Selasa, 18 Oktober 2011

Tips Untuk Cheating on Your Girlfriend Dengan Menggunakan Nama Manja.

Assalamualaikum


Hello cheaters and players sekalian. Skandals korang sihat? Good.

Actually lah kan, aku rasa ramai gila yang tanya kat kawan masing-masing tentang tips untuk pikat hati kekasih. Kalau tak mintak tips pikat kekasih, sure dia akan mintak tips untuk kekalkan hubungan dengan kekasih. And kalau korang perasan lagi, tak ada pun kan yang mintak tips untuk curang tanpa get caught kan? Why eh?

And and and. Aku perasan lah kan, ramai gila perempuan yang suruh si boyfriend panggil dia "Baby", or "Ayang", or "Chayunk" or what so eww eww name lagi lah.

But boys, tahukah anda yang ini adalah good opportunity untuk anda? Ya, opportunity untuk pasang dua tiga kayu yang lain tanpa mudah kantoi! Caranya simple je which is, biasakan diri anda untuk menggunakan nama manja kat kekasih-kekasih gelap anda.
 
Contohnya, Abu ni dia pasang tiga awek. Awek pertama dia bernama Syazaliza. Yang ke dua bernama Peah dan yang ke tiga bermana Minah. Mesti korang pelikkan kenapa nama awek pertama dia nama cool gila tapi awek-awek dia yang lain nama kampong habis. Tapi sebenarnya, ni tektik Abu je sebenarnya. Sebab nanti kalau ada orang tanya “Awek kau nama apa? Then dia akan kata “Syazaliza” Then perh, mesti semua orang bayangkan yang Syazaliza tu adalah seorang yang cute face with a fine body di sebabkan nama dia yang modern. Yeah, I know.

And and and. Bayangkan kalau Abu ni nak texting dengan ketiga-tiga awek ni sekali gus. Ingat senang ke? Susah beb. Silap-silap, Abu ni mungkin terpanggil Syazaliza dengan nama Peah dan Abu juga mungkin terpanggil Peah dengan nama Minah. Contohnya macam:

*Texting* Hyee Peah chayunk. Dah mamam? Rinduwww nyeww.

*Send to Syazaliza*

*Tet tet tet bunyik mesej masuk*

Syazaliza : Who the fuuuu is Peah?

You are dead meat.

See? Skali dah kantoi, sure susah kan? Sebab itu lah cara terbaik untuk tak kantoi adalah dengan menggunakan nama manja.

And! Dengan nama manja, korang boleh jadikan ianya way much easier. Contohnya:

*Texting* Hyeee my bebi darling chayunk bucukbucuk. Dah mamam keww? Love you.

*Send to Syazaliza, Peah, Minah and 3 other girls.*

Heaven yeahhh!

Bagi girls yang ada boyfriend yang dah biasa panggil korang guna nama manja instead of your real name, mesti sekarang ni korang sedang berfikir dua kali tentang kesetiaan your boyfriend kan? Kan? KAN? Tu je point aku buat entry ni sebenarnya. HEHE.


Doubt your boyfriend. Doubt your boyfriend. Doubt your boyfriend.



101 ulasan:

  1. like!

    thats why tak nak guna cute name.. =D

    BalasPadam
  2. tp spndai2 tupai mlompat akhirnya akn jtuh ke tnh jgk..huhu..

    BalasPadam
  3. cool.. tp laki mmg ssh nk caya pun kan;)

    BalasPadam
  4. macam agak kejam jugak la entry nie kannn -____-"

    BalasPadam
  5. HAHAHA...
    Xpernah Fatin terfikir pasal ni. hehe
    First time ni hehe..Nice..
    Dan jangan la ajar org cara utk tipu ni HEHE :D
    Bahaya lelaki sekarang weee ^_-

    BalasPadam
  6. parah kalo peah tau nihh.. baik aku berhati hati.. hahaha :P

    BalasPadam
  7. the last word tak buleh belah.. hahahahahahah

    BalasPadam
  8. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. siot je buat org rasa ragu-ragu

    BalasPadam
  9. ahaha.macam ni pun boleh ke,npknya pasni kena tukar panggil nama jelaa. .
    >.<'

    BalasPadam
  10. jauhkanlah dari dapat bf yang macam gitu ~

    BalasPadam
  11. Bahahaha XD
    ayat last sekali xleh bla..
    *Doubt your boyfriend*
    Saiko..haha

    BalasPadam
  12. Hahaha! Asal lah dengki sangat!? XD

    BalasPadam
  13. abisla..porak peranda ar tips ko nih..hehe

    BalasPadam
  14. salam.hi mr.k..

    lame erk ko x post bnda2 yg de unsur
    pekena pempuan cmni ek.. :) haha
    btw, nice enty..

    BalasPadam
  15. *Send to Syazaliza, Peah, Minah and 3 other girls.*

    hahahahaaa...terbaik !!!

    BalasPadam
  16. owhh..pmpuan pn leh wat gitu gak kat laki..
    dh pakwe pgl b,honey,abg..
    kalau pasang 3 sparepart pakwe pun panggil je panggilan manja yang same..kuangkuangkuang

    BalasPadam
  17. haha you're awesome dude... memang heaven gila tapi aku x larat nak pasang 2 / 3 skandal

    BalasPadam
  18. Senangnye nak menipu...

    Macam belajar tips menjadi penipu yang berjaya pula...

    BalasPadam
  19. hahaha.

    well. i have try this out for my ex bf before. and lastly kantoi,cuz use different eww eww name manje. haha :p

    it was like 'sepandai pandai tupai melompat akhir nye jatuh ke tanah juge' teehee :p

    BalasPadam
  20. hahaha ngek la ko..
    adoii..
    nsb la sape y ragu2 tuh hak3..

    BalasPadam
  21. haha. nice giler entry ni
    takya nak doubt2 segalalah. sbb sy single ..hahah

    BalasPadam
  22. hahahaha
    tergelak tgk picture tuh.
    Evil face~

    BalasPadam
  23. oooo pndai eh ajar org wat jhat nih...Doubt my bf? nope ;)

    BalasPadam
  24. member sy pernah buat. tapi perempuan la, pasang 2 guy dalam 1 masa. tak nak tersasul, dia bahasakan diri as 'ummi'. pakwe2 dia pulak sorang abi, sorang papa. hahaha :P

    BalasPadam
  25. mmm2,mmg seronok sgt lau kena macam neh..Mm2..

    BalasPadam
  26. BOYS memang selalu macam ni pun -.-

    BalasPadam
  27. @Ice - Hell yeah.

    @Amalyna - Hey, siapa kata. I lelaki and I boleh di percayai. :B

    @Fatin - Trust no man.

    @Freaky - Aku pun tak nak pasal 2/3. Buat apa yang pasang banyak kalau yang kita sayang tu satu je kan?

    @Adeeya - Heyyy. Mana ada. ;(

    BalasPadam
  28. hahaha...apadehal dah ada tiga nama awek,pastu send lagi kat 3 other girl..


    doubt your boyfriend. doubt your boyfriend. doubt your boyfriend.

    ayat jampi pusaka yang boleh menyebabkan pakwe makwe yang kapel dah dekat lima enam tahu,bergaduh pasal awek cun like status dekat fb..

    BalasPadam
  29. hahahaha, kalau bf yg mintak tuka nama manjew tu means mmg dia ada psg la tuuu ;D

    BalasPadam
  30. ohh rupa-rupanya macam ni lah cara ex aku buat dulu ea. HAHAHA. asal lah lambat sangat kau buat entry ni. HAHAHA

    BalasPadam
  31. damn!!! peracun fikiran...hahaha

    BalasPadam
  32. awak xtau apa rasanya bila pd mulanya awak sgka msg tu hnya utk awak tp akhirnya awak sedar msg tu dikongsi dan dihantar kpd 3 atau 4 org y lain.

    mmg kelakar entry ni.
    tp kalau awak tahu perasaan sbnr terima msg2 sebegini..awak akan sedar.sy rasai pengalaman ni.

    sakitnya dikhianati..diduakan cuma tuhan y tau.guys diluar sana..jgn sakiti org y syg awak.sekurang2nya tolong bersimpati..mereka manusia juga seperti anda.

    nk kongsi pengalaman je.no offense k penulis blog.suka bca penulisan anda.
    :D

    BalasPadam
  33. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  34. Hhahahaha sebenarnya memang jahat ye di situ :P

    BalasPadam
  35. ceit. "doubt ur girlfriend" pulakk. hahaha!

    BalasPadam
  36. keji entry ni.


    ngehngehngehhh =p

    BalasPadam
  37. mesti kau praktikkan jugak kan mr. K. hahaha

    BalasPadam
  38. hamboi kemain ajar boys cheating ye..belasah kamu kang..tapi tol la tu..kena tukar pgilan ni

    BalasPadam
  39. 'abang' pun boleh utk ramai jugek..
    hehehee

    BalasPadam
  40. bila baca-baca memang macam kelakar..tapi bg yg pernah merasa....

    perit weh bila tau msg tu bukan utk kita sorang je..aku da pernah rasa..

    bila bf aku panggil aku diluar kebiasaan panggilan aku da start nak curiga..

    hate this feeling.

    BalasPadam
  41. Mr. K... dh biasa buat eh?.. hahahaha

    BalasPadam
  42. kehkehkeh..idea yang bernas..tapi tak semua perempuan suka gune nama manja...

    BalasPadam
  43. hahaha .. tak pernah t'fikir pon pasal ni =D

    BalasPadam
  44. woahhhhhh...jahat giler mr.k !!! saje menguji kepercayaan kaum hawa kpd bf mereka yeee..cis !

    BalasPadam
  45. lelaki rase die hebat thats why timbul je idea nak buat benda jahat kan?entry nie maybe just for fun tapi in the same time ko boleh buat hati wanita kat luar sana gundah dude, cian dwrg siang malam fikir pasal ni,.lastly curang sana curang sini akan semakin berleluasa,.emm

    BalasPadam
  46. i like this statement , muahahaha . pggl satu name aje , iaitu syg . sng sgttt!

    BalasPadam
  47. aku setuju ngan kau Mr. K. . dulu aku ngn ex aku, nilah punca aku start curious dengan dia. tapi dia bukan tersasul panggil salah name, dia panggil salah panngilan yang-euw-euw tu..

    it was like, sepatutnya dia panggil aku sayang, tapi at one day tu, he was caling me baby and dia bahasa kan diri dia b,, ouh shit, aku tak pernah panggil dengan b ke baby ke.. *sungguh tak matang. HAHA

    aku dapat hidu something when dia cakap b tunggu bby eh. pastu dtg satu lagi msg aii syg.. 2 msg in 1 moment. yg tunggu tu of coz la ngn org lain kan.. yg syg tu memang aku.. so, sebab tu lah aku dump dia.. HAHA.

    BalasPadam
  48. oke..da hagak da benda cam ney sebenarnya..sebab tu sampai skrang me xboleh caye kat boys..muahaha

    BalasPadam
  49. boys start bg panggilan manja ni. sy tak heran pon. miahahaha XD tak panggil lagi bagus. suka diorang panggil nama je. panggilan manja tu tunggu dh kawen la, lagi bole manja-manja. ahahaha XD

    BalasPadam
  50. betul la apa ko tulis ni Mr. K dulu da sorg jantan keparat ni masa mula2 nak kapel dgn aku siap nk pggil nama manja bila aku tanya nape mcm la alasan dia... kadang2 aku test jugak dia pa nama aku ek mmg lama juga dia nk gitau.. on day it revealed dia berchenta dgn best fren... perghhh semua laki penipu except Mr.K

    BalasPadam
  51. hahahaha,kelakar.. doubt ur bf. gile menghasut.haha

    BalasPadam
  52. haha.. aku prnah tersilap send msj.. mmg kantoi habis la..

    BalasPadam
  53. keh keh keh gua dgn lu punya point same..bru je nk buat entri macam ni..hahaha ;p

    nak curg dgn bf pon boleh..pnggil la semua boy 'syg'..keh keh keh ;p

    BalasPadam
  54. dia pgl saya nama penuh. or my nickname :D

    BalasPadam
  55. perghhhhh..nni laa taktik dato' k!!

    BalasPadam
  56. ouch~ gtu ek? sume skandalss + bf pon sy pggil abg. haha~ & pernah buat bnyk kali =.='

    sy jht..!! grr..

    BalasPadam
  57. mr k jahat ewww
    nowonder forever alone eeeee

    BalasPadam
  58. nice one! untuk yang nak menipu juga untu yang bakal jadi mangsa oenipuan. mesti lebih careful lepas ni. haha

    BalasPadam
  59. urghh . kalau dah nama lelaki tak payah susah2 nak ajar tips2 macam ni pun memang dorang dah tawu . dalam kepala tu komfem dah ada macam2 trick . bese laa.. guys kannnn . huhh

    BalasPadam
  60. hahaha.. yg paling sng takyah kapel.. buat serabut kpale jer and bazir kedit nak men mcg..

    BalasPadam
  61. hahaha..pandai!
    tips untuk lintah buaya...hahaha

    BalasPadam
  62. Haha. Troll habis kau nyah. LOL

    BalasPadam
  63. yes ! :D tapi kalau nama sama macam mana ekkk -___________________- mintak penampar betul lah kan

    BalasPadam
  64. babi babi babi la!!

    BalasPadam
  65. boyfriend ak bce entry ni n mule pk bkn2 semenjak itu... sbb ak pgl dy 'd'.. haih

    BalasPadam
  66. omg, dude. U MAD? :D
    u orang tumblr ke ape seh?

    BalasPadam
  67. wooo tips yg sgt berguna nie wakakaka... =)

    BalasPadam
  68. men will always be men . erghh kwajaq !!

    BalasPadam
  69. pernah nampak sorang mamat ni wat camtu. dia send 1 sms tu kat 6 pompuan. nice job, kan? haha.

    perempuan,kena bijak.ok?

    BalasPadam
  70. bunyi hasad dengki gile datok k nih

    i luvvv my boyfie~~~ awww

    BalasPadam
  71. haha~ mmg cam harem punye entry. tp terbaek!

    BalasPadam
  72. ohh..pliss..me never let my boy called me with that so eewww eewww nick.just nice with saya and awak.mostly boys yg menggedik nak disuruh panggil ngan nama yg camtuh.:P

    BalasPadam
  73. Aha aku tpengaruh dgn cite ko! Sudah mule curious sbb aku suh de pgil name aku.. De sboleh2 nk pgil aku bby.. Bby ke babi ntah.. Aha!

    BalasPadam
  74. Terbaikk wok ! HAHA . Doubt your boyfriend . Baby baby , bila terkantoi jadik lah babii . Pfftt ;P

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.