Selasa, 2 Ogos 2011

Peristiwa Ajaib Pada 1 Ramadhan di Asrama Aku.

Assalamualaikum

Selamat menyambut bulan Ramadhan kawan-kawan.

Di bulan yang mulia ini, pernah tak korang experience peristiwa-peristiwa aneh yang berlaku? Well, aku pernah. Ya, semalam. 1 Ramadhan, entah mengapa, aku jumpa ini, sekitar pukul 2-3 petang.


Aku ulang, sekitar pukul 2-3 petang. Padahal mak cik cleaner dah clear kan segalanya pada pukul 10 pagi.


92 Comments:

Red berkata...

mesti kau tak perasan dah masuk bulan puasa, kan.? haha

Pesanan Typical Dari Ibu Ayah Untuk Anak Anak.[Joined]
(Baca kalau korang ambil kisah)

Clara berkata...

OMA..

Gilaklah..

Kantoi ramai tak pose..

Fateen Atiqah berkata...

Nampak sgt ada yg tak puasa :PP

muhammad iqbal hakimi bin tahir berkata...

haha..entri paling pendek selain entri wordless tapi paling misteri!

Lea IsNaw! berkata...

org cina n org india kot buang mende tuh

Mira Hana berkata...

errrrrrrr mr k

ada 3 conclusion..

perempuan yang masuk hostel anda
and ada non muslim atau makcik cleaner MC dan makan..

kena sangka baik mr. k .. Happy ramadhan :D

ceritasekupang berkata...

memang ajaib...hihi...

Nakemah San berkata...

hurm.. kat hostel ko tu ada chinese x?

syAzAnA berkata...

non-muslims punya kot.

tapi, kalau asrama tuh ramai Islam, so, it is ajaib.

izwanie azieda berkata...

ajaib sgt =..=

a girl berkata...

owh..biasalah tu..
org lelaki ni pun period jugak..yg specialnye, diorang period masa bulan Ramadhan je..
like my kakak said - susah sebenarnya nak cari lelaki muda remaja yg betul2 puasa penuh masa bulan puasa..oh well biasalah LELAKI~~

yg tengok ana lu'lu mlm tadi pun ramai jugak...siap boleh tweet comelnya nora danish...period la tu...
#ehteraseke

Ayeem Jemain berkata...

ramai je org islam tak reti2 nak puasa

jiranmafiarussia berkata...

aaa itu maybe kerja ah li dgn raja lah kot.


diorang kan bukan puasa pun.
*berusaha husnuzhan*


melainkan.. kalo satu hostel kau tu semua muslim,
hmm maybe kerja mak cik cleaner lah kot.perempuan kan ada abc. haha

Fina Fento berkata...

tuuuudia.

Freaky berkata...

aisehmen camana boleh ade tu.. kantoi :D

Jejentik berkata...

nampak macam plastik kfc je tu..biar betul

~unlimited love~ berkata...

gila lah. biar betul. isy3. teruk betul. harap2 kau pun tak terjebak lah ye. heh.

shera haifa berkata...

ish3x,,

asnizaziz berkata...

Wah ajaibnya..sungguh tak sangka la :p

Billa.Bel berkata...

haish ! -_________-

Nije berkata...

hahahaha
betol2 ajaib kot!!

pRiNCe berkata...

pe mksudnye tu ye..haha..:)..blurrrrrrrrr....

Tips Blogging - Entry Berada Di 1st Page Google
Gambar Ratu Pondan Seluruh Dunia
Ibu Dan Anak Bersetubuh - Melekat Sampai Mati

Miera Aziz berkata...

Ceh. Terang lagi bersuluh.

Huhuhu. Lain kali pasang CCTV :P

Tanpa Nama berkata...

HAHAHHAHAH, ramai gle pompwn period first ramadhan. ek ? haha

yann berkata...

kot2 chinese or india ke ??

zunika apandi berkata...

non muslim kot ,,aha :D

bukankosong berkata...

kaum hawa yg tak bole puasa atau bukan islam kot yg makan

positif positif

_aLiaHwaFa_ berkata...

tak malunyaa dah tuaa tak puasa =.=

[sutera kasih] berkata...

siapa yg makan???huhu
salah tgk jam nk sahur kot hoho

niena witwit berkata...

ada orang tak puasa ehh ?

lyndaz berkata...

tak nampak anak bulan punya pasal r tuu...
wakakakaka!

Cik Ca'ah berkata...

musykil musykil....

SweetyMui2 berkata...

fikir positif.mungkin yang nonmuslim makan :D

Muhammad Amirulhazim Alias berkata...

baru buang tu . simpan sampah kat dalam lepas sahur , lepas tu buang tengah hari . biasa la .

bighagenjo berkata...

Haha! teghokkkkkkkk. :)

Monster Siti berkata...

baru aku tawu kaum adam mengalami haid jugak~

beb comel berkata...

non-muslim la tu kot..

Areleiou berkata...

Tak ajaib pun. HAHA. by the way K , aku ada buat entry. aku ada comment dulu dekat entry mana tah. tapi aku tak jumpa dah. weird.

anyway , aku cuma perlukan komen kau untuk entry baru aku :))

areleiou.blogspot.com.

- anything would be sweeeetttt. haha

pha is berkata...

fuh.. musykil gak aku... hehehe

kechek buzz berkata...

x sangke ade lg 'toyol' yg t'lepas ye n pndai plak 'toyol' tu mkn KFC..haishhh

IniCikGadis berkata...

Wow! Ajaibnya~~

sara zainol berkata...

ya rabbi.. lelaki pon ad jgk yg darurat ek?

sepasang selipar merah berkata...

biase la..1st day puase..alasan dia "eh, dah masuk bulan puase ke?"..hahahaha

Tasha berkata...

hopefully tu bekas2 non muslim la,xpon mr.K salah duk hostel ni...haha,peace !

wannurfazrini berkata...

gempak penuh satu tong!

iMah berkata...

zaman sekolah dulu..
tong smpah kelas aku la paling penuh ngan sampah srap yg mcm niyh..

pdhal bulan poso wktu tu

Miscellaneous Smiles berkata...

alah biasa la tuu

peyet K0T diaorang

hahaa~~

Miscellaneous Smiles berkata...

think positive smpah smlm tak smpat nk buat kat tong tu K0T heheee

Tanpa Nama berkata...

huhuhu..tgok sesape yg puasa di luar negara (summer). Ad kawan yg berpuasa shingga 16 jam di US dan 18 jam di Moscow.

azalia hjsalleh berkata...

sama ada org perempuan yg tgh dot dot @ org non muslim

Muntos berkata...

kahkahkah, bengong siot

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

kat asrama koo ada budak perempuan bersembunyik kot... guna identiti lelaki... ... hahhahahahahahaha

fingerkontot berkata...

sesapa nak puasa pendek, datanglah australia or negara-negara selatan sebab kitorang puasa 10 jam jee.

aswadz berkata...

pelik sungguh...

chibiehazs berkata...

tu bungkusan time saho kot.. petang baru bangon tdo dan buang... hehe

NANA berkata...

kalau asrama pompuan biasa dah tengok..asrama laki xtau plak kan?hehehe

Mila Ahmad berkata...

periOd barangkali kan?ahahaha...

suhaa berkata...

ish ishh takkan seramai tu yang tak puasa kott? berubahlahh kalau betul bagi yang tak puasa ni.

~harap ni gambar hiasan je :p

lolita berkata...

masya-allah!!
ajaib sungguh..
dah bertukar jantina kot bdk-bdk kat asrama tu..

FARAH IZWANI RAMLI berkata...

mungkin non-muslim kot.

Lun berkata...

diaorg simpan sampah dalam bilik tu.. terlupa nk buang kat luar, lepas bangun tido 2-3petang baru la buang ( ko pun sama kan khai tido macam lembu)

cik ery berkata...

toyol mne plak mkn siang2 ney.kehkeh

Dida LiciouS berkata...

mesti lelaki dari spesis jarang dijumpai = Lelaki period...

masshie mastura berkata...

owh i dh biase dgr bnde nie. bdk laki klu asrama je rmi je yg xpuase. kan kan kan..

Salmiza S. berkata...

HAHAHA ~ asrama pompuan mmg dh tlebih biasa dah ~

Alin berkata...

Agaknya dekat asrama ada bdak cina & india ke? ehem~

LyaLuna berkata...

kalu asrama pmpn tapela knknkn. lau laki tataw le... myb non muslim kottt. heehee. tp bleyje dorg mkn kt kafe kn.. heehee.. lau islam nehhh tak lyk le jd islam lau da ta reti2 na poseee... >.<

http://yanadimple.blogspot.com/

Yuyu Musa berkata...

hahaha...

sampai penuh tong sampah.

Fiera berkata...

ayookkk dose...hehehe...

Hanie_Dew berkata...

bersangka baik lebih baik.hehehehehe..

amier azrul alias berkata...

err maybe yg sahur pg td kot baru ingat nk buang,
keh keh

Hush berkata...

aku rasa ada 'hantu' la kat asrama kau.

aiyyookk tak tau..~

SyazwanSarawak berkata...

okeh . weird =__=

oshinz berkata...

ponteng puasa ye?!!!!

cik aletheea : berkata...

kantol kaw-kaw punye ...
pergh

Budak Chomot berkata...

Aik? Mereka uzur kot muehehe

ceriteraliyana berkata...

ouhhHhhh..pikir POSITIF..xmo melesettt.ekekkeke

Red berkata...

Aku rasa mungkin aku tersalah komen.. =..=


Macamana Nak Buat Orang Berhenti Addict Main game.
(Baca Kalau Boyfiend Korang Suka Main game Atau Korang Sendiri Suka Main game)

Tanpa Nama berkata...

makanan masa sahur tadi kot lupa nak buang.. ye la. mkcik cleaner kul 10 da kutip.. tau2 je la lepas sahur mesti tidur balik. nak2 bagun kul 11pagi... mungkin kul 10.01 pagi tu la dorg bru nak buang.. bersangkak baik di bulan ramadhan..

rindu madinah berkata...

apesal aku rasa mcm cam je bakul sampah n lantai tu?? blh aku tau ko blajar kt mn MrK?hahahaha....

Apple Zara berkata...

Tak ajaib pun. Biasa lah boysssss. *rolling eyes sampai juling kau*

Haha :)

Tanpa Nama berkata...

dorang lupa buang seblom pkl 10 kot.. tau2 dh tgh ari, baru teringat nk buang

-dija-

Diana @ bilakukatacinta berkata...

derang uzur shari'e...hahahahaah

♥ adlin roshaida ♥ berkata...

HAHAHA :)

pEacEmaKer berkata...

kantoi..

Xavi De berkata...

maybe ada yg non-muslim kot..
+ve +ve +ve...
sesungguhnya pakcik sedang berpuasa..:D

dayu_myself berkata...

mmang ajaib laa...
knapa ada dua tong sampah dkat satu tempat...Fuhh...sllu ada 1 dkt stu tmpat..ye dak..
pelik tapi benar tu..
hahaha

sYafIk-wAy berkata...

think positif : maybe lauk sahur masa pagi tuh , diorang terus tidur then tak sempat buang smpt ngantuk sgt .

think negatif : memang diorang tak pose . hahaha .

Hanie_Dew berkata...

sYafIk-wAy : lauk sahur mende kan Mr K kate makci kcleaner clen kan pukul sepuluh..hheheehhe

Tanpa Nama berkata...

Rasenye Mr K takkan up entry ni klu dia dh tau kat hostel dia ada non muslim + mkcik cleaner lupa buang (coz dia dh bgtau mkcik cleaner bese buang kol 10 am).

So, i stick jugak dgn fikiran negatif: TERUK giler! Ramai tol tak pose!HUH ;p

Tapi saya lagi pelik bila org yg tak solat lima waktu, rajin p tarawikh yg sunat tu. Pastu, habis ramadahn, x solat wajib smula =.='

-tasnim-

echa berkata...

kau kan rajinkan.cube carikan jawapan soalan aku ni-> http://caaee.blogspot.com/2011/08/bulan-puasakan.html

SophoRoSyNe a.k.a cik giRang berkata...

laki dtg bulan?
ooo..ckp je la khunsa...ekekekek ;p

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger