Khamis, 14 Mei 2009

First impression/tanggapan pertama anda terhadap aku. Nak maki pun boleh.

Hate me, because I hate myself.

Kita hanya kenal melalui text dan melalui kata-kata manis aku di belog aku. Oleh itu, ciri-ciri gentleman, pemalu dan maskulin yang tersembunyi jauh di dalam diri aku tak dapat aku tonjolkan.

So apa tanggapan pertama anda mengenai aku? Luah kan sahaja. Maki, kutukan dan herdikan boleh dilakukan. Aku tak akan pukul, seksa dan rejam sesiapa yang meluahkannya secara jujur. Janji.

Isnin, 11 Mei 2009

Awards (Sajeed, Laila dan anda)

UPDATE- Aku terfikir, bagai mana yea jikalau blogger tu ada beratus-ratus followers yang selalu kasi komen dan memberi komitment? Kesian dia nak kenal buat award banyak-banyak.

************
Seperti yang aku katakan pada entri yang lepas. Aku akan kasi awards.
Perasaan teruja mengedit gambar menggunakan Photoshop pirate yang paling latest melanda aku mengakibatkan aku telah edit sekitar 9 award tetapi aku ketiadaan sebab dan alasan untuk memberi award tersebut. Termasuk kepada siapa harus aku berikan award itu.

Tidak ku sangkan begitu susah hendak memberi awards kepada orang lain. Seriously, aku tak tahu mengapa, tetapi aku perlukan alasan untuk memberikan award kepada seseorang lebih-lebih lagi untuk kawan-kawan dunia fantasi blog aku ini.

Setelah penat memikir. Aku berpendapat yang aku patut beri award kepada orang yang telah memberikan award kepada aku satu ketika dahulu. So aku memikir lagi. Dan aku dapat lah seorang. Awek ni tak adalah selalu sangat lepak kat blog aku. Tetapi dia ada perli aku sebentar tadi. Dan itu membuatkan dia nampak comel. Boyfriendss dia pasti bangga.

Award : Sajeed Hani

Tinggal lagi 8 awards. Sedang aku terus berfikir, aku teringatkan seorang kawan aku yang sekarang berada di Mesir dan sedang bersiap untuk exam. So dia mungkin jarang online sekarang kerana mahu tido study. Dia selalu tolong aku. Tak ada lah selalu sangat. Tetapi dialah kawan blogger aku yang paling banyak menasihati aku. Padahal masa mula-mula kenal, kitaorang bergaduh. Biasalah, tak kenal maka tak cinta. Dah kenal barulah jatuh cinta.


The Other Khairul : Dude, bukan ke kau cakap award ni permainan gadis-gadis. So apasal kau join dowh.

Khairul : Erm.. Seriously, I dont know. Aku tak tahu macam mana aku boleh terjebak dengan benda feminin ni. Betul. Tak tipu.

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger