This Feeling on Facebook.

Assalamualaikum








Ulasan

hafiz berkata…
LOL! 2 "like" pun consider famous?! pfft..haha.
A.I berkata…
demmm! LOLLL.
eyjalukman berkata…
haha bru dua org like , happy bagai nk rak ;p
KiD berkata…
kau rasa macam ni jugak?
srikandi zurra berkata…
kannnn....ahahahahahaha
Little Miss Ramble berkata…
Hahahahahahahhahahahahhahaha
aniszafeerah berkata…
Yeah that is how Facebook loses it's function for connecting people. Status updates are full of attention-whore :S
fiq. berkata…
kenapa? sebab 2 org like ke?
Nurul Iman Rosman berkata…
HAHA!

memang selok habis ;)
erkk...attantion seeker??
pengemis Cinta~ berkata…
scene biasa bila update status;)
ika~~ berkata…
dia pn sma..hahaha!
tp seyesly,sometimes aku pon rimas ngn fb ni.attention seeker rmai!including me sumtimes..haha!
maria berkata…
seyes sengal...tapi memang ada manusia camnie....
laskar pelangi berkata…
Hik3 ;D

terus perasan jadi retis^^
cheqwa berkata…
kahkahkah...hampeh punya katun :D
.axon. berkata…
-,-'

adekah tu ayat kecewa sbb lisa surihani already taken by someone? HAHA
Bigdaddyz berkata…
Tidak suka FB...huru hara!
fatin_zolkifli berkata…
perah santan mr.k nie..haha...
Mish Apple berkata…
haha . 2like je pon.
Alip Apai berkata…
adoyai..

xleh blah pny katun..

hahaha
.:.farayhasukri.:. berkata…
haha.
betul dah tu..
bile lagi nk prasan glemer..fb jela.:D
aiko farahshahida berkata…
gitu ke?
2 person like..
pemes erh? keh keh
zey berkata…
lak? hah!
Jejentik berkata…
haha..sengal
tapi memang pun lagi2 kalau yang couple, sikit2 nak tulis pasal bf dia..adoiii pening kepala
RinsyaRyc berkata…
gila perasan..
Tanpa Nama berkata…
comell....picture tuh!
Lea IsNaw! berkata…
hahahaha
baru 2 org LIKE
amier azrul alias berkata…
hikhik
mestila teruja ade org like.
heh
harherron berkata…
anda rock~ tapi aku trase weh..haha
oshinz berkata…
ahahahaha.. perasan sendiri. =)
Anis zatie berkata…
your feeling ? haha, :D
mr_right berkata…
thats true !
#for certain person.
ahhaha

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/08/please-proud-to-be-blogger.html
aisYahzaCk berkata…
haha..thumbs up!
nrlly berkata…
hahaha,funny.
SyazwanSarawak berkata…
hahaaa. cam haremm
khairiyah berkata…
bagi laa sama dia nak femes..bukan selalu dak??haha :D
little ain berkata…
hahaha kesian. tapi takpe lah, bagi peluang kat die. huhu
Alin berkata…
utk yg baru mula nk belajar fasal facebook mcmtu tulah. ngeh! xD
Eim Abey berkata…
hahahahahahahhahahahahahhahahahahahaha ROFL. nway, ini mengingatkn aku kt ssorg la. maybe sbb dia yg slalu mcm ni
Queen F berkata…
" sapa nak teman saya pegi bazar petang ni sila LIKE "

aku anti betul manusia cenggini.. test market ke hapa? >.<
fqh.m berkata…
mr.k la tuuu..hahhahaha
eiz_ezzy berkata…
perghh, at least ada org like kan kan. haha
jiranmafiarussia berkata…
okaylah tu. better drpd dia like sendiri. hahahaha.
Amy berkata…
facebook mampu meningkatkan adrenalin ke tahap yang luar biasa.
sha my heart berkata…
Poyonyerr...
Pateh Adnan berkata…
wahahha!! memang betol pon kot! hakhakhak

http://patehadnan.blogspot.com/2011/08/ini-sticky-post-segmen-kibarkan-jalur.html
Amni berkata…
setuju ngan jiranmafiarussia.. hahaha... tu memang lagi baik dari LIKE sendiri.. konon nak nampak lagi ramai yang LIKE.. hahaha... semalam baru cakap benda yang sama.. bajet cam dia up je status, berpusu2 nak LIKE nk komen status dia.. bajet retis.. memang tak tahan la.. hahahah
Mr.Baiz berkata…
kalau gitu saya pun kira femeslah..sebab ramai yang like status saya..hahaha
Hansyirah Takezur berkata…
reality. undeniable
Leena (cenccia) berkata…
hahahahaahaha.....lawak laa mamat tuh....*gelak guling2*...kua3:)
Red berkata…
bongok! hahahaha

Blog Dia Entri Merapu, Tapi Kenapa Banyak Feedback?
(Baca kalau korang nak tahu kenapa entri korang tak ada orang nak baca)
Vy Nin berkata…
Nice sarcasm hahaha LOL
Tanpa Nama berkata…
betul22,,setuju22..sbbtu guwa tak layan da fb..keh3
dieyla berkata…
heh?orang like pon hepi mcm tuh siap perasan dia la paling femes.dah la 2 orang je yg like.hahahaha
Nurul Solehah berkata…
hahak . bru 2 like , kalau beriban like , mau pengsan dia kat situ .
Nije berkata…
weh encik Kay, dapat mana kartun tuuu??? Lukis sendiri ke hape?? or google??? hehehe :D
bighagenjo berkata…
haha. gilew
Tanpa Nama berkata…
Wadehek ? demm -,-'
Qmira berkata…
the irony.==
errr..ai x suka fb tp ai suka blogging dan selalunya ai like entri ai sendiri..kelakarnya ai kan kan kan???
FaFa Remina berkata…
pelik la , kenapa mst nk sgt hrap kan org like status .. klu nk updet , updet ja lalgh.. adoi :3