Isnin, 27 Julai 2009

Apa Yang Pembaca Aku Cari 1

Aku pencinta wanita. Bukan buaya.


Aku explore apa yang telah membuatkan orang-orang di Malaysia search untuk sampai ke blog aku.

Zatul Iradah.

Selain nama awek Lecturer Math aku iaitu Miss Zatul Iradah, penduduk di Malaysia turut search benda-benda pelik untuk sampai ke blog aku. Kebanyakkan dari mereka search menggunakan Google.com dan link blog aku keluar sebagai hasil carian.

Anda boleh try search ayat-ayat yang tertera di dalam gambar di bawah.

Click to enlarge.

1. Aku bukanlah gadis cantik seperti mereka

Aku tak pasti siapa yang search perkataan tersebut. Aku fikir, mungkin gadis. Dan mungkin juga 'separa gadis' yang amat kecewa kerana dia di lahirkan bukan sebagai gadis.

Click to enlarge.

2. Adakah aku gay.

Aku pasti yang search ni adalah seorang lelaki yang berada dalam delema kerana tak tahu samaada dia adalah gay atau pun tidak. Aku ada jalan penyelesaiannya. Get a room of a boy and 10 girls. Then let your 'nature' calls. Kau pergi ke lelaki, memang aku sepak kau. Dasar gay tak reti bersyukur.

Click to enlarge.

3. 18 female micet friendster

Aku tak faham. Kenapa tak tulis je 'junior female micet friendster'. Umur lebih 20 kalau baru masuk kira 18 gak apa. Freshie.

Click to enlarge.

4. Gambar lelaki maskulin gey.

Kau akan jumpa gambar-gambar lelaki 'gey idaman kau' kalau kau blajar eja perkataan dalam English dengan betul.

Click to enlarge.


5. Apakah adakah pilihan untuk aku belajar bidang lain.

Pilihan sentiasa ada. Dan kau juga boleh pilih untuk menanyakan soalan tu kat Academic Advisor kau dan bukannya kat Pak cik Google.

Click to enlarge.


6. Keburukan Micet.

Soalan ni aku tak sanggup nak jawab. Jawapannya terlampau banyak. Apa kata kalau kau masuk Micet dan tengok sendiri. Apapun, micet dalam improvement.

Click to enlarge.

7. Aku suka lelaki gay.

Awang dan Zarif, ada orang suka kat kau. Korang berdua tak nak try ke kot-kot 'perempuan' ni amat-amat lah 'cun'?

Click to enlarge.


8. I love Kuantan Khairul.

Aku asal Kuantan. So, I love Kuantan and I love you too. Fair and square kan Zarif and Awang? Aku pun ada peminat gak.

Click to enlarge.

9. Hidup seorang gay.

Aku tak tahu lah bagaimana kisah hidup seorang gay. Mungkin akan di cemuh di dalam blog macam yang ada kat blog aku. Tapi, kebiasaanya lelaki gay memang handsome. Muka jambu, rambut stylo dan badan mantap. Zarif dengan Awang terkecuali.

Click to enlarge.

10. Fahim Rustam

Sumpah nama mamat ni menyibuk amat.

***
Banyak lagi perkataan yang orang-orang di Malaysia search dan sampai ke blog aku. Korang tengok lah sendiri.

Entri just for fun. Untuk cool down. Kerana entri panas mungkin akan menjelma lagi. Hehehe!

11 Comments:

joegrimjow berkata...

apsal bnyak sngt gay ni
ishhh

HuSna aNaK EnCiK aZaHaR berkata...

hehehe..klakala..tp cmner nk tau ape yg diorg google smpi blh ke blog kiter??

Mr K berkata...

@Joe- Percaya lah. Dan lama aku tanya soalan tu pada diri sendiri.

@Husna- Kau boleh guna widget yang banyak ada. Kau boleh search je di google.

farhana rahim aka paan berkata...

hahahaha,, sakan aku gelak!! kah3 =))

akhis berkata...

~femes gak blog ko nih...

fahim berkata...

aku dalam top 10 carian?

Mr K berkata...

@Fahim - Mesti lah tak.

azzaliena suziantie berkata...

are u gay?? hahahaha
sori ;p

Tanpa Nama berkata...

zz...
sampai bler ko nak gne2 name aku?
get a life......

Mr K berkata...

@Zarif - Sbb nak tgk kau baca lagi ke tak blog aku. Haha. Aku terharu doe. =)

hamba allah berkata...

poyo la ko ne
cari publisiti murahan

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger