Tips Untuk Cheating on Your Girlfriend Dengan Menggunakan Nama Manja.

Assalamualaikum


Hello cheaters and players sekalian. Skandals korang sihat? Good.

Actually lah kan, aku rasa ramai gila yang tanya kat kawan masing-masing tentang tips untuk pikat hati kekasih. Kalau tak mintak tips pikat kekasih, sure dia akan mintak tips untuk kekalkan hubungan dengan kekasih. And kalau korang perasan lagi, tak ada pun kan yang mintak tips untuk curang tanpa get caught kan? Why eh?

And and and. Aku perasan lah kan, ramai gila perempuan yang suruh si boyfriend panggil dia "Baby", or "Ayang", or "Chayunk" or what so eww eww name lagi lah.

But boys, tahukah anda yang ini adalah good opportunity untuk anda? Ya, opportunity untuk pasang dua tiga kayu yang lain tanpa mudah kantoi! Caranya simple je which is, biasakan diri anda untuk menggunakan nama manja kat kekasih-kekasih gelap anda.
 
Contohnya, Abu ni dia pasang tiga awek. Awek pertama dia bernama Syazaliza. Yang ke dua bernama Peah dan yang ke tiga bermana Minah. Mesti korang pelikkan kenapa nama awek pertama dia nama cool gila tapi awek-awek dia yang lain nama kampong habis. Tapi sebenarnya, ni tektik Abu je sebenarnya. Sebab nanti kalau ada orang tanya “Awek kau nama apa? Then dia akan kata “Syazaliza” Then perh, mesti semua orang bayangkan yang Syazaliza tu adalah seorang yang cute face with a fine body di sebabkan nama dia yang modern. Yeah, I know.

And and and. Bayangkan kalau Abu ni nak texting dengan ketiga-tiga awek ni sekali gus. Ingat senang ke? Susah beb. Silap-silap, Abu ni mungkin terpanggil Syazaliza dengan nama Peah dan Abu juga mungkin terpanggil Peah dengan nama Minah. Contohnya macam:

*Texting* Hyee Peah chayunk. Dah mamam? Rinduwww nyeww.

*Send to Syazaliza*

*Tet tet tet bunyik mesej masuk*

Syazaliza : Who the fuuuu is Peah?

You are dead meat.

See? Skali dah kantoi, sure susah kan? Sebab itu lah cara terbaik untuk tak kantoi adalah dengan menggunakan nama manja.

And! Dengan nama manja, korang boleh jadikan ianya way much easier. Contohnya:

*Texting* Hyeee my bebi darling chayunk bucukbucuk. Dah mamam keww? Love you.

*Send to Syazaliza, Peah, Minah and 3 other girls.*

Heaven yeahhh!

Bagi girls yang ada boyfriend yang dah biasa panggil korang guna nama manja instead of your real name, mesti sekarang ni korang sedang berfikir dua kali tentang kesetiaan your boyfriend kan? Kan? KAN? Tu je point aku buat entry ni sebenarnya. HEHE.


Doubt your boyfriend. Doubt your boyfriend. Doubt your boyfriend.



Ulasan

~*Ice Maiden*~ berkata…
doubt your boyfriend? nice.
Syara Mohammad berkata…
like!

thats why tak nak guna cute name.. =D
@juera berkata…
tp spndai2 tupai mlompat akhirnya akn jtuh ke tnh jgk..huhu..
amalyna afaf berkata…
cool.. tp laki mmg ssh nk caya pun kan;)
pw3nCeSs appLe berkata…
macam agak kejam jugak la entry nie kannn -____-"
fatin hanani berkata…
HAHAHA...
Xpernah Fatin terfikir pasal ni. hehe
First time ni hehe..Nice..
Dan jangan la ajar org cara utk tipu ni HEHE :D
Bahaya lelaki sekarang weee ^_-
peep berkata…
parah kalo peah tau nihh.. baik aku berhati hati.. hahaha :P
candybee :] berkata…
what a great tips. hihihi.
miRa'e berkata…
the last word tak buleh belah.. hahahahahahah
DiNieezyANe berkata…
Keji gila tektik. hahaha
azrijohan berkata…
muahahaha,kejam
Farhan berkata…
trololol.. ^^
Dhiya Fariza berkata…
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. siot je buat org rasa ragu-ragu
zaty berkata…
ahaha.macam ni pun boleh ke,npknya pasni kena tukar panggil nama jelaa. .
>.<'
Suraya berkata…
jauhkanlah dari dapat bf yang macam gitu ~
CiK GorGeouS ! berkata…
u got a point there !! nice~
waniey berkata…
Bahahaha XD
ayat last sekali xleh bla..
*Doubt your boyfriend*
Saiko..haha
Tanpa Nama berkata…
Hahaha! Asal lah dengki sangat!? XD
cik violet berkata…
abisla..porak peranda ar tips ko nih..hehe
eiz_ezzy berkata…
haha, terbaek la.
hanabanana berkata…
hahaha bongokkkk gilaaaaa
INFINITY berkata…
Psycho lah ko mamat!
... ^^ berkata…
salam.hi mr.k..

lame erk ko x post bnda2 yg de unsur
pekena pempuan cmni ek.. :) haha
btw, nice enty..
ain berkata…
*Send to Syazaliza, Peah, Minah and 3 other girls.*

hahahahaaa...terbaik !!!
TAIKO OTAK berkata…
owhh..pmpuan pn leh wat gitu gak kat laki..
dh pakwe pgl b,honey,abg..
kalau pasang 3 sparepart pakwe pun panggil je panggilan manja yang same..kuangkuangkuang
Lea Isnawi berkata…
pernah try ker?
Freaky berkata…
haha you're awesome dude... memang heaven gila tapi aku x larat nak pasang 2 / 3 skandal
SECRET IN THE HEART berkata…
Senangnye nak menipu...

Macam belajar tips menjadi penipu yang berjaya pula...
.diannorhayati. berkata…
hahaha.

well. i have try this out for my ex bf before. and lastly kantoi,cuz use different eww eww name manje. haha :p

it was like 'sepandai pandai tupai melompat akhir nye jatuh ke tanah juge' teehee :p
sleeping_maniac90 berkata…
hahaha ngek la ko..
adoii..
nsb la sape y ragu2 tuh hak3..
amira afiqah berkata…
HAHAHAHA. bagus betul -.-
sirap merah berkata…
haha. nice giler entry ni
takya nak doubt2 segalalah. sbb sy single ..hahah
e|m|a berkata…
hahahaha
tergelak tgk picture tuh.
Evil face~
A.I.N.S.Y.A.H berkata…
oooo pndai eh ajar org wat jhat nih...Doubt my bf? nope ;)
Aida Effarina berkata…
member sy pernah buat. tapi perempuan la, pasang 2 guy dalam 1 masa. tak nak tersasul, dia bahasakan diri as 'ummi'. pakwe2 dia pulak sorang abi, sorang papa. hahaha :P
MiaJie berkata…
mmm2,mmg seronok sgt lau kena macam neh..Mm2..
ADEEYA berkata…
BOYS memang selalu macam ni pun -.-
Mr K berkata…
@Ice - Hell yeah.

@Amalyna - Hey, siapa kata. I lelaki and I boleh di percayai. :B

@Fatin - Trust no man.

@Freaky - Aku pun tak nak pasal 2/3. Buat apa yang pasang banyak kalau yang kita sayang tu satu je kan?

@Adeeya - Heyyy. Mana ada. ;(
Hakim berkata…
hahaha...apadehal dah ada tiga nama awek,pastu send lagi kat 3 other girl..


doubt your boyfriend. doubt your boyfriend. doubt your boyfriend.

ayat jampi pusaka yang boleh menyebabkan pakwe makwe yang kapel dah dekat lima enam tahu,bergaduh pasal awek cun like status dekat fb..
Tanpa Nama berkata…
hahahaha, kalau bf yg mintak tuka nama manjew tu means mmg dia ada psg la tuuu ;D
SyazwanSarawak berkata…
nice tips eva!! trololol
Farishah Hanem berkata…
ohh rupa-rupanya macam ni lah cara ex aku buat dulu ea. HAHAHA. asal lah lambat sangat kau buat entry ni. HAHAHA
~capRIAnne~ berkata…
damn!!! peracun fikiran...hahaha
Tanpa Nama berkata…
awak xtau apa rasanya bila pd mulanya awak sgka msg tu hnya utk awak tp akhirnya awak sedar msg tu dikongsi dan dihantar kpd 3 atau 4 org y lain.

mmg kelakar entry ni.
tp kalau awak tahu perasaan sbnr terima msg2 sebegini..awak akan sedar.sy rasai pengalaman ni.

sakitnya dikhianati..diduakan cuma tuhan y tau.guys diluar sana..jgn sakiti org y syg awak.sekurang2nya tolong bersimpati..mereka manusia juga seperti anda.

nk kongsi pengalaman je.no offense k penulis blog.suka bca penulisan anda.
:D
Ana Faryana berkata…
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
atiqa :) berkata…
Hhahahaha sebenarnya memang jahat ye di situ :P
reenapple berkata…
terbaik la... haha...
erniemusliana berkata…
ceit. "doubt ur girlfriend" pulakk. hahaha!
kiSz berkata…
nice. very funny.
erysweetie berkata…
keji entry ni.


ngehngehngehhh =p
J.Syazwana berkata…
mesti kau praktikkan jugak kan mr. K. hahaha
Qyla berkata…
bhaahahahaha . nice ♥
IEQAH berkata…
hamboi kemain ajar boys cheating ye..belasah kamu kang..tapi tol la tu..kena tukar pgilan ni
ishiko berkata…
'abang' pun boleh utk ramai jugek..
hehehee
Tanpa Nama berkata…
bila baca-baca memang macam kelakar..tapi bg yg pernah merasa....

perit weh bila tau msg tu bukan utk kita sorang je..aku da pernah rasa..

bila bf aku panggil aku diluar kebiasaan panggilan aku da start nak curiga..

hate this feeling.
farah izwani berkata…
haha. siot je kan ngajo bukan2.
aLEEamanina berkata…
Mr. K... dh biasa buat eh?.. hahahaha
oli-go berkata…
kehkehkeh..idea yang bernas..tapi tak semua perempuan suka gune nama manja...
Ayu Aurora berkata…
hahaha .. tak pernah t'fikir pon pasal ni =D
MissNadh berkata…
woahhhhhh...jahat giler mr.k !!! saje menguji kepercayaan kaum hawa kpd bf mereka yeee..cis !
bella luna berkata…
lelaki rase die hebat thats why timbul je idea nak buat benda jahat kan?entry nie maybe just for fun tapi in the same time ko boleh buat hati wanita kat luar sana gundah dude, cian dwrg siang malam fikir pasal ni,.lastly curang sana curang sini akan semakin berleluasa,.emm
red berkata…
gila kentang la syal! XD
sYafIk-wAy berkata…
i like this statement , muahahaha . pggl satu name aje , iaitu syg . sng sgttt!
ad j berkata…
aku setuju ngan kau Mr. K. . dulu aku ngn ex aku, nilah punca aku start curious dengan dia. tapi dia bukan tersasul panggil salah name, dia panggil salah panngilan yang-euw-euw tu..

it was like, sepatutnya dia panggil aku sayang, tapi at one day tu, he was caling me baby and dia bahasa kan diri dia b,, ouh shit, aku tak pernah panggil dengan b ke baby ke.. *sungguh tak matang. HAHA

aku dapat hidu something when dia cakap b tunggu bby eh. pastu dtg satu lagi msg aii syg.. 2 msg in 1 moment. yg tunggu tu of coz la ngn org lain kan.. yg syg tu memang aku.. so, sebab tu lah aku dump dia.. HAHA.
myra yusreena berkata…
oke..da hagak da benda cam ney sebenarnya..sebab tu sampai skrang me xboleh caye kat boys..muahaha
rainyscream berkata…
boys start bg panggilan manja ni. sy tak heran pon. miahahaha XD tak panggil lagi bagus. suka diorang panggil nama je. panggilan manja tu tunggu dh kawen la, lagi bole manja-manja. ahahaha XD
.axon. berkata…
who's the fuuuu? HAHA
miss za berkata…
betul la apa ko tulis ni Mr. K dulu da sorg jantan keparat ni masa mula2 nak kapel dgn aku siap nk pggil nama manja bila aku tanya nape mcm la alasan dia... kadang2 aku test jugak dia pa nama aku ek mmg lama juga dia nk gitau.. on day it revealed dia berchenta dgn best fren... perghhh semua laki penipu except Mr.K
madiha berkata…
hahahaha,kelakar.. doubt ur bf. gile menghasut.haha
niesa berkata…
hahahah gelak jahat...
Solihin Zubir berkata…
haha.. aku prnah tersilap send msj.. mmg kantoi habis la..
Eyka berkata…
keh keh keh gua dgn lu punya point same..bru je nk buat entri macam ni..hahaha ;p

nak curg dgn bf pon boleh..pnggil la semua boy 'syg'..keh keh keh ;p
D-SIM berkata…
ahahaha..kurang ajau
kaka berkata…
dia pgl saya nama penuh. or my nickname :D
cimOt berkata…
perghhhhh..nni laa taktik dato' k!!
zaza bellezza berkata…
ouch~ gtu ek? sume skandalss + bf pon sy pggil abg. haha~ & pernah buat bnyk kali =.='

sy jht..!! grr..
mr.k JAHAT! berkata…
mr k jahat ewww
nowonder forever alone eeeee
Huda Diaz berkata…
nice one! untuk yang nak menipu juga untu yang bakal jadi mangsa oenipuan. mesti lebih careful lepas ni. haha
syazaliza berkata…
urghh . kalau dah nama lelaki tak payah susah2 nak ajar tips2 macam ni pun memang dorang dah tawu . dalam kepala tu komfem dah ada macam2 trick . bese laa.. guys kannnn . huhh
Tanpa Nama berkata…
hahaha.. yg paling sng takyah kapel.. buat serabut kpale jer and bazir kedit nak men mcg..
ain dzaya berkata…
hahaha..pandai!
tips untuk lintah buaya...hahaha
super syieda berkata…
uish, x baek nih..grrr
MistaLobaLoba berkata…
Haha. Troll habis kau nyah. LOL
alice berkata…
yes ! :D tapi kalau nama sama macam mana ekkk -___________________- mintak penampar betul lah kan
Tanpa Nama berkata…
babi babi babi la!!
Tanpa Nama berkata…
boyfriend ak bce entry ni n mule pk bkn2 semenjak itu... sbb ak pgl dy 'd'.. haih
Tanpa Nama berkata…
omg, dude. U MAD? :D
u orang tumblr ke ape seh?
far_east berkata…
wooo tips yg sgt berguna nie wakakaka... =)
Tanpa Nama berkata…
LELaki KEJI~
uyuyaida berkata…
men will always be men . erghh kwajaq !!
pRiNnCeSs NiEy-Sa berkata…
eww...eww... haha
Lina Shabbir berkata…
pernah nampak sorang mamat ni wat camtu. dia send 1 sms tu kat 6 pompuan. nice job, kan? haha.

perempuan,kena bijak.ok?
Shakira berkata…
bunyi hasad dengki gile datok k nih

i luvvv my boyfie~~~ awww
Tanpa Nama berkata…
haha~ mmg cam harem punye entry. tp terbaek!
noorniey Azman berkata…
ohh..pliss..me never let my boy called me with that so eewww eewww nick.just nice with saya and awak.mostly boys yg menggedik nak disuruh panggil ngan nama yg camtuh.:P
Tanpa Nama berkata…
Aha aku tpengaruh dgn cite ko! Sudah mule curious sbb aku suh de pgil name aku.. De sboleh2 nk pgil aku bby.. Bby ke babi ntah.. Aha!
♥ Capital N berkata…
Terbaikk wok ! HAHA . Doubt your boyfriend . Baby baby , bila terkantoi jadik lah babii . Pfftt ;P
Rizuan berkata…
Bikin kantoi je. Hahahaha