Khamis, 20 Oktober 2011

For Most of The Girls ; Your Ex Boyfriend.

Assalamualaikum




55 ulasan:

  1. ishhh... xde la smpai mcm ni.. hahaha

    BalasPadam
  2. hey look, a pig!

    *ambik lastik, baling batu*

    TROLOL

    BalasPadam
  3. ayat pertama yang keluar dari mulut aku.

    Palat.

    haha

    babi dalam angry bird pun lagi cute. haha

    BalasPadam
  4. ha ha mungkin most of them will draw like in the picture above.what happen if the girl draw something good looking about her ex bf ?

    BalasPadam
  5. "for most of the girls: im suprised u guys even had a relationship with a pig,or pigs"...XD

    BalasPadam
  6. nk pinjam pic ni yer..nak masuk kt fb..hahaha :)

    BalasPadam
  7. errrr..HAHAHAHAHA..lawak boleh!! :D

    BalasPadam
  8. ohh selamatlaa kita takda EX.

    Ex is exampke of the person we need to avoid in future..HAHA

    BalasPadam
  9. agak kejam di situ yaaa. hakhak XD

    BalasPadam
  10. aku ada dua ex.. sekor je aku lukis cam tu.. lagi sorang aku lukis makhluk yg elok2.. theeeee...

    BalasPadam
  11. Hahahahaha :D

    BalasPadam
  12. my ex not a pig ahaha

    BalasPadam
  13. cantiknya ex-buayapren ko. wahaha ;p

    BalasPadam
  14. Saya bagi dia 'teddy bear' tu... (^oo^)~

    BalasPadam
  15. ada tak gambar yang lagi teruk dari tu..... the pic tak cukup menggambarkan diri dia.... (read : my ex bf)

    BalasPadam
  16. eh nak lukis idung dy ashane? keh keh keh :P

    BalasPadam
  17. is he your ex-boyfriend??

    hahahahahahahahahhahaha

    BalasPadam
  18. hahhaha....da la lambat load...igt teddy bear wane pink mane lah td....sbb nmpak telinga dia je....haha

    BalasPadam
  19. ni mesti berdendam lagi ni ..ahaha

    BalasPadam
  20. haha.. teringat kawan2 yang pernah bercerita tentang ex diorang dulu. XD

    BalasPadam
  21. Assalamualaikum,Mr. k.Hopefully dlm kesihatan yg pink.Ni first time komen kat sini.Anyway,nice blog.(amik hati dulu)
    Nak tanya sket,y r ur recent post byk sgt mencarut eh???Dulu2 x byk sgt but still cool 4 me..hope bole kurangkan sket carut-marut 2..
    Well,i'm just a nerd..

    BalasPadam
  22. uits... dah lama tak update neh. cptlah update. hehe..

    BalasPadam
  23. babi jgk yg jd mgsa.sure babi kata "y me?"

    BalasPadam
  24. aku ade satu soalan, ko da kapel dua tahun dgn gf/bf ko...

    tapi ko baru tau yg gf/bf ko simpan lg sume hadiah yg ex dia bg kat dia..

    ko tnye knpe simpan dia ckp xde ape2 pn, letak dlm kotak pstu simpan kat stor je...

    ko saje2 soh dia buang, tp dia xnk buang..

    ko berkeras soh dia buang tp dia berkeras gak xnk buang, dia ckp nnti dia rase bersalah kalau buang..

    ko tnye la nk simpan sampai bile, dia ckp kalo bole nk simpan sampai bile2..

    persoalannya, patut ke gf/bf ko simpan sume hadiah dari ex dia??

    patut x ko soh dia buang??

    kalo ko soh gak dia buang, dia patut buang ke ikot suke dia??

    ko patut terasa x kalo ko dah soh dia buang, tp berkeras xnk buang???

    p/s: dia break dgn ex dia dgn cara aman je..

    BalasPadam
  25. Anonymous November 1, 2011 10:24 AM :
    mmg patut terasa..klu xterase tu ko mmg xde hati la kot..
    1 story utk dikongsikn ngn kau, 1 of my fren da kapel 3thn but still simpan surat,sampul coklat dll yg ex die bg..aku sbg kwn suh la die buang tp die xnk.die ckp die xusik die simpan bwk katil je xusik2 pn. skg die da clash n kapel blk ngn ex die. walau mcm mne pn sedih die ptus ngn ex die n die da bhgia ngn bf die tp die tetap xlupe ex die..
    now bf die jd ex and ex die jd bf die lah..
    cte ni ak da pendekkn la,harap ko xjd lah mcm nie..aku pn syg nk buang brg ex aku..aku xgamak nk ckp die ex pun.apetah lg nk lukis gmba cmnie..cume de la t'sebut jgk ble da pedih hati tu..

    BalasPadam
  26. First time komen ni . Weheuu .
    Erk ? HAHA . Samak samakk .
    Jijik !

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.