Sabtu, 18 Julai 2009

UniKL Micet

Im back Honey

Aku dah nak blah ke UniKL Micet Melaka. Tiket dah beli tapi barang tak packing lagi. Dasar pemalas. Alat tulis pun aku tak ada lagi. Memang pemalas. Tak tahu la apa nak jadi dengan aku. Doa-doakanlah aku cepat berubah. Pemalas!

Aku dengar Micet dah merebak H1N1 atau Selesema Babi. Hampir 20 orang semuanya. Ni belum kira Sem 3 bukak. Aku jamin makin menaik kes ni. UiTM Lendu dah kena tutup akibat kes H1N1 ni. Micet bila pulak? Kalau aku jumpa orang yang kena H1N1, nak je aku ambil kertas tertera "I got H1N1. So back Off!" and tampal kat blakang mamat yang kena H1N1 tu. Tapi harap-harap la bukan aku orang yang kena.

Juga, aku dengar cerita banyak junior hot chicks kat Micet sekarang. Tapi tak penting pun bagi aku memandangkan aku tak handsome. Yang aku tahu, batch aku, para lelaki yang banyak handsome dan para perempuan tak hot. So tahun ini nampaknya dah berubah kot. Siapa yang duduk asrama tu, mudah la nak lepak2 kat cafe or kedai Pak Ya. Sambil lepak-lepak, boleh mengayat junior (sambil berkongsi virus). Comfirm market gila lah senior-senior yang duk dalam hostel. Tak handsome tapi muka bertempek kat kafe setiap hari pun lama-lama nampak handsome gak kan. Hidup ni memang tak adil.

Bukan ke perempuan sukakan lelaki gay? Haha!

Dan kalau aku lepak-lepak kat kafe nanti, jangan lah ada junior datang kat aku dan kata. "Oh, kau lah kan penulis blog tu kan.(Dengan nada kecewa)" Ouch!

Kalau junior jumpa aku, buat-buat tak kenal. Termasuk siapa-siapa yang gay. Oh, bagi gay juga, anda boleh berkenalan dengan Awang Awangan serta Zarif. Mereka jejaka Micet yang hot.

P/s : Gambar gay itu menggelikan? Korang yang tengok pun terasa geli. Aku yang letak ni lagi la rasa geli. Haha!

11 Comments:

bLurr berkata...

Pat r yamcha slalu...haha

Ko dok hostel ke?

joegrimjow berkata...

wahaaa
akak iparku lectrer sana

noor afzan berkata...

hati2 tau..
jgn sampai kamu kena H1N1..
Jangan selalu sgt lepak cafe tuh..
hehe~

LALA berkata...

huhuhuh...tapikan kaum yg paling seronok sgt bile junior baru masuk ialah lelaki...sbb diorg boleh ngorat junior pompuan...tentu2 junior pompuan tu umo lbh mude dr senior lelaki..tapi senior pompuan xkan la nk ngorat junior lelaki...kan??

Mr K berkata...

@Blurr - Tak. Aku duk taman jati.

@Joe - Kakak kau ajar apa. Suruh dia kasi extra marks kat aku.

@Noor - Kena H1N1 = Market naik. Haha!

@Lala - Yup. Students lelaki, semakin bertambah sem, semakin meningkat marketnya. Yang perempuan pula semakin turun. Lelaki boleh jadi senor dan mengorat junior. Perempuan? Sesama batch je la paling tinggi.

Abby<333 berkata...

sape kate senior prpuan xleh ngorat junior laki?
umor bukan penghalang
ade org suke lelaki mude
ade org suke prpuan mtg
hahahaaa
so up to u
peace

Kika berkata...

I back to differ.
aku P (bukan gay) dan aku senior
tapi aku hot jer. abis clas aku bukak kipas smpai bilik terbang.

:P Im so hot. HAHAHAAAA

ARYN berkata...

gay?

OMG. no !! never!!!

hahaha. baru sem 3 ke?

sajeedhani. berkata...

gambar tu mmg menggelikan.
hahahaha.
kau tak hensem? hensem tu perlu ke? sangat penting ke?

Mr K berkata...

@Abby - Kurang daripada 7% perempuan yang rela bercouple dengan lelaki muda mungkin?

@Kika - You are hot!

@Aryn - Yup baru sem 3. Bukanke gadis2 suka perempuan gay? =)

@Sajeed - Ya. Perlu. Penting.

Tanpa Nama berkata...

get a life

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger