Rabu, 24 November 2010

Senyum.

Assalamualaikum


Oh oh, akhirnya, berakhir juga minggu yang panjang dan yang memenatkan. Esok, ingat nak tidur seharian. Lusa juga begitu.

Btw, sebagai pembuka hari minggu untuk minggu ini, mari kita senyum. Aku benci lagu ni sebenarnya. Tapi kegedikkanya memikat.


Mp3 Player


Lagu ni tak best, tapi lirik dia ada style. Like.



17 ulasan:

  1. gedik lagu ni gedik yg best. hahha

    BalasPadam
  2. weh..kawan aku tak penah dengar lagu ni taw..pastuh yang kelakarnya die boley ckp mcm ni..

    "ni nyonya mana nyanyi lagu melayu ni?"

    haduii la..ade ke die kata suara najwa tuh mcm nyonya...huhu

    BalasPadam
  3. senyum camne? mcm ni :) ke or mcm ni :D ? hehe

    BalasPadam
  4. benci gile lagu ni.. mcm xreti nak buat lirik jek..

    senyum tak perlu kata apa-apa
    senyum tak perlu kata apa-apa
    senyum tak perlu kata apa-apa

    BalasPadam
  5. mmg ter-senyum la bg sesape yg dgr lagu ni ...
    :)

    BalasPadam
  6. lagu ni!!rumet slalu pasang..ari ni baru taw tajuk dia:)

    BalasPadam
  7. oooooooooooo...ni rupanya tajuk dia..

    BalasPadam
  8. smile for ur own happiness :)

    BalasPadam
  9. najwa anak pak menteri kita ni.. hehe

    BalasPadam
  10. tgh sedih ni nak senyum pon rase macam minum kopi tak de gula..

    BalasPadam
  11. haha tu la, lirik die comel :)

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.