For Most of The Girls ; Your Ex Boyfriend.

Assalamualaikum




Ulasan

wani berkata…
ishhh... xde la smpai mcm ni.. hahaha
fatinzolkifli berkata…
hahah..nice one mr.k
=p
TheBentPencil berkata…
hey look, a pig!

*ambik lastik, baling batu*

TROLOL
Akulah Pak Lan berkata…
ayat pertama yang keluar dari mulut aku.

Palat.

haha

babi dalam angry bird pun lagi cute. haha
azrijohan berkata…
muahahaha,troll
Freaky berkata…
ha ha mungkin most of them will draw like in the picture above.what happen if the girl draw something good looking about her ex bf ?
doubleHead berkata…
"for most of the girls: im suprised u guys even had a relationship with a pig,or pigs"...XD
nk pinjam pic ni yer..nak masuk kt fb..hahaha :)
dyanaSUGAR berkata…
HAHAHA. tak jugak.
Cik Tetra berkata…
errrr..HAHAHAHAHA..lawak boleh!! :D
♦♦orked♦♦ berkata…
couldn't agree more. =)
IEQAH berkata…
ohh selamatlaa kita takda EX.

Ex is exampke of the person we need to avoid in future..HAHA
zaty berkata…
agak kejam di situ yaaa. hakhak XD
siti ika berkata…
aku ada dua ex.. sekor je aku lukis cam tu.. lagi sorang aku lukis makhluk yg elok2.. theeeee...
ADEEYA berkata…
Awhh HAHA ;)
Sufisky Lass berkata…
HARHARHAR ! Nice ; )
Opieneon berkata…
kejam nya, haha
azurin ramli berkata…
alolo.cute nya.oinkk oinkk -..-
Tanpa Nama berkata…
my ex not a pig ahaha
buDAK keCIK berkata…
cantiknya ex-buayapren ko. wahaha ;p
syazawati ramly berkata…
haha seriuosly true.. :P
syaza syahhanna berkata…
Saya bagi dia 'teddy bear' tu... (^oo^)~
niesa berkata…
marah btl ni
niesa berkata…
marah btl ni
Peto (nurul izzati) berkata…
HAHAHAHA .suka ni xD
fatinizzati berkata…
jahat sangat ni. hehe
Wadi AR berkata…
mcm siot je. kahkahkah
cikpia berkata…
ada tak gambar yang lagi teruk dari tu..... the pic tak cukup menggambarkan diri dia.... (read : my ex bf)
Eyka berkata…
eh nak lukis idung dy ashane? keh keh keh :P
Red berkata…
bole baling burung tak?
ain dzaya berkata…
is he your ex-boyfriend??

hahahahahahahahahhahaha
NuR 'aQiLaH berkata…
cuwit cangat. bhahaha
hahhaha....da la lambat load...igt teddy bear wane pink mane lah td....sbb nmpak telinga dia je....haha
Arai Lekir berkata…
ni mesti berdendam lagi ni ..ahaha
Tanpa Nama berkata…
HAHAHA!
cik naddya berkata…
hina sgt nih! haha
fathiyyahISMAIL berkata…
burukk beno +___+
pRiNnCeSs NiEy-Sa berkata…
haha.... funny....
NauRah aLwaNi berkata…
haha.. teringat kawan2 yang pernah bercerita tentang ex diorang dulu. XD
Tanpa Nama berkata…
Assalamualaikum,Mr. k.Hopefully dlm kesihatan yg pink.Ni first time komen kat sini.Anyway,nice blog.(amik hati dulu)
Nak tanya sket,y r ur recent post byk sgt mencarut eh???Dulu2 x byk sgt but still cool 4 me..hope bole kurangkan sket carut-marut 2..
Well,i'm just a nerd..
Jard The Great berkata…
uits... dah lama tak update neh. cptlah update. hehe..
mummy_icha berkata…
babi jgk yg jd mgsa.sure babi kata "y me?"
Tanpa Nama berkata…
aku ade satu soalan, ko da kapel dua tahun dgn gf/bf ko...

tapi ko baru tau yg gf/bf ko simpan lg sume hadiah yg ex dia bg kat dia..

ko tnye knpe simpan dia ckp xde ape2 pn, letak dlm kotak pstu simpan kat stor je...

ko saje2 soh dia buang, tp dia xnk buang..

ko berkeras soh dia buang tp dia berkeras gak xnk buang, dia ckp nnti dia rase bersalah kalau buang..

ko tnye la nk simpan sampai bile, dia ckp kalo bole nk simpan sampai bile2..

persoalannya, patut ke gf/bf ko simpan sume hadiah dari ex dia??

patut x ko soh dia buang??

kalo ko soh gak dia buang, dia patut buang ke ikot suke dia??

ko patut terasa x kalo ko dah soh dia buang, tp berkeras xnk buang???

p/s: dia break dgn ex dia dgn cara aman je..
eliz berkata…
Anonymous November 1, 2011 10:24 AM :
mmg patut terasa..klu xterase tu ko mmg xde hati la kot..
1 story utk dikongsikn ngn kau, 1 of my fren da kapel 3thn but still simpan surat,sampul coklat dll yg ex die bg..aku sbg kwn suh la die buang tp die xnk.die ckp die xusik die simpan bwk katil je xusik2 pn. skg die da clash n kapel blk ngn ex die. walau mcm mne pn sedih die ptus ngn ex die n die da bhgia ngn bf die tp die tetap xlupe ex die..
now bf die jd ex and ex die jd bf die lah..
cte ni ak da pendekkn la,harap ko xjd lah mcm nie..aku pn syg nk buang brg ex aku..aku xgamak nk ckp die ex pun.apetah lg nk lukis gmba cmnie..cume de la t'sebut jgk ble da pedih hati tu..
♥ Capital N berkata…
First time komen ni . Weheuu .
Erk ? HAHA . Samak samakk .
Jijik !