Khamis, 8 Disember 2011

This Is So Friendship, and Relationship.

Assalamualaikum


Stereotype or reality?


61 ulasan:

  1. reality??! haha

    BalasPadam
  2. p belajaq buat doodle dgn mili la mista kay. huduh piang sgt ni kihkihkih

    BalasPadam
  3. ugly woman+ugly woman=gay? or lesbian?

    BalasPadam
  4. Ugly woman + Ugly woman = GAY ??

    BalasPadam
  5. ugly man +ugly woman= beautiful son? anak depa p buat plastic surgery ka apa? hewhewhew ;P

    BalasPadam
  6. hahaha..setuju yg plg last...!!!

    BalasPadam
  7. @Anonymous - Actually, its Tumblr. 9Gag banyak ciplak.

    BalasPadam
  8. ciss , baru nak post bnd ni kat blog td . hmmmm

    BalasPadam
  9. streotype + reality = itu pasti :)

    BalasPadam
  10. the first two je aku rasa reality....yg len mcm x real je...huhu

    BalasPadam
  11. err xpham yg ugly man+ugly woman=dpt beatiful son.how come plak tu?:p

    BalasPadam
  12. both.. atereotaip yang jadi betul

    BalasPadam
  13. amii & lea, gay juga digunakan untuk perempuan.

    BalasPadam
  14. 50-50..

    ada kes mmg ada. ada kes yg tak betul sama sekali.

    tapi dua kes pertama tu. selalunya betoi.betoi berlaku.

    kes ketiga tu tak betol weyh. bukan ke ko hensem n makwe ko cun. takkanlah. takkan lah nak break up kan. :p

    BalasPadam
  15. Ini matematik! hahah.
    stereotype much eh.

    BalasPadam
  16. haha.. btul2.. jp2.. woman + woman= gay?

    BalasPadam
  17. sangat2 setuju.. hhihihi.. stereotype je, bukan realiti sgt hokay.. =Pp

    BalasPadam
  18. ada yg reality ad yg stereotype.

    BalasPadam
  19. aku paling stuju yg last tuhh....kebyakan kwn2 aku yg same level diorang punyer kecantikan luaran akn berkata sesuatu kt belakang memasing kpd org laen.... paham x ayt aku mr k???

    BalasPadam
  20. stereotype. but it does happen.

    BalasPadam
  21. Ugly woman+handsome man=ugly man+beautiful woman=Allah maha adil, biasa la tuuu. kalau dua dua ugly, anak dabel ugly, lagi terok dihina :D

    BalasPadam
  22. macam pernah nampak.. oo.. 9gag..


    lalala~

    BalasPadam
  23. saya setuju ! :D anyway , saye dah follow blog ni (:

    BalasPadam
  24. aik? wah.. ehh Qa pn ada post benda ni jgk..huhu.. same la pulak.. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    but i got this from my tumblr, sokay sharing is caring right?

    BalasPadam
  25. pretty women vs pretty women....enemy...maybe...hehe

    BalasPadam
  26. handsome man + handsome man = GAY. SO TRUE. In Msia very seldom it happened. But overseas, it's common on the streets. Handsome man there are either taken or gay.

    BalasPadam
  27. hmmmm....thanx ataz m0tivasi td....sgat bez..n mnyntuh jiwa..........

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.