Sabtu, 3 Mac 2012

Selamat Pengantin Baru

Assalamualaikum


Oh no. No. No. No and no. Ini bukan entry untuk Lisa Surihani dan Yusri KRU okayyy. Ini adalah entry khas untuk kawan aku yang bernama Nor Hidayah Naziha atau nama internetnya Tasnim Miftahul. Macam mana aku kenal dia? Ya, kenal dari internet. Dari email. Korang tahu tak apa tajuk email dia? Tajuk dia "Tak Tahu Kenapa Jari Ini Menggedik Menghantar Message Kepada Kamu!" dan dia punya email gila ah panjang. Macam baca essay. Berjele je tulis. Tapi kelakar. Dia tulis pasal life dia, masalah dia dan macam-macam lah. Iye lah, aku mana la ada kakak. So skali skala dengar dia punya citer buat seolah-olah aku ada kakak pulak.

And, standard lah tu share masalah kat orang yang kita tak kenal sebab orang yang tak kenal ni jarang nak judge kita. Macam korang lah. Sebelum kenal seseorang; mostly mesti tak akan bagi tanggapan negatif kan? Sebab tu la ramai je yang hantarkan email cerita pasal prob dieorang. Tapi sadly, aku dah amat jarang bukak email. Bukak Facebook pun apatah lagi.

Well, about this girl, dia ni kira agak gila-gila lah bila menulis. So even dia tulis panjang-panjang, aku tak rasa bosan. Even aku reply pendek sekali pun, dia still akan reply umpama satu cerpen. Well, aku suspek dia ni banyak cakap lah. Dan entah mana datang ribut dan taufan, tetiba dia bagi tahu yang dia dah bertunang. Tup-tup, dia bagi tahu dia dah nak kahwin. Memandangkan dia ni banyak cakap; mesti dia kuat membebel bila dah kahwin nanti kan. Hihi.

So, selamat pengantin baru kepada anda Hidayah Naziha. Selamat bekerja di UMP. Selamat menjadi bidadari dunia dan syurga kepada your beautiful husband, Fairus. Untung lah dah kahwin. *Jealous*. Nanti kalau dapat anak, jangan lupa letak nama Khairul. Kalau letak nama Khairul, confirm anak tu akan jadi anak yang baik dan gila ah baik. Come on, I am a living prove here.

.



Ps: Best juga main kumpul-kumpul kad kahwin ni. Lagi best dari kahwin dengan orang yang ada Lamboghini. 





28 Comments:

Dak Fisha berkata...

uwahh. tahniah kat kawan tuh. Mr.K bila lagi???

shaff berkata...

hei nama pgantin perempuan sama ngan nama dalam kad matrik aku. ingtkan aku yg kawin tadi

NOOR FATIN berkata...

untunglah mr k. hakhak. kad kawin dia cantik la! haha..

khairul.. hurm.. sedap jugak nama tu.. bleh la letak kat anak nanti.. heheheh XD

Yumida berkata...

ayat last tu bt mak tersentap..ahahaha..tp mmg betul ar...sronok kn mengenali org yg x kenal...tp hati budi die baik..telus...

Mastura Mohamad berkata...

Kadang2.. Individu yang pendiam lebih selesa menulis dari berkata-kata.. Komunikasi lisan dan bukan lisan punya takrifan tersendiri pada pemahaman individu lain.. (^_^)

laskar pelangi berkata...

wah wah! nampak pesanan kat bawah tu macam sentap jerk...kih3~~

eyjalukman berkata...

slmat pngantin baru utk kakak naziha :) smoga perkahwinan kekal till jannah , insyaAllah .

Mr K bila nk khwen ni? haha

fizot berkata...

kaitan lamborghini ?

husna barakah berkata...

kenapeeeee bukan pasal lisa??? kenapeeee????
tak sabar nak tengok mr K frust. hehe

misz aisya berkata...

ur turn bile?? huhu

MsCoffeeCat berkata...

Perbandingan di bawah sekali adalah tidak relevan. harap maklum. huhu

reenapple berkata...

selamat pengantin baru la juga.. hehe

hee.. klasik je aku tengok kad kahwin tu.. =)

Tanpa Nama berkata...

hai, tak abes meghoyan lg ker??? trime jerklh hakikat oiii

anarkiz berkata...

adehh... bru nk hntaq email.. =='

piNky LuCiA berkata...

Selamat pengantin baru.. =)

Red berkata...

oh yo. ini je cerita?

aisha_mohamad berkata...

motif entri?mr.k ekceli nak wish slmat pengantin baru kan lisa n yusry kan?kaver2 plak,hehe

Diyana Norman berkata...

Kalau pompuan letak nama Diyana huhu

Wani berkata...

Selamat pengantin baru jugak buat member lu yang 'petah bercakap' tu.. Bguslah. Orang yg khwin ni bgus, hehe!

Tp Mr. K, bila nk wish Lisa Surihani?? :P

ieda berkata...

skrg kad kawin cantik2 dan unik2 kan .. zaman akak jemput mulut je .. lebih afdal ;)

Tanpa Nama berkata...

Blog ko ni mengarut la dok...

Star Shine berkata...

Nak tanya, encik khairul ni dah kahwin ke belum? confused. sorry, i'm new here

♥CIK SHA♥ berkata...

apsal nama kat atas kad kawen tu yang sebelah mr kay tu kena cover? jeng3..

Tanpa Nama berkata...

Tasnim Miftahul? Sapa tu? cam ter read nama ni kat forum cari kat board gosip tempatan...

Analisis Pakaian Lelaki dan Wanita

http://www.facebook.com/pages/Analisis-Pakaian-Lelaki-dan-Wanita/174262589355305

AdikBongsuSM berkata...

Salam.. tak nak buat entry pasal lisa ke? :P

cikpia berkata...

satu lagi masjid terbina......

Tanpa Nama berkata...

haa lah ♥CIK SHA♥ ek. napa mr kay nak ne cover yew..hehehehehe

Tanpa Nama berkata...

Seyes..Baru tengok entry ni. Asal leh terlepas tgok?-.-' Tetibe rase malu HAHA!


Btw,

Mr. K, bercinta pas kawen mmg best :)

-tasnim-

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger