Eley. Aku Lagi Romantik La.

Assalamualaikum


Okay maybe not. But, apa kata kita semua hoping yang perkara kat bawah tak akan berlaku kat kita.



Malu sial. Tapi kan, rasanya lagi berpatutan kalau cakap 'YES' dulu. Then bila dah kat rumah baru la cakap 'NO'. Untuk kebaikan bersama juga. Tapi satu je tak bagus bila propose someone depan orang ramai which is; pressure.

Ulasan

♥CIK SHA♥ berkata…
erk??sian laki tu eh.. kena reject ke ape?
cik GULA-gULA berkata…
layan betul tgk:)
noor afzan berkata…
tak dapatlah nak tgk video di office.
lepas berbuka kot.
.s.o.f.i.a. berkata…
sweet nya......
Kimmy berkata…
huh? proposal? lagi best kalau propose kat parents dulu baru propose kat tuan punya badan.. haha.

huh, not a bad idea.. boleh masuk dlm notes nih.. ;DDD
Mohd Adziim berkata…
Mestiko baca artikel yg yahoo.com paparkan ni.
tauhu berkata…
malu gile ;)
piNky LuCiA berkata…
yeke ko lagi romantik? tak caya laa.. haha
otak ketat berkata…
auch. sweet gilak yg kt ats tuh! err yg kt bwh, kesian kot. malu nya. haha.
Mr K berkata…
@Sha - Ya kena reject.

@Adziim - Aku memang suka Yahoo News.

@Lucia - Who knos. ;)
siggplus berkata…
berlari berkejaran, seindah bunga di tamannnn
nampak sungguh kesungguhan laki tu.bestnya kene propose camtu.. dahlah laki tu kinda cute + handsome! pempuan tu biasa je.. (nada jeles!)
hahahha..
fiQ berkata…
aku setuju..
kalau proppose depan org ramai ade 2 pressure melainkan dua2 memang dah confirm suke each other,hehe
izzati suhaimi berkata…
kcian gle! T_T