Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei, 2009

First impression/tanggapan pertama anda terhadap aku. Nak maki pun boleh.

Imej
Hate me, because I hate myself.
Kita hanya kenal melalui text dan melalui kata-kata manis aku di belog aku. Oleh itu, ciri-ciri gentleman, pemalu dan maskulin yang tersembunyi jauh di dalam diri aku tak dapat aku tonjolkan.

So apa tanggapan pertama anda mengenai aku? Luah kan sahaja. Maki, kutukan dan herdikan boleh dilakukan. Aku tak akan pukul, seksa dan rejam sesiapa yang meluahkannya secara jujur. Janji.

Awards (Sajeed, Laila dan anda)

Imej
UPDATE- Aku terfikir, bagai mana yea jikalau blogger tu ada beratus-ratus followers yang selalu kasi komen dan memberi komitment?Kesian dia nak kenal buat award banyak-banyak.

************
Seperti yang aku katakan pada entri yang lepas. Aku akan kasi awards.
Perasaan teruja mengedit gambar menggunakan Photoshop pirate yang paling latest melanda aku mengakibatkan aku telah edit sekitar 9 award tetapi aku ketiadaan sebab dan alasan untuk memberi award tersebut. Termasuk kepada siapa harus aku berikan award itu.

Tidak ku sangkan begitu susah hendak memberi awards kepada orang lain. Seriously, aku tak tahu mengapa, tetapi aku perlukan alasan untuk memberikan award kepada seseorang lebih-lebih lagi untuk kawan-kawan dunia fantasi blog aku ini.

Setelah penat memikir. Aku berpendapat yang aku patut beri award kepada orang yang telah memberikan award kepada aku satu ketika dahulu. So aku memikir lagi. Dan aku dapat lah seorang. Awek ni tak adalah selalu sangat lepak kat blog aku. Tetapi dia ada p…