Khamis, 18 Ogos 2011

This Feeling on Facebook.

Assalamualaikum








71 ulasan:

  1. LOL! 2 "like" pun consider famous?! pfft..haha.

    BalasPadam
  2. haha bru dua org like , happy bagai nk rak ;p

    BalasPadam
  3. kau rasa macam ni jugak?

    BalasPadam
  4. kannnn....ahahahahahaha

    BalasPadam
  5. Yeah that is how Facebook loses it's function for connecting people. Status updates are full of attention-whore :S

    BalasPadam
  6. kenapa? sebab 2 org like ke?

    BalasPadam
  7. scene biasa bila update status;)

    BalasPadam
  8. dia pn sma..hahaha!
    tp seyesly,sometimes aku pon rimas ngn fb ni.attention seeker rmai!including me sumtimes..haha!

    BalasPadam
  9. seyes sengal...tapi memang ada manusia camnie....

    BalasPadam
  10. Hik3 ;D

    terus perasan jadi retis^^

    BalasPadam
  11. kahkahkah...hampeh punya katun :D

    BalasPadam
  12. -,-'

    adekah tu ayat kecewa sbb lisa surihani already taken by someone? HAHA

    BalasPadam
  13. Tidak suka FB...huru hara!

    BalasPadam
  14. perah santan mr.k nie..haha...

    BalasPadam
  15. adoyai..

    xleh blah pny katun..

    hahaha

    BalasPadam
  16. haha.
    betul dah tu..
    bile lagi nk prasan glemer..fb jela.:D

    BalasPadam
  17. gitu ke?
    2 person like..
    pemes erh? keh keh

    BalasPadam
  18. haha..sengal
    tapi memang pun lagi2 kalau yang couple, sikit2 nak tulis pasal bf dia..adoiii pening kepala

    BalasPadam
  19. comell....picture tuh!

    BalasPadam
  20. hikhik
    mestila teruja ade org like.
    heh

    BalasPadam
  21. anda rock~ tapi aku trase weh..haha

    BalasPadam
  22. ahahahaha.. perasan sendiri. =)

    BalasPadam
  23. thats true !
    #for certain person.
    ahhaha

    http://hafizilmi.blogspot.com/2011/08/please-proud-to-be-blogger.html

    BalasPadam
  24. bagi laa sama dia nak femes..bukan selalu dak??haha :D

    BalasPadam
  25. hahaha kesian. tapi takpe lah, bagi peluang kat die. huhu

    BalasPadam
  26. utk yg baru mula nk belajar fasal facebook mcmtu tulah. ngeh! xD

    BalasPadam
  27. hahahahahahahhahahahahahhahahahahahaha ROFL. nway, ini mengingatkn aku kt ssorg la. maybe sbb dia yg slalu mcm ni

    BalasPadam
  28. " sapa nak teman saya pegi bazar petang ni sila LIKE "

    aku anti betul manusia cenggini.. test market ke hapa? >.<

    BalasPadam
  29. perghh, at least ada org like kan kan. haha

    BalasPadam
  30. okaylah tu. better drpd dia like sendiri. hahahaha.

    BalasPadam
  31. facebook mampu meningkatkan adrenalin ke tahap yang luar biasa.

    BalasPadam
  32. wahahha!! memang betol pon kot! hakhakhak

    http://patehadnan.blogspot.com/2011/08/ini-sticky-post-segmen-kibarkan-jalur.html

    BalasPadam
  33. setuju ngan jiranmafiarussia.. hahaha... tu memang lagi baik dari LIKE sendiri.. konon nak nampak lagi ramai yang LIKE.. hahaha... semalam baru cakap benda yang sama.. bajet cam dia up je status, berpusu2 nak LIKE nk komen status dia.. bajet retis.. memang tak tahan la.. hahahah

    BalasPadam
  34. kalau gitu saya pun kira femeslah..sebab ramai yang like status saya..hahaha

    BalasPadam
  35. hahahahaahaha.....lawak laa mamat tuh....*gelak guling2*...kua3:)

    BalasPadam
  36. bongok! hahahaha

    Blog Dia Entri Merapu, Tapi Kenapa Banyak Feedback?
    (Baca kalau korang nak tahu kenapa entri korang tak ada orang nak baca)

    BalasPadam
  37. Nice sarcasm hahaha LOL

    BalasPadam
  38. betul22,,setuju22..sbbtu guwa tak layan da fb..keh3

    BalasPadam
  39. heh?orang like pon hepi mcm tuh siap perasan dia la paling femes.dah la 2 orang je yg like.hahahaha

    BalasPadam
  40. hahak . bru 2 like , kalau beriban like , mau pengsan dia kat situ .

    BalasPadam
  41. weh encik Kay, dapat mana kartun tuuu??? Lukis sendiri ke hape?? or google??? hehehe :D

    BalasPadam
  42. Wadehek ? demm -,-'

    BalasPadam
  43. errr..ai x suka fb tp ai suka blogging dan selalunya ai like entri ai sendiri..kelakarnya ai kan kan kan???

    BalasPadam
  44. pelik la , kenapa mst nk sgt hrap kan org like status .. klu nk updet , updet ja lalgh.. adoi :3

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.