Somewhere In UniKL.

Assalamualaikum

 

Auch!


Ulasan

yui92 berkata…
dunia org takda awek.. haha ok la tu.. terer main dota boleh buat duit apa =p
Yura-shi berkata…
Seriously DOTA and guys memang tak boleh nak dipisahkan erkk?? Hahaha.. Tak boleh percaya selagi tak berlaku depan mata. :-P
Miss Kira berkata…
sebut psl dota..u kira pun selalu jugak buat tournament tu...

ntah hapa hapa..oppss.. :P
zainatul abu bakar berkata…
Bagus2 siapkan keje dulu sblm maen..haha

*dunia orang xde awek*
saljihitam berkata…
pom. kelantanese ? macam macam
IEQAH berkata…
Ohh Unikl-ians too :)
Mr.Faiz berkata…
LOLOLOL.aku berdota pon xde la sampai buat jadual macam ni
FasiHaH SupiaN berkata…
ade gak stail gini..isk3
Bella Bell berkata…
dota lagiiiiii... hahahaha!!~
KIRA berkata…
TERBAEKKK! XDD
rasa DOTA tu memang la berkuasa kat semua jajahan kolej.
Hush berkata…
kalau DOTA tu satu pekerjaan aku rasa dah lama kau jadik jutawan kan?
hareez mad isa berkata…
Bangganya aku :)
aiko farahshahida berkata…
yang p/s tu sgt terbaekk!
nemesis3891 berkata…
dalam byk2 gem, gem dota laa yg aku tak main. SERIOUSLY.

does it makes me less a man?
damn!
ANISA berkata…
ok pew...main dota dari tak buat apa2 langsung..
pjah berkata…
dunia orang terlupa awek..haha..
xayra ahmad berkata…
haha phal nk gtau dunia org xde awek??
TK berkata…
Haha! DOTA memang best! bukan lelaki je maen tau... Perempuan pun ada gak yang maen skali DOTA tu...

siriyes lawak:
*Dunia orang takde/terlupa awek*
DOTA dan lelaki tak boleh dipisahkan...
anisyafrina berkata…
hahaha... berhemah sungguh tang p/s tu..
^^nu[dd]yra^^ berkata…
btol2 yang part p/s tuh yang paling tbaik !
farah izwani berkata…
dunia orang takde awek. kahkah
miss N berkata…
haha . idop dota lahh!! *tk penah main pon* harhar
uknowme berkata…
lame tak update, bro ?
Tanpa Nama berkata…
haha..x sngka plak ad lg org gilakn dotA 2..
rindu madinah berkata…
da lama aku intip ko ni sape.... tp xsyak la ko ni bdk micet kn...
aihhh..sape ni
suha berkata…
sumpah,ini sangat sweet!(^_^)






eh biase cik suha silent reader je,nape terkomen lak neh..cis!!!
sicomot-comel berkata…
hahaha...

nak join !!
Epal Hirata berkata…
DOTA?
syok tgk adik aku main dota smpai aku pn hampir nak terjebak..
tp kuat iman lg..
haha
Tanpa Nama berkata…
budak micet rupanya...wawawaa..ntah2 junior aku...hahaha meh nak tgk muka sket wehh
Tanpa Nama berkata…
hai brader khairul.. saya pun student micet jugak :)