Rabu, 7 September 2011

Kenapa Bilangan Lelaki Sedikit Berbanding Perempuan.

Assalamualaikum












55 Comments:

Wadi AR berkata...

yes. stupidooo

Bella Bell berkata...

ooooo... oooo.. ooooo... okbai! hehehe..


mr. k.. tak wish lagi.. selamat hari raya.. maaf zahir dan batin :)

Tanpa Nama berkata...

jgn pandang perempuan sebelah mata je... look the other side please

lelaki pon ramai je yg x guna... perempuan pon sama

-lady J-

Nordin berkata...

While the men are busy finding money for their families, women are busy spending the money just like that.

No wonder many men killed theirself.

#LOL

Bigdaddyz berkata...

haha...bodoh mungkin juga la....terlalu teruja untuk kehidupan tetapi lupa digunakan akal...!

MissViVio berkata...

eh3..yg gmbr girl 2 kn k.mili..:D

dya berkata...

mati bunuh diri..haha

Fieona Sky berkata...

HAHA ! WINRAR :'D

suha berkata...

hahahahah.
kenapa? sebabnya semua risky job diatas dilakukan oleh lelaki je. ya? haha

tieha ismail berkata...

mane ada..mana ade...bukan itu puncanya....werkkkk~

Miela Tahril berkata...

walaupun ade maksud tersirat...tapi tengok gambar2 ni tetap nak gelak..hahaha

Sembang Kemas berkata...

eh tapi kat malaysia lelaki masih ramai,kat malaysia aku tak jumpa lagi superhero macam ni,haha.

Awan Fantasia berkata...

ringkas tapi ada benarnya..

Entri Terhangat!! :
Memang Nikmat - Onani Oh Onani
Peminat Bola Sepak Pasti Hidung Berdarah Selepas Baca Ini!!

Billa.Bel berkata...

HAHA. naisss :D

yunZ berkata...

mana kau curi har pix pompuan tu..haha

rayne rawt rawt berkata...

ha3 .. pedas pedas

Tasha berkata...

haha,ni nak kate hidup llki lg berisiko la ni...

cih,sendiri carik pasal :P

Eim Abey berkata...

Hahahahahaha (rofl)
nway, logik la jugak

iMah berkata...

hahhaha..

chechan berkata...

men are always stupid HAHAHA.

noratiqah basri berkata...

sapa g nk wat kan klu bkn laki
hehehehehe

Ratna Syazana berkata...

nape letak gambar cik mili? kesian die..

SyazwanSarawak berkata...

wtfbbq punya gambar. kahkahkah

Miscellaneous Smiles berkata...

hahahahahaaaaa..~~~

mempertaruhkannyawa




itu mili kan =D

KRL kaprileader berkata...

ahha!

fzfd berkata...

eh?entri bergambar pulak?

Aisyah berkata...

hawat gambaq komik paling bawah tu macam pondan tak jadi?? yeww2

AsRI Khal'D berkata...

hanya mampu gelak..
word "men y u so.." ark!!

nisa abdullah berkata...

masa tengok gambar yang atas2 tu dah terpikir 'why men are so stupid?' pikir positif, lelaki sukakan cabaran..haha

ARC™ berkata...

ah...apekah....

sYafIk-wAy berkata...

i sokong sgtt

jiranmafiarussia berkata...

kira point nya, laki buat keja susah-susah mcm bunuh diri tp pompuan lek lek luuu je bersosial dgn teman?


hahahah. agree. kesian lelaki.

tp kan dah mmg fitrah kudrat lelaki lebih kuat and pompuan pulak suppose jadi lemah lembut behave sopan-sopan. takkan nk suh pompuan pulak yg panjat memanjat. :D

jiranmafiarussia berkata...

ohhh gambar last stair dkt stair tu cm plg gampang, hahaha tak logic gila.

antara berkata...

biasa la tu... population control. nak genocide terang-terangan takut kena kecam satu dunia. =D

ruggedmom berkata...

sebab....... makin ramai lelaki jadi pompuan. Salah satu faktor lelaki makin kurang

Diana @ bilakukatacinta berkata...

mm....ye ke? memperjudikan nyawa sbb mencari rezki or......tak bijak nak carik alternatif tak bahayakan nyawa

Faaizz d. Zul berkata...

kah3,

lelaki memang suka kerja2 high risk ni.

Aqram berkata...

yg tak faham entri ni. mmg lampi betui.

haha!

Gimi berkata...

lagi satu x letak, laki yg jadi maknyah..

Waniey Khirzuan berkata...

mr k, soryla tanya.. awak nih gay ke? seronok betol, selalu dok kondem pempuan..

iyan shazlind berkata...

hish sungguh sungguh eh diaorg wat benda2 yg bukan & bahyer...

aiko farahshahida berkata...

gila pelik cara kerja

kaktuscomei berkata...

itulah fungsinyer lelaki..LOL...

Mael Bandung berkata...

not all men are stupid...
by the way..
awak bercouple..??
baca blog ini..
................
couplemelayu.blogspot.com

Saraah berkata...

Laki sikit sebab dah ramai jadi pondan.. Herm.

Red berkata...

Hahaha xD
Mana ko jumpa article tu, doh? XD

Tanpa Nama berkata...

http://cheritera-ku.blogspot.com
blog walking...

-azreen-

Tanpa Nama berkata...

off topic. Please do help me ;)

salam Mr.K

saya sering baca belog MR.K dan saya pasti K bole tolong saya selesaikan masalah saya ni.

Mr.K, sy prempuan berumur 17 thn dan anak sulung. Abah sy org nelayan dan sy ade 5 adik lelaki dan 1 adik prempuan. Sbg ank sulung, byk pkare yg sy kena uruskan. Termasuk hal adik2 saya. Akhir2 ni, adik ketiga sy(13thn) selalu buat hal. Die mula bergaul dgn kwn tak tentu arah, tapi die still lagi dengar ckp sy, dan parents saya.

tapi, sy x tahu sejak bile die pandai menipu. Die slalu balik lewat dan bile kena marah, die buat dek. So far, die x timbulkan mslh kat skolah lagi. Tapi, kt luar rumah., mcm2 cerita sy dengar. Abah sy dah puas mrh die, pastu die okey. Sekejap je die okey, pastu die buat balik.

dulu, die pnh bkwn dgn skumpulan yg suke rempit moto. Puas dah kena mrh, baru die stop bkwn. Skrg, die bkwn dgn budak2 yg suke hisap rokok,ponteng skolah. Setiap masa, saya awasi die. Tp yelah kan, sy sibuk jugak dgn SPM. Sibuk jugak dgn adik2 lain. mana saya ade mase nak lyn kerenah die jeh.

smlm, sy terdetik nak bukak netbook ( krajaan bg) saya. Dan u know what? Sy excited gle bile vdeo blue ade dlm netbook sy. Bile sy tnye, die ckp x tahu sdgkan die sorg je yg main netbook sy. Mak sy soal die, die ckp bukan die. So, sy senyap. Sebab bab bab kejadah dlm netbook ni, sy tak layan. Sy x tahu yg die simpan vdeo blue dlm ni. Bila sy try selongkar lagi, masya-Allah, bukan satu, tapi berbelas2 vdeo dlm netbook sy. Sy bgtahu mak sy dan adik sy mula reka alasan. sy x tahu kenapa, tp sy bencikan die sgt2.

adik ke-2 sy berhenti skolah. Die jd nelayan jugak sbb nak tolong abah sy. Dan skrg, bile die buat hal mcm ni, sy rasa mcm nak lempang je die. Sy mrhkan die mcm2, tapi mak sy mcm lembut hati sgt.

sy bukan apa, sy kakak die. Sgala baik buruk sy trime. Sy x nak tengok adik sy kecundg mcm tuh jeh. Kami bukan org senang yg bole goyang kaki, then duit masuk. Sy blajar sungguh2 smpai sy dpt biasiswa pon sbb nak ringankan beban parents saya. dlm hal ni, sy betul2 x sangke die bole buat mcm tuh. Mr.K sendiri faham kan, generasi skrg mcm mana? Sume pkare dah mcm “biasa” sampaikan berzina pon org bole anggp normal. What’s the hell !

mintak maaf Mr.K. byk lagi sy nak ceritakan pd Mr. K. Apepon, sy harap Mr.K bole tolong. Thanks ;)

redbirdfe berkata...

second is in egypt. rite? hehe

Farah Awang berkata...

kepada cik anon , aku nak tolong jawabkan boleh?
atas dasar kemanusiaan
:)

for me
tindakan mak awak berlembut dgn adik awk yg bermasalah
adalah tepat
awk kena igt adik awk sedang mengalami krisis dgn diri sendiri
awk tak boleh hentam dia mcm tu je

cuba awk letak diri awk di tmpt dia
ye sy tau awk mesti baik orgnya
anak sulung yg bertggjwb :)

tapi awk kena igt
kalau Allah nk duga
dia bukan duga org yg kafir ke hape
org2 yg beriman lah menjadi pilihan Dia

jadi sy tidak mencadangkan penyelesaian
cuma bg sy
awk perlu beri masa pd adik awk utk berubah
umur adik awk 13 eh?
itu adalah umur kebykan remaja mengalami krisis dgn diri sendiri

itu je kot sedikit pandangan dari sy
maaf kerana menyibuk
:)

a kl citizen berkata...

i think its in the gene khairul, XX and XY, 'Y' kan kurang satu calit dari 'X'

Love RedRose berkata...

abeh..dah majority lelaki suke wat cmtu..nak cmne kan Mr. K..

Love RedRose berkata...

abeh..dah majority lelaki suke wat cmtu..nak wat cmne..kn Mr.K?

bighagenjo berkata...

eleh badgettt

gamba merempit ke, begadoh ke, merompak ke, tanak lak tunjukkk.

haha

Tanpa Nama berkata...

mne ad laki sikit..laki lagi ramai kott..nah prove http://www.statistics.gov.my/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=350%3Apreliminary-count-report-population-and-housing-census-malaysia-2010&catid=130%3Apopulation-distribution-and-basic-demographic-characteristic-report-population-and-housing-census-malaysia-2010&lang=bm

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger