Sabtu, 18 Julai 2009

UniKL Micet

Im back Honey

Aku dah nak blah ke UniKL Micet Melaka. Tiket dah beli tapi barang tak packing lagi. Dasar pemalas. Alat tulis pun aku tak ada lagi. Memang pemalas. Tak tahu la apa nak jadi dengan aku. Doa-doakanlah aku cepat berubah. Pemalas!

Aku dengar Micet dah merebak H1N1 atau Selesema Babi. Hampir 20 orang semuanya. Ni belum kira Sem 3 bukak. Aku jamin makin menaik kes ni. UiTM Lendu dah kena tutup akibat kes H1N1 ni. Micet bila pulak? Kalau aku jumpa orang yang kena H1N1, nak je aku ambil kertas tertera "I got H1N1. So back Off!" and tampal kat blakang mamat yang kena H1N1 tu. Tapi harap-harap la bukan aku orang yang kena.

Juga, aku dengar cerita banyak junior hot chicks kat Micet sekarang. Tapi tak penting pun bagi aku memandangkan aku tak handsome. Yang aku tahu, batch aku, para lelaki yang banyak handsome dan para perempuan tak hot. So tahun ini nampaknya dah berubah kot. Siapa yang duduk asrama tu, mudah la nak lepak2 kat cafe or kedai Pak Ya. Sambil lepak-lepak, boleh mengayat junior (sambil berkongsi virus). Comfirm market gila lah senior-senior yang duk dalam hostel. Tak handsome tapi muka bertempek kat kafe setiap hari pun lama-lama nampak handsome gak kan. Hidup ni memang tak adil.

Bukan ke perempuan sukakan lelaki gay? Haha!

Dan kalau aku lepak-lepak kat kafe nanti, jangan lah ada junior datang kat aku dan kata. "Oh, kau lah kan penulis blog tu kan.(Dengan nada kecewa)" Ouch!

Kalau junior jumpa aku, buat-buat tak kenal. Termasuk siapa-siapa yang gay. Oh, bagi gay juga, anda boleh berkenalan dengan Awang Awangan serta Zarif. Mereka jejaka Micet yang hot.

P/s : Gambar gay itu menggelikan? Korang yang tengok pun terasa geli. Aku yang letak ni lagi la rasa geli. Haha!

11 ulasan:

  1. Pat r yamcha slalu...haha

    Ko dok hostel ke?

    BalasPadam
  2. wahaaa
    akak iparku lectrer sana

    BalasPadam
  3. hati2 tau..
    jgn sampai kamu kena H1N1..
    Jangan selalu sgt lepak cafe tuh..
    hehe~

    BalasPadam
  4. huhuhuh...tapikan kaum yg paling seronok sgt bile junior baru masuk ialah lelaki...sbb diorg boleh ngorat junior pompuan...tentu2 junior pompuan tu umo lbh mude dr senior lelaki..tapi senior pompuan xkan la nk ngorat junior lelaki...kan??

    BalasPadam
  5. @Blurr - Tak. Aku duk taman jati.

    @Joe - Kakak kau ajar apa. Suruh dia kasi extra marks kat aku.

    @Noor - Kena H1N1 = Market naik. Haha!

    @Lala - Yup. Students lelaki, semakin bertambah sem, semakin meningkat marketnya. Yang perempuan pula semakin turun. Lelaki boleh jadi senor dan mengorat junior. Perempuan? Sesama batch je la paling tinggi.

    BalasPadam
  6. sape kate senior prpuan xleh ngorat junior laki?
    umor bukan penghalang
    ade org suke lelaki mude
    ade org suke prpuan mtg
    hahahaaa
    so up to u
    peace

    BalasPadam
  7. I back to differ.
    aku P (bukan gay) dan aku senior
    tapi aku hot jer. abis clas aku bukak kipas smpai bilik terbang.

    :P Im so hot. HAHAHAAAA

    BalasPadam
  8. gay?

    OMG. no !! never!!!

    hahaha. baru sem 3 ke?

    BalasPadam
  9. gambar tu mmg menggelikan.
    hahahaha.
    kau tak hensem? hensem tu perlu ke? sangat penting ke?

    BalasPadam
  10. @Abby - Kurang daripada 7% perempuan yang rela bercouple dengan lelaki muda mungkin?

    @Kika - You are hot!

    @Aryn - Yup baru sem 3. Bukanke gadis2 suka perempuan gay? =)

    @Sajeed - Ya. Perlu. Penting.

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.