Rabu, 7 Mac 2012

WW: Kalau Korang Terpaksa Memilih...

Assalamualaikum


Kalau korang terpaksa memilih dari empat options di atas, which option yang korang akan pick? Dan kenapa?



53 Comments:

Haruno Hana 하나 berkata...

either forever alone atau homo.. at least ada kwn even dia homo.. haha XD

missnufa berkata...

kawan yang homoseksual..

sbb nye dia stil blh jd a good friend..even dia homoseksual tp hati baik xpelah..skit2 pon kite leh bwk dia blik ke pngkal jln..

razznie elyssa berkata...

forever alone adalah pilihan yg paling baik.

faizlaster berkata...

forever alone

Miss Purple berkata...

kawan yang lari masa kita tengah susah- tak refer sape2 tapi hope saya tak macam ni...huhu

Tanpa Nama berkata...

bek yg homoseksual hahaha

FaMY berkata...

Forever alone. 'Nuff said.

reenapple berkata...

forever alone... aku rasa alone lagi baik dari facing ketiga-tiga jenis kawan sebegitu.

kadang2 alone tu lagi baik dar berteman tapipunya teman yg 'jahat'.. heh. Aku pernah alami semua itu.. =)

Lisa Grint berkata...

Homo. At least ada kawan. Diorang tak kacau hidup pun. Mana boleh survive forever alone, wowowowo.

teha berkata...

aku rela forever alone kot drp ade kwn yg cam gitu.. hahahah !

Myera Nyera berkata...

forever alone. sebab dah lalui semua benda tu dan kalau boleh tak nak lalui lagi :)

Azizah Alwi berkata...

Aku akan pilih forever alone sebab aku rasa aku mampu berdikari dan kuat untuk hadapi ujian dan dugaan dunia.Well.That is life right?Aku pegang pada prinsip “Kalau ada kemahuan dan usaha, 'halangan' tu adalah satu perkataan yang tak ada makna apa-apa.” Its better to live like a forever alone pasal dari situ kita belajar erti kehidupan dan tak kenal erti putus asa. :)

laskar pelangi berkata...

baik forever alone la daripada kawan yang lain tu. Huhu~

fathiah jasni berkata...

kawan yg homoseksual..
sbb bkn dia nk homo dgn aku pon..

cicAk + pLatiNum = mR.F~ berkata...

voted for forever alone~
since I am a loner, there's not gonna be a problem to deal with..

Are PEaCe berkata...

SALAM..Mr.k saya hndak tanya..saya bru buat blog..apew yg ptt sye tulis untk 1st entry...

zany berkata...

aku pilih forever alone kot...

sc berkata...

kawan yang lari masa kita tengah susah

reason : aler , kwn bukan sorang -,-
forever alone takbest . hlg satu nkmat hidup xD

Tanpa Nama berkata...

Aku lebih rela forever alone dari dapat kawan yg suka backstab & tinggalkan aku waktu aku susah. Apa gunanya kawan kalau ada waktu kau senang je kan. Bila susah sikit, terus blah. Lagipun kawan yg suka main backstab ni kite x boleh nk jangka bila dia nak 'bunuh' kita.

Hazwan Arif berkata...

sorang2 dah ler..mcm sekarang

EKA AMIN berkata...

forever alone. sebab tak sanggup nak hadapi choice yg lain tu. :)

♦♦orked♦♦ berkata...

Forever alone.

Husna.Ma berkata...

lebih baik forever alone dr dpt kwn yg menyakitkan hati >.<

Ashiqin Zolkifli berkata...

well. saya dah vote semalam. saya pilih forever alone kalau dibandingkan untuk dapat kawan-kawan macam tu. :)

Ashiqin Zolkifli berkata...

well. saya dah vote semalam. saya pilih forever alone dibandingkan dapat kawan-kawan macam tu. :)

nu-own berkata...

forever alone. xdisakiti dan xmenyakiti.. =D

aku HaniAsyira berkata...

alone.. alone.. alone.. alone.. alone.. alone.. alone.. alone..

AdikBongsuSM berkata...

Salam
Susah jugak nak jawab soalan macam ni

Ape yang aku boleh katakan ialah orang yang pilih FOREVER ALONE tu ialah orang yang tak berani nak ambik risiko dalam hidup dyorang..

Ape salahnya kan kalau kawan yang homo.. Just kawan je pun.. lain la kalau dia syok kat kau

Kawan yang lari time kita susah plak, biasa la.. Semua manusia kan suka yang indah-indah je.. Kau just kena selalu ingat TUHAN je

kawan yang backstab aka tikam belakang.. kau belanja je dia makan kuih lompat tikam..

Aku pilih








untuk tak jawab soalan kau ni.. ;P

MsCoffeeCat berkata...

cm xd pilihan je kt sni..haha..

klau sy, mybe kwn yg homoskesual. Cuba2 la bwk dorg ke jalan yg lurus..
klau xmampu..hm..
ok on second thought..
Forever alone. =___=

Hush berkata...

forever alone.
sebab forever alone selalu buat hal sendiri. tak banyak cakap. tak banyak kerenah.
kalau nak spill kat si forever alone, biasanya forever alone tak cerita kat orang lain.

i choose forever alone. confirm!

NUR AYNIE berkata...

foreveralone

K2r~90 berkata...

Tak byk pilihan kowt.. Manusie y normal perlu hidup berkawan agar ukuwah infiniti bahaha..

Pilihan ke 5
Kawan y dah ade sekarang.

~cAhAyA kEmUL!aAn~ berkata...

kawan yg lari semasa kita susah..
sbb mcm mne pn kite hidup mst ade kwn..
klau x, xde la Allah cipta kn manusia nie ramai2 kt ats muka bumi nie..
n kdg2, kwn yg ade wktu kite ssah 2 cuma membuat keadaan bertambah teruk..
jdik lebih baek selesai kn sendiri..

sYafIk-wAy berkata...

baik pilih lonely je , sebab ak suka hidup sesorang , sng nak menikmati hidup ni. kawan yang baik ada je hadirnye .

Tanpa Nama berkata...

yang homoseksual kot with opposite sex.

this kind of friend serious sangat2 memahami and kita boleh rapat dengan kawan macam tu without worrying any feeling lebih2 tu datang nanti

but seriously, they don't backstab and sangat2 memahami

;)

-lamama-

Tanpa Nama berkata...

No 3..haha ^^V

!..fatinabdwahab..! berkata...

lebih baik forever alone daripada ada kawan macam tu. -.-

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ berkata...

kenapa mcm takde pilihan je nih =.= kalao kt la,bek forever alone,sebab mungkin suatu hari nnti akan jumpe jgk kwn2 yg bukan 3 pilihan pertama..masa tu not forever alone anymore :)

cik eyma berkata...

keseorang itu baik tapi menyakitkan
##tengah ada krisis dengan sahabat
n tbaca nie memang ngam la

Wani berkata...

Serius forever alone, haha!

street writers berkata...

forever alone. #okbai

atien rashidi berkata...

mungkin kalau keadaan terdesak aku choose 3rd option , aku lebih rela kawan dgn org jenis homoseksual daripada kawan yg backstaber ke ape semua lahh . even dorang nie homoseksual dorang nie jenis yg syg dgn kawan sendiri . not selfish . yee aku tau aku tak sepatutnya support org mcm nie . tp tuhh laahh org mcm nie lagi bagus sebab ade perikemanusiaan .

cikLah berkata...

pilih. nyawa atau komen.. i pilih komen

hmm.. susah nye soalan tp nk try jgk jwb.. rasanya xsanggup nk 4evr alone.. so i pilih numer 2...

sebab?? sbb xpilih numer4: i xsnggop.. numer 3: nnt diri sendri susah n akan nyusahkan org lain jgk.. numer 1: lastly akan jd alone jgk.. so tanak..

sebab pilih numer 2?? hmmm... ^^

nn berkata...

kawan yang homo sebab memang dari sekolah ramai kawan homo and tak ada masalah pun. huhu

Pendekar Berdosa berkata...

aku, sama ada homo atau forever alone.
whatever it is, aku akan jalankan tanggungjawab aku sebagai kawan. aku tunaikan hak kwn2 aku walaupun aku sedar aku takkan terima balasan yg setimpal.
aku kdg2 mmg serik nak buat baik kat kawab but aku ada sorang kawan yg hati dia baik. (bagi aku)
org buat apa kat dia pun dia senyum je. dan dia tak pernah berdendam.

aku sedang cuba jadi macam dia.

Cheese Cake berkata...

forever alone.

Qis berkata...

As salam u'olls.
aku nk pilih empat2 boleh tak Mr. K? haha.
pada aku, setiap orang yg dtg dlm hidup kita berguna. tak kira la macam apa pun prangai dorang sb dari dorg la sbnrnye kita belajar erti hidup :)
dan forever alone x jdi masalah pd aku sb dr situ kita blh belajar muhasabah diri.

Putera berkata...

hmm...i'm following you..but you x follow saya balik..huhuhu http://terunalife.blogspot.com/

~LiFe iS fULL oF biTtEr And MoRe Of SwEeT~ berkata...

aku pilih kawan yg stab aku dari blakang.....sebabnye dr ctu la kaw leh taw kawan kaw yg slama ni brpura-pura baik, sbenarnye adalah lagi lahabau dari org yg paling benci kaw...

legacyeqmal berkata...

forever alone... or mybe homo kot..
homo pun manusia gak kan..yg penting bukan kawan tikam blkang or lari time kita susah..itu lebih menyakitkan.

hanis berkata...

salam

aku akan pilih kawan yg lari time susah. mejo kawan aku macam tu.and kalau kwn aku tu lari aku cari yg lain pulak..hahaha.homo is imposible kot.aku ade kawan mcm tu & aku memg tk boleh ngam.kalau backstab tu memang lg tk ngam.kite tk tau bile dia nak hncurkn kite.forever alone ? tk ah weh, aku tak boleh hidup kalau tk de kawan..

khai mustafa berkata...

salam.
aku prefer forever alone. why?
well,aku sedar 1 sikap aku yg half +ve & half -ve. aku sgt pendiam sampaikan kalau dlm 1 hari, aku hnya mampu keluarkan mybe 500words. bayangkan, thanks hanya 1word. another 499words,aku pon tak sangka seteruk tu sikap diam aku. tambah lg rupa aku yg tak seberapa dr pandangan manusia, dr kecik mule mengurus famili (urus hal2 school,adik2's school,rumah etc) even aku ade parent, mmg ajar aku utk berdikari. plus after pmr aku duduk asrama,aku jadi lebih berdikari.even bdn aku kecik,tenaga aku kuat sampaikan kalu aku buat any keje yg sepatutnya boys buat,aku tak larat,aku tetap teruskan coz aku tak harap boys utk dtg tlg macam girls yg CHANTEK always dpt.sometimes aku terpikir jugak sikap aku yg sgt forever alone ni, tp kalu itu yg membuat aku hepi, ape salahnye kan. mgkin ade sikap aku yg lain yg lg better.plus,aku sgt suka tlg org.sgt hepi bile org tu hepi lepas ditolong.well,nobody's perfect. ;)

n!cK berkata...

forever alone...mgkin dgn care tuh boleh elak sakit aty n berdendam..dari ade kawan yg tikam belakang n xleh membantu waktu kesusahan..

tapinye..nak berkawan jgk..tp bab percaye..tolak tepi..wehoooO!!0.o

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger