni ...
:)
geemah berkata…
lagu ni!!rumet slalu pasang..ari ni baru taw tajuk dia:)
geemah berkata…
oooooooooooo...ni rupanya tajuk dia..
taqie berkata…
smile for ur own happiness :)
najwa anak pak menteri kita ni.. hehe
TheChekJah berkata…
tgh sedih ni nak senyum pon rase macam minum kopi tak de gula..
'AQILAH berkata…
haha tu la, lirik die comel :)
^^nu[dd]yra^^ berkata…
senyum x perlu kater aper2...
kdee berkata…
best la lagu ni... ;D