Khamis, 30 Julai 2009

H1N1 [Update]

Siapa punca H1N1? Gila hina orang paling kanan
tunjuk guna kaki.

UniKL Micet di tutup dengan serta merta. Sehingga 6 Aug.

Oh oh. Good news or bad one?

Kesian gila Fahim baru datang Melaka hari ni pastu kena balik sebab semua dah nak blah dah sebab semua malas stay micet. Haha!

[Update] Dah 4 orang mati akibat H1N1. Dan di kedai amat susah aku nak cari mask. Tension aku. Aku semakin takut. Dalam rumah aku, semua telah demam kecuali aku. Harap-harap yang demam tu bukan demam H1N1. Aku tak nak mati awal. Aku tak kawin lagi. At least biar la aku kawin dulu. Atau pun ada anak sorang dua.

Aku nak balik umah walaupun tak rindu kat sape-sape. Mungkin aku akan rindukan gadis Micet.

17 ulasan:

  1. Sian en ba*i..haha

    ni nak balik sarawak ni..huhu
    mesti ke balik?

    BalasPadam
  2. nak cuti gak weh...
    ni dah macam satu mesia dah kene h1n1 nih..
    abes sume ipt tutup..

    jangan tutup hospital sudah..

    BalasPadam
  3. harap2 x jejaskan unikl yg lain!!!

    BalasPadam
  4. asyikkk kampus je opis bile pulak wehh..

    BalasPadam
  5. Balik je la ye..
    duk umah dendiam..
    sebab kena kuarantin kan?

    BalasPadam
  6. Weh , Aku kesian dekat err binatang pink tu. Sedih aku tengok.

    Tapi oleh kerana dia penyebab H1N1. Aku taknak sedih.


    Aku rasa tu GOOD NEWS , bg org yang tak kena H1N1.
    Dan BAD NEWS bg org yg kena H1N1.

    Sekian terima kasih. :)

    BalasPadam
  7. cian en swine kan?.. hahaha!

    smua U cuti siot.. hohoho..

    BalasPadam
  8. berbahagia lah selagi ada cuti..
    hihi...

    tp bosan jgk..

    dah kena cuti awal..

    BalasPadam
  9. @All - Cuti amat membosankan. Tak boleh jumpa kawan-kawan. Jumpa orang yang kita suka lagi lah tak boleh. Damn.

    BalasPadam
  10. jgn la u aku tutop,
    aku malas nak balik!

    BalasPadam
  11. ~ternanti2 bila usm induk nk tutup

    BalasPadam
  12. susah ka nk dpt mask?..
    kat UUM senang gila.. pegi klinik n wat2 batuk or bersin kuat2 sampai hingus kluar.. nnt dia bg mask free..

    serius nih, tak tipu!.. kat umah sy siap ada 7 mask.. nak tak satu?.. (^^,)

    BalasPadam
  13. OMG.takutnye...jgn la menular ke sini pulak.

    BalasPadam
  14. haha. kelakar gile gambar tu. sian plak tgk vavi tu.

    BalasPadam
  15. gile hina tunjuk ngn kaki....hahahah...

    erm...kwn aku pon kat micet gak...
    sufian..aku pggl die pyan..knal x??

    jap2...mesti ko ckp xknal sbb berapa ramai plak nama sufian tu kat micet kot...huhuhu

    kalo ko knal btau ea..

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.