Pernah Dan Akan Berlaku Kat Kita.

Assalamualaikum


Tak bermaksud kita tak sayang kat satu sama lain kan?



Ulasan

zuhaida berkata…
haihh, ingatkan apa tadi.
a i m z berkata…
HAHA.
terbaik lahh..
I.R berkata…
ha ha ..
NenetPenne (NP) berkata…
ha ha ha...
betul, tak bermakna kita tak sayang...but sometimes we do need space for ourselves..
Nadia R berkata…
kadang2 kita perlukan masa untuk bersendirian or hang out dengan orang lain jugak selain si dia :D
Tanpa Nama berkata…
kiki..aku penah wat,sebab nak layan men gem..bes sorg2 xde pengacau hihi
Aloy berkata…
kiki..aku penah wat,sebab nak men gem sorg2..aman sikit xde pengacau :p
reenapple berkata…
hurm.. mungkin!!!! =.=
mardiana berkata…
sedang berlaku
muhsin.aminudin berkata…
paling tak pon, atleast ajak awek kita buat dan alami apa yang kita buat.. :) pastu kalo taknak join dah. kira ok..
Atyrah berkata…
haha tak pernah buat :D
ana fatihah berkata…
hehe..betul2. :)
hafiz hafizol berkata…
pernah buat hahaha :P
Belladeone berkata…
perghh..tak tau la aku buat ke tak nanti...setakat ni tidak lah sebab saya single.. ;)
safiah sokher berkata…
haha.pernah merasainya jugak!
cikopiko berkata…
haha. best!
masing2 perlu ruang . takkan nak 24/7 berkepit kan
zaxx berkata…
hahaha... thats funny but reality..ahhaha
Maisarah Azmi berkata…
haha.. best entri
hahhaa, drama king and drama queen =p LOLZZ!
Nor Zilla Sensei berkata…
memang akan berlaku dekat kita.... kemungkinan itu sentiasa ada..sob sob sob