Rabu, 24 November 2010

Senyum.

Assalamualaikum


Oh oh, akhirnya, berakhir juga minggu yang panjang dan yang memenatkan. Esok, ingat nak tidur seharian. Lusa juga begitu.

Btw, sebagai pembuka hari minggu untuk minggu ini, mari kita senyum. Aku benci lagu ni sebenarnya. Tapi kegedikkanya memikat.


Mp3 Player


Lagu ni tak best, tapi lirik dia ada style. Like.



17 Comments:

.o r k e d. berkata...

gedik lagu ni gedik yg best. hahha

.::s e n t::. berkata...

:) :D :P =))

SYAKIRA berkata...

weh..kawan aku tak penah dengar lagu ni taw..pastuh yang kelakarnya die boley ckp mcm ni..

"ni nyonya mana nyanyi lagu melayu ni?"

haduii la..ade ke die kata suara najwa tuh mcm nyonya...huhu

AkuAyie berkata...

woah. layout baru

Cik Mulat berkata...

-senyum la selalu slalu..

anah nik mahmood berkata...

senyum camne? mcm ni :) ke or mcm ni :D ? hehe

Muhammad Zawawi (awimarchello) berkata...

benci gile lagu ni.. mcm xreti nak buat lirik jek..

senyum tak perlu kata apa-apa
senyum tak perlu kata apa-apa
senyum tak perlu kata apa-apa

rabiatul.adawiyah.othman berkata...

mmg ter-senyum la bg sesape yg dgr lagu ni ...
:)

Anip™ berkata...

jum senyum =)

Latest Entry :
-> Pernah Korang Melihat Akuarium Sebesar ini?
-> Serius, Bila Korang Tengok Kek Ni, Korang Rasa Sayang Nak Makan !

geemah berkata...

lagu ni!!rumet slalu pasang..ari ni baru taw tajuk dia:)

geemah berkata...

oooooooooooo...ni rupanya tajuk dia..

taqie berkata...

smile for ur own happiness :)

ayuni.eleena.M.T.azar. berkata...

najwa anak pak menteri kita ni.. hehe

TheChekJah berkata...

tgh sedih ni nak senyum pon rase macam minum kopi tak de gula..

'AQILAH berkata...

haha tu la, lirik die comel :)

^^nu[dd]yra^^ berkata...

senyum x perlu kater aper2...

kdee berkata...

best la lagu ni... ;D

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger