Selasa, 18 Oktober 2011

Tips Untuk Cheating on Your Girlfriend Dengan Menggunakan Nama Manja.

Assalamualaikum


Hello cheaters and players sekalian. Skandals korang sihat? Good.

Actually lah kan, aku rasa ramai gila yang tanya kat kawan masing-masing tentang tips untuk pikat hati kekasih. Kalau tak mintak tips pikat kekasih, sure dia akan mintak tips untuk kekalkan hubungan dengan kekasih. And kalau korang perasan lagi, tak ada pun kan yang mintak tips untuk curang tanpa get caught kan? Why eh?

And and and. Aku perasan lah kan, ramai gila perempuan yang suruh si boyfriend panggil dia "Baby", or "Ayang", or "Chayunk" or what so eww eww name lagi lah.

But boys, tahukah anda yang ini adalah good opportunity untuk anda? Ya, opportunity untuk pasang dua tiga kayu yang lain tanpa mudah kantoi! Caranya simple je which is, biasakan diri anda untuk menggunakan nama manja kat kekasih-kekasih gelap anda.
 
Contohnya, Abu ni dia pasang tiga awek. Awek pertama dia bernama Syazaliza. Yang ke dua bernama Peah dan yang ke tiga bermana Minah. Mesti korang pelikkan kenapa nama awek pertama dia nama cool gila tapi awek-awek dia yang lain nama kampong habis. Tapi sebenarnya, ni tektik Abu je sebenarnya. Sebab nanti kalau ada orang tanya “Awek kau nama apa? Then dia akan kata “Syazaliza” Then perh, mesti semua orang bayangkan yang Syazaliza tu adalah seorang yang cute face with a fine body di sebabkan nama dia yang modern. Yeah, I know.

And and and. Bayangkan kalau Abu ni nak texting dengan ketiga-tiga awek ni sekali gus. Ingat senang ke? Susah beb. Silap-silap, Abu ni mungkin terpanggil Syazaliza dengan nama Peah dan Abu juga mungkin terpanggil Peah dengan nama Minah. Contohnya macam:

*Texting* Hyee Peah chayunk. Dah mamam? Rinduwww nyeww.

*Send to Syazaliza*

*Tet tet tet bunyik mesej masuk*

Syazaliza : Who the fuuuu is Peah?

You are dead meat.

See? Skali dah kantoi, sure susah kan? Sebab itu lah cara terbaik untuk tak kantoi adalah dengan menggunakan nama manja.

And! Dengan nama manja, korang boleh jadikan ianya way much easier. Contohnya:

*Texting* Hyeee my bebi darling chayunk bucukbucuk. Dah mamam keww? Love you.

*Send to Syazaliza, Peah, Minah and 3 other girls.*

Heaven yeahhh!

Bagi girls yang ada boyfriend yang dah biasa panggil korang guna nama manja instead of your real name, mesti sekarang ni korang sedang berfikir dua kali tentang kesetiaan your boyfriend kan? Kan? KAN? Tu je point aku buat entry ni sebenarnya. HEHE.


Doubt your boyfriend. Doubt your boyfriend. Doubt your boyfriend.



101 Comments:

~*Ice Maiden*~ berkata...

doubt your boyfriend? nice.

Syara Mohammad berkata...

like!

thats why tak nak guna cute name.. =D

@juera berkata...

tp spndai2 tupai mlompat akhirnya akn jtuh ke tnh jgk..huhu..

amalyna afaf berkata...

cool.. tp laki mmg ssh nk caya pun kan;)

pw3nCeSs appLe berkata...

macam agak kejam jugak la entry nie kannn -____-"

fatin hanani berkata...

HAHAHA...
Xpernah Fatin terfikir pasal ni. hehe
First time ni hehe..Nice..
Dan jangan la ajar org cara utk tipu ni HEHE :D
Bahaya lelaki sekarang weee ^_-

peep berkata...

parah kalo peah tau nihh.. baik aku berhati hati.. hahaha :P

candybee :] berkata...

what a great tips. hihihi.

Akim Iqbal berkata...

lulz

miRa'e berkata...

the last word tak buleh belah.. hahahahahahah

DiNieezyANe berkata...

Keji gila tektik. hahaha

azrijohan berkata...

muahahaha,kejam

Farhan berkata...

trololol.. ^^

Dhiya Fariza berkata...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. siot je buat org rasa ragu-ragu

zaty berkata...

ahaha.macam ni pun boleh ke,npknya pasni kena tukar panggil nama jelaa. .
>.<'

Suraya berkata...

jauhkanlah dari dapat bf yang macam gitu ~

Nur Fatin Nabila Zeeyan berkata...

Faith.

CiK GorGeouS ! berkata...

u got a point there !! nice~

waniey berkata...

Bahahaha XD
ayat last sekali xleh bla..
*Doubt your boyfriend*
Saiko..haha

Tanpa Nama berkata...

Hahaha! Asal lah dengki sangat!? XD

cik violet berkata...

abisla..porak peranda ar tips ko nih..hehe

eiz_ezzy berkata...

haha, terbaek la.

hanabanana berkata...

hahaha bongokkkk gilaaaaa

INFINITY berkata...

Psycho lah ko mamat!

... ^^ berkata...

salam.hi mr.k..

lame erk ko x post bnda2 yg de unsur
pekena pempuan cmni ek.. :) haha
btw, nice enty..

ain berkata...

*Send to Syazaliza, Peah, Minah and 3 other girls.*

hahahahaaa...terbaik !!!

TAIKO OTAK berkata...

owhh..pmpuan pn leh wat gitu gak kat laki..
dh pakwe pgl b,honey,abg..
kalau pasang 3 sparepart pakwe pun panggil je panggilan manja yang same..kuangkuangkuang

aiko farahshahida berkata...

har har har.

:D

Lea Isnawi berkata...

pernah try ker?

Freaky berkata...

haha you're awesome dude... memang heaven gila tapi aku x larat nak pasang 2 / 3 skandal

SECRET IN THE HEART berkata...

Senangnye nak menipu...

Macam belajar tips menjadi penipu yang berjaya pula...

.diannorhayati. berkata...

hahaha.

well. i have try this out for my ex bf before. and lastly kantoi,cuz use different eww eww name manje. haha :p

it was like 'sepandai pandai tupai melompat akhir nye jatuh ke tanah juge' teehee :p

sleeping_maniac90 berkata...

hahaha ngek la ko..
adoii..
nsb la sape y ragu2 tuh hak3..

amira afiqah berkata...

HAHAHAHA. bagus betul -.-

sirap merah berkata...

haha. nice giler entry ni
takya nak doubt2 segalalah. sbb sy single ..hahah

e|m|a berkata...

hahahaha
tergelak tgk picture tuh.
Evil face~

A.I.N.S.Y.A.H berkata...

oooo pndai eh ajar org wat jhat nih...Doubt my bf? nope ;)

Aida Effarina berkata...

member sy pernah buat. tapi perempuan la, pasang 2 guy dalam 1 masa. tak nak tersasul, dia bahasakan diri as 'ummi'. pakwe2 dia pulak sorang abi, sorang papa. hahaha :P

MiaJie berkata...

mmm2,mmg seronok sgt lau kena macam neh..Mm2..

ADEEYA berkata...

BOYS memang selalu macam ni pun -.-

Mr K berkata...

@Ice - Hell yeah.

@Amalyna - Hey, siapa kata. I lelaki and I boleh di percayai. :B

@Fatin - Trust no man.

@Freaky - Aku pun tak nak pasal 2/3. Buat apa yang pasang banyak kalau yang kita sayang tu satu je kan?

@Adeeya - Heyyy. Mana ada. ;(

Hakim berkata...

hahaha...apadehal dah ada tiga nama awek,pastu send lagi kat 3 other girl..


doubt your boyfriend. doubt your boyfriend. doubt your boyfriend.

ayat jampi pusaka yang boleh menyebabkan pakwe makwe yang kapel dah dekat lima enam tahu,bergaduh pasal awek cun like status dekat fb..

Tanpa Nama berkata...

hahahaha, kalau bf yg mintak tuka nama manjew tu means mmg dia ada psg la tuuu ;D

SyazwanSarawak berkata...

nice tips eva!! trololol

Farishah Hanem berkata...

ohh rupa-rupanya macam ni lah cara ex aku buat dulu ea. HAHAHA. asal lah lambat sangat kau buat entry ni. HAHAHA

~capRIAnne~ berkata...

damn!!! peracun fikiran...hahaha

Tanpa Nama berkata...

awak xtau apa rasanya bila pd mulanya awak sgka msg tu hnya utk awak tp akhirnya awak sedar msg tu dikongsi dan dihantar kpd 3 atau 4 org y lain.

mmg kelakar entry ni.
tp kalau awak tahu perasaan sbnr terima msg2 sebegini..awak akan sedar.sy rasai pengalaman ni.

sakitnya dikhianati..diduakan cuma tuhan y tau.guys diluar sana..jgn sakiti org y syg awak.sekurang2nya tolong bersimpati..mereka manusia juga seperti anda.

nk kongsi pengalaman je.no offense k penulis blog.suka bca penulisan anda.
:D

Ana Faryana berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
atiqa :) berkata...

Hhahahaha sebenarnya memang jahat ye di situ :P

reenapple berkata...

terbaik la... haha...

erniemusliana berkata...

ceit. "doubt ur girlfriend" pulakk. hahaha!

kiSz berkata...

nice. very funny.

erysweetie berkata...

keji entry ni.


ngehngehngehhh =p

J.Syazwana berkata...

mesti kau praktikkan jugak kan mr. K. hahaha

Qyla berkata...

bhaahahahaha . nice ♥

IEQAH berkata...

hamboi kemain ajar boys cheating ye..belasah kamu kang..tapi tol la tu..kena tukar pgilan ni

ishiko berkata...

'abang' pun boleh utk ramai jugek..
hehehee

Tanpa Nama berkata...

bila baca-baca memang macam kelakar..tapi bg yg pernah merasa....

perit weh bila tau msg tu bukan utk kita sorang je..aku da pernah rasa..

bila bf aku panggil aku diluar kebiasaan panggilan aku da start nak curiga..

hate this feeling.

farah izwani berkata...

haha. siot je kan ngajo bukan2.

aLEEamanina berkata...

Mr. K... dh biasa buat eh?.. hahahaha

oli-go berkata...

kehkehkeh..idea yang bernas..tapi tak semua perempuan suka gune nama manja...

Ayu Aurora berkata...

hahaha .. tak pernah t'fikir pon pasal ni =D

MissNadh berkata...

woahhhhhh...jahat giler mr.k !!! saje menguji kepercayaan kaum hawa kpd bf mereka yeee..cis !

bella luna berkata...

lelaki rase die hebat thats why timbul je idea nak buat benda jahat kan?entry nie maybe just for fun tapi in the same time ko boleh buat hati wanita kat luar sana gundah dude, cian dwrg siang malam fikir pasal ni,.lastly curang sana curang sini akan semakin berleluasa,.emm

red berkata...

gila kentang la syal! XD

sYafIk-wAy berkata...

i like this statement , muahahaha . pggl satu name aje , iaitu syg . sng sgttt!

ad j berkata...

aku setuju ngan kau Mr. K. . dulu aku ngn ex aku, nilah punca aku start curious dengan dia. tapi dia bukan tersasul panggil salah name, dia panggil salah panngilan yang-euw-euw tu..

it was like, sepatutnya dia panggil aku sayang, tapi at one day tu, he was caling me baby and dia bahasa kan diri dia b,, ouh shit, aku tak pernah panggil dengan b ke baby ke.. *sungguh tak matang. HAHA

aku dapat hidu something when dia cakap b tunggu bby eh. pastu dtg satu lagi msg aii syg.. 2 msg in 1 moment. yg tunggu tu of coz la ngn org lain kan.. yg syg tu memang aku.. so, sebab tu lah aku dump dia.. HAHA.

myra yusreena berkata...

oke..da hagak da benda cam ney sebenarnya..sebab tu sampai skrang me xboleh caye kat boys..muahaha

rainyscream berkata...

boys start bg panggilan manja ni. sy tak heran pon. miahahaha XD tak panggil lagi bagus. suka diorang panggil nama je. panggilan manja tu tunggu dh kawen la, lagi bole manja-manja. ahahaha XD

.axon. berkata...

who's the fuuuu? HAHA

miss za berkata...

betul la apa ko tulis ni Mr. K dulu da sorg jantan keparat ni masa mula2 nak kapel dgn aku siap nk pggil nama manja bila aku tanya nape mcm la alasan dia... kadang2 aku test jugak dia pa nama aku ek mmg lama juga dia nk gitau.. on day it revealed dia berchenta dgn best fren... perghhh semua laki penipu except Mr.K

madiha berkata...

hahahaha,kelakar.. doubt ur bf. gile menghasut.haha

niesa berkata...

hahahah gelak jahat...

Solihin Zubir berkata...

haha.. aku prnah tersilap send msj.. mmg kantoi habis la..

Eyka berkata...

keh keh keh gua dgn lu punya point same..bru je nk buat entri macam ni..hahaha ;p

nak curg dgn bf pon boleh..pnggil la semua boy 'syg'..keh keh keh ;p

D-SIM berkata...

ahahaha..kurang ajau

kaka berkata...

dia pgl saya nama penuh. or my nickname :D

cimOt berkata...

perghhhhh..nni laa taktik dato' k!!

zaza bellezza berkata...

ouch~ gtu ek? sume skandalss + bf pon sy pggil abg. haha~ & pernah buat bnyk kali =.='

sy jht..!! grr..

mr.k JAHAT! berkata...

mr k jahat ewww
nowonder forever alone eeeee

Huda Diaz berkata...

nice one! untuk yang nak menipu juga untu yang bakal jadi mangsa oenipuan. mesti lebih careful lepas ni. haha

syazaliza berkata...

urghh . kalau dah nama lelaki tak payah susah2 nak ajar tips2 macam ni pun memang dorang dah tawu . dalam kepala tu komfem dah ada macam2 trick . bese laa.. guys kannnn . huhh

Tanpa Nama berkata...

hahaha.. yg paling sng takyah kapel.. buat serabut kpale jer and bazir kedit nak men mcg..

ain dzaya berkata...

hahaha..pandai!
tips untuk lintah buaya...hahaha

super syieda berkata...

uish, x baek nih..grrr

MistaLobaLoba berkata...

Haha. Troll habis kau nyah. LOL

alice berkata...

yes ! :D tapi kalau nama sama macam mana ekkk -___________________- mintak penampar betul lah kan

Tanpa Nama berkata...

babi babi babi la!!

Tanpa Nama berkata...

boyfriend ak bce entry ni n mule pk bkn2 semenjak itu... sbb ak pgl dy 'd'.. haih

Tanpa Nama berkata...

omg, dude. U MAD? :D
u orang tumblr ke ape seh?

far_east berkata...

wooo tips yg sgt berguna nie wakakaka... =)

Tanpa Nama berkata...

LELaki KEJI~

uyuyaida berkata...

men will always be men . erghh kwajaq !!

pRiNnCeSs NiEy-Sa berkata...

eww...eww... haha

Lina Shabbir berkata...

pernah nampak sorang mamat ni wat camtu. dia send 1 sms tu kat 6 pompuan. nice job, kan? haha.

perempuan,kena bijak.ok?

Shakira berkata...

bunyi hasad dengki gile datok k nih

i luvvv my boyfie~~~ awww

Tanpa Nama berkata...

haha~ mmg cam harem punye entry. tp terbaek!

noorniey Azman berkata...

ohh..pliss..me never let my boy called me with that so eewww eewww nick.just nice with saya and awak.mostly boys yg menggedik nak disuruh panggil ngan nama yg camtuh.:P

Tanpa Nama berkata...

Aha aku tpengaruh dgn cite ko! Sudah mule curious sbb aku suh de pgil name aku.. De sboleh2 nk pgil aku bby.. Bby ke babi ntah.. Aha!

♥ Capital N berkata...

Terbaikk wok ! HAHA . Doubt your boyfriend . Baby baby , bila terkantoi jadik lah babii . Pfftt ;P

Rizuan berkata...

Bikin kantoi je. Hahahaha

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger