Rabu, 20 Jun 2012

Pernah Dan Akan Berlaku Kat Kita.

Assalamualaikum


Tak bermaksud kita tak sayang kat satu sama lain kan?



22 ulasan:

  1. haihh, ingatkan apa tadi.

    BalasPadam
  2. ha ha ha...
    betul, tak bermakna kita tak sayang...but sometimes we do need space for ourselves..

    BalasPadam
  3. kadang2 kita perlukan masa untuk bersendirian or hang out dengan orang lain jugak selain si dia :D

    BalasPadam
  4. kiki..aku penah wat,sebab nak layan men gem..bes sorg2 xde pengacau hihi

    BalasPadam
  5. kiki..aku penah wat,sebab nak men gem sorg2..aman sikit xde pengacau :p

    BalasPadam
  6. paling tak pon, atleast ajak awek kita buat dan alami apa yang kita buat.. :) pastu kalo taknak join dah. kira ok..

    BalasPadam
  7. perghh..tak tau la aku buat ke tak nanti...setakat ni tidak lah sebab saya single.. ;)

    BalasPadam
  8. haha.pernah merasainya jugak!

    BalasPadam
  9. masing2 perlu ruang . takkan nak 24/7 berkepit kan

    BalasPadam
  10. hahaha... thats funny but reality..ahhaha

    BalasPadam
  11. hahhaa, drama king and drama queen =p LOLZZ!

    BalasPadam
  12. memang akan berlaku dekat kita.... kemungkinan itu sentiasa ada..sob sob sob

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.