Rabu, 7 September 2011

Kenapa Bilangan Lelaki Sedikit Berbanding Perempuan.

Assalamualaikum












55 ulasan:

  1. ooooo... oooo.. ooooo... okbai! hehehe..


    mr. k.. tak wish lagi.. selamat hari raya.. maaf zahir dan batin :)

    BalasPadam
  2. jgn pandang perempuan sebelah mata je... look the other side please

    lelaki pon ramai je yg x guna... perempuan pon sama

    -lady J-

    BalasPadam
  3. While the men are busy finding money for their families, women are busy spending the money just like that.

    No wonder many men killed theirself.

    #LOL

    BalasPadam
  4. haha...bodoh mungkin juga la....terlalu teruja untuk kehidupan tetapi lupa digunakan akal...!

    BalasPadam
  5. eh3..yg gmbr girl 2 kn k.mili..:D

    BalasPadam
  6. hahahahah.
    kenapa? sebabnya semua risky job diatas dilakukan oleh lelaki je. ya? haha

    BalasPadam
  7. mane ada..mana ade...bukan itu puncanya....werkkkk~

    BalasPadam
  8. walaupun ade maksud tersirat...tapi tengok gambar2 ni tetap nak gelak..hahaha

    BalasPadam
  9. eh tapi kat malaysia lelaki masih ramai,kat malaysia aku tak jumpa lagi superhero macam ni,haha.

    BalasPadam
  10. mana kau curi har pix pompuan tu..haha

    BalasPadam
  11. haha,ni nak kate hidup llki lg berisiko la ni...

    cih,sendiri carik pasal :P

    BalasPadam
  12. Hahahahahaha (rofl)
    nway, logik la jugak

    BalasPadam
  13. men are always stupid HAHAHA.

    BalasPadam
  14. sapa g nk wat kan klu bkn laki
    hehehehehe

    BalasPadam
  15. nape letak gambar cik mili? kesian die..

    BalasPadam
  16. hahahahahaaaaa..~~~

    mempertaruhkannyawa




    itu mili kan =D

    BalasPadam
  17. hawat gambaq komik paling bawah tu macam pondan tak jadi?? yeww2

    BalasPadam
  18. hanya mampu gelak..
    word "men y u so.." ark!!

    BalasPadam
  19. masa tengok gambar yang atas2 tu dah terpikir 'why men are so stupid?' pikir positif, lelaki sukakan cabaran..haha

    BalasPadam
  20. kira point nya, laki buat keja susah-susah mcm bunuh diri tp pompuan lek lek luuu je bersosial dgn teman?


    hahahah. agree. kesian lelaki.

    tp kan dah mmg fitrah kudrat lelaki lebih kuat and pompuan pulak suppose jadi lemah lembut behave sopan-sopan. takkan nk suh pompuan pulak yg panjat memanjat. :D

    BalasPadam
  21. ohhh gambar last stair dkt stair tu cm plg gampang, hahaha tak logic gila.

    BalasPadam
  22. biasa la tu... population control. nak genocide terang-terangan takut kena kecam satu dunia. =D

    BalasPadam
  23. sebab....... makin ramai lelaki jadi pompuan. Salah satu faktor lelaki makin kurang

    BalasPadam
  24. mm....ye ke? memperjudikan nyawa sbb mencari rezki or......tak bijak nak carik alternatif tak bahayakan nyawa

    BalasPadam
  25. kah3,

    lelaki memang suka kerja2 high risk ni.

    BalasPadam
  26. yg tak faham entri ni. mmg lampi betui.

    haha!

    BalasPadam
  27. lagi satu x letak, laki yg jadi maknyah..

    BalasPadam
  28. mr k, soryla tanya.. awak nih gay ke? seronok betol, selalu dok kondem pempuan..

    BalasPadam
  29. hish sungguh sungguh eh diaorg wat benda2 yg bukan & bahyer...

    BalasPadam
  30. itulah fungsinyer lelaki..LOL...

    BalasPadam
  31. not all men are stupid...
    by the way..
    awak bercouple..??
    baca blog ini..
    ................
    couplemelayu.blogspot.com

    BalasPadam
  32. Laki sikit sebab dah ramai jadi pondan.. Herm.

    BalasPadam
  33. Hahaha xD
    Mana ko jumpa article tu, doh? XD

    BalasPadam
  34. http://cheritera-ku.blogspot.com
    blog walking...

    -azreen-

    BalasPadam
  35. off topic. Please do help me ;)

    salam Mr.K

    saya sering baca belog MR.K dan saya pasti K bole tolong saya selesaikan masalah saya ni.

    Mr.K, sy prempuan berumur 17 thn dan anak sulung. Abah sy org nelayan dan sy ade 5 adik lelaki dan 1 adik prempuan. Sbg ank sulung, byk pkare yg sy kena uruskan. Termasuk hal adik2 saya. Akhir2 ni, adik ketiga sy(13thn) selalu buat hal. Die mula bergaul dgn kwn tak tentu arah, tapi die still lagi dengar ckp sy, dan parents saya.

    tapi, sy x tahu sejak bile die pandai menipu. Die slalu balik lewat dan bile kena marah, die buat dek. So far, die x timbulkan mslh kat skolah lagi. Tapi, kt luar rumah., mcm2 cerita sy dengar. Abah sy dah puas mrh die, pastu die okey. Sekejap je die okey, pastu die buat balik.

    dulu, die pnh bkwn dgn skumpulan yg suke rempit moto. Puas dah kena mrh, baru die stop bkwn. Skrg, die bkwn dgn budak2 yg suke hisap rokok,ponteng skolah. Setiap masa, saya awasi die. Tp yelah kan, sy sibuk jugak dgn SPM. Sibuk jugak dgn adik2 lain. mana saya ade mase nak lyn kerenah die jeh.

    smlm, sy terdetik nak bukak netbook ( krajaan bg) saya. Dan u know what? Sy excited gle bile vdeo blue ade dlm netbook sy. Bile sy tnye, die ckp x tahu sdgkan die sorg je yg main netbook sy. Mak sy soal die, die ckp bukan die. So, sy senyap. Sebab bab bab kejadah dlm netbook ni, sy tak layan. Sy x tahu yg die simpan vdeo blue dlm ni. Bila sy try selongkar lagi, masya-Allah, bukan satu, tapi berbelas2 vdeo dlm netbook sy. Sy bgtahu mak sy dan adik sy mula reka alasan. sy x tahu kenapa, tp sy bencikan die sgt2.

    adik ke-2 sy berhenti skolah. Die jd nelayan jugak sbb nak tolong abah sy. Dan skrg, bile die buat hal mcm ni, sy rasa mcm nak lempang je die. Sy mrhkan die mcm2, tapi mak sy mcm lembut hati sgt.

    sy bukan apa, sy kakak die. Sgala baik buruk sy trime. Sy x nak tengok adik sy kecundg mcm tuh jeh. Kami bukan org senang yg bole goyang kaki, then duit masuk. Sy blajar sungguh2 smpai sy dpt biasiswa pon sbb nak ringankan beban parents saya. dlm hal ni, sy betul2 x sangke die bole buat mcm tuh. Mr.K sendiri faham kan, generasi skrg mcm mana? Sume pkare dah mcm “biasa” sampaikan berzina pon org bole anggp normal. What’s the hell !

    mintak maaf Mr.K. byk lagi sy nak ceritakan pd Mr. K. Apepon, sy harap Mr.K bole tolong. Thanks ;)

    BalasPadam
  36. second is in egypt. rite? hehe

    BalasPadam
  37. kepada cik anon , aku nak tolong jawabkan boleh?
    atas dasar kemanusiaan
    :)

    for me
    tindakan mak awak berlembut dgn adik awk yg bermasalah
    adalah tepat
    awk kena igt adik awk sedang mengalami krisis dgn diri sendiri
    awk tak boleh hentam dia mcm tu je

    cuba awk letak diri awk di tmpt dia
    ye sy tau awk mesti baik orgnya
    anak sulung yg bertggjwb :)

    tapi awk kena igt
    kalau Allah nk duga
    dia bukan duga org yg kafir ke hape
    org2 yg beriman lah menjadi pilihan Dia

    jadi sy tidak mencadangkan penyelesaian
    cuma bg sy
    awk perlu beri masa pd adik awk utk berubah
    umur adik awk 13 eh?
    itu adalah umur kebykan remaja mengalami krisis dgn diri sendiri

    itu je kot sedikit pandangan dari sy
    maaf kerana menyibuk
    :)

    BalasPadam
  38. i think its in the gene khairul, XX and XY, 'Y' kan kurang satu calit dari 'X'

    BalasPadam
  39. abeh..dah majority lelaki suke wat cmtu..nak cmne kan Mr. K..

    BalasPadam
  40. abeh..dah majority lelaki suke wat cmtu..nak wat cmne..kn Mr.K?

    BalasPadam
  41. eleh badgettt

    gamba merempit ke, begadoh ke, merompak ke, tanak lak tunjukkk.

    haha

    BalasPadam
  42. mne ad laki sikit..laki lagi ramai kott..nah prove http://www.statistics.gov.my/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=350%3Apreliminary-count-report-population-and-housing-census-malaysia-2010&catid=130%3Apopulation-distribution-and-basic-demographic-characteristic-report-population-and-housing-census-malaysia-2010&lang=bm

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.