Isnin, 11 Mei 2009

Awards (Sajeed, Laila dan anda)

UPDATE- Aku terfikir, bagai mana yea jikalau blogger tu ada beratus-ratus followers yang selalu kasi komen dan memberi komitment? Kesian dia nak kenal buat award banyak-banyak.

************
Seperti yang aku katakan pada entri yang lepas. Aku akan kasi awards.
Perasaan teruja mengedit gambar menggunakan Photoshop pirate yang paling latest melanda aku mengakibatkan aku telah edit sekitar 9 award tetapi aku ketiadaan sebab dan alasan untuk memberi award tersebut. Termasuk kepada siapa harus aku berikan award itu.

Tidak ku sangkan begitu susah hendak memberi awards kepada orang lain. Seriously, aku tak tahu mengapa, tetapi aku perlukan alasan untuk memberikan award kepada seseorang lebih-lebih lagi untuk kawan-kawan dunia fantasi blog aku ini.

Setelah penat memikir. Aku berpendapat yang aku patut beri award kepada orang yang telah memberikan award kepada aku satu ketika dahulu. So aku memikir lagi. Dan aku dapat lah seorang. Awek ni tak adalah selalu sangat lepak kat blog aku. Tetapi dia ada perli aku sebentar tadi. Dan itu membuatkan dia nampak comel. Boyfriendss dia pasti bangga.

Award : Sajeed Hani

Tinggal lagi 8 awards. Sedang aku terus berfikir, aku teringatkan seorang kawan aku yang sekarang berada di Mesir dan sedang bersiap untuk exam. So dia mungkin jarang online sekarang kerana mahu tido study. Dia selalu tolong aku. Tak ada lah selalu sangat. Tetapi dialah kawan blogger aku yang paling banyak menasihati aku. Padahal masa mula-mula kenal, kitaorang bergaduh. Biasalah, tak kenal maka tak cinta. Dah kenal barulah jatuh cinta.


The Other Khairul : Dude, bukan ke kau cakap award ni permainan gadis-gadis. So apasal kau join dowh.

Khairul : Erm.. Seriously, I dont know. Aku tak tahu macam mana aku boleh terjebak dengan benda feminin ni. Betul. Tak tipu.

17 Comments:

Cookie Monster berkata...

hahaa
award buatan engko semart belake

Khairul berkata...

Ni first time aku buat. Dan itu mengakibatkan aku rasa seolah-olah kau sedang memerli aku. Haha.

Nurul Lailati Mahat berkata...

Terima kasih Khairul.Terharunya,tak pernah lagi ada posting yg labelnya gunakan nama aku,even dlm blog aku sendiri :)

sajeedhani. berkata...

teharu gile aku.
siap ade name aku betebeng kat situ.
mau menangis air mate darah aku dibuatnye.

sori dude.
tidak de boyfriendss.
single itu hepi.
hahaha.
:)

terima kasih yaa!
aku hargai gile.
haha.

p/s:kau memang mawas bekaliber.
haah ;)

Khairul berkata...

@Laila - Aku yang buat award tu lagi terharu. Aku tak tahu la kenapa.

@Jeed - Kalau kau nak nangis, nangis lah. Bahu aku ada kalau kau nak pinjam. Tapi bahu kiri lah.

Jarang la jumpa gadis2 blog yang tak ada bf. Biasa kalu aku lawat mana-mana blog, ada je banner tulis "We hv been together for xxxxx days."

Aku mungkin akan tulis "I have been single for xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx days"

sajeedhani. berkata...

aku rela nangis di bahu hantu.
daripada nangis di bahu kau.
hahaha.

oke.
aku temasuk dalam kejarangan itu.
tenkiu.
aku bangge dengan status aku sekarang.

eh idea menarik.
mau buat laa.
hahaha

Khairul berkata...

kau tak try lagi nangis kat bahu aku. Try kat bahu kiri, mesti kau nak rasa bahu kanan lak.

actually, single atau tak single, tak ada la apa yang nak dibanggakan sangat. sebab aku tgk org couple ni awal2 je kehangatan cinta tu. Bila da sampai tahap tertentu, asyik gaduh je. Sebut nama awek, terus pk nak gaduh. tu baru couple, belum kahwin.

and
aku pernah couple kontrak. kau pernah tak?

sajeedhani. berkata...

haha.
tanak aku try menerai nihh.
sebap aku tau.
mesti tak best punyee.

eh.
aku setuju gile dengan statement kau tuh. itu sangat betul. susa mau carik couple yang da betahun sampai ke jinjang pelamin.
huhu.

couple kontrak? cane tuh?
aku pena la kot. sekali saje. mase aku form 2. first love dude. sukar untuk dilupakan. ahaha. forget it.

Khairul berkata...

manja nya cara kau brcakap.

Tanpa Nama berkata...

ko mmg gay khairul..
satu micet mengakuinya..
ha3.

Khairul berkata...

kau post diruangan yang salah?

Cookie Monster berkata...

hahaa
aku tak perli okay
:P

cHoki2BeSt berkata...

Nukilan anda bagus :)

rillys berkata...

peh boleh tahann

Dhaani Ahmad berkata...

eh, aku ingat dah takde post ni.
HAHAHAHA

-jeed

Izzati berkata...

ape beza bahu kiri ngn kanan?? erk... =_=' bahu kan mmg sama level je?? huh..?

noratiqah basri berkata...

kite bangga bila kite kata single
kapel kontrak kat fb ade la cz kena kacau ngan dak dr india....
tq 2 my friend yg membantu(sib baik dia single)

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger