Rabu, 15 Februari 2012

Wordly Wednesday : Lelaki Pun Mudah Jealous.

Assalamualaikum


Comel kan bila lelaki jeles. Kan kan?

Sumber



64 ulasan:

  1. hahahha...tersgtlah comel...hoohoho

    BalasPadam
  2. sekali abang dia daaaa... haha takde harapan la nak jadi adik ipar dia :D

    BalasPadam
  3. Chehh
    Comel?? Haha.. Takleh blahh

    BalasPadam
  4. haha..agak kelaka di situ..macam rozi tiger pulak hehe

    BalasPadam
  5. wahahaha, epic gilaaa.. abang dia daaa

    BalasPadam
  6. hahahahahha , gila. konfermm reject ! okay jom tengok WW apa yg lelaki patut tahu , :P

    nialidia.blogspot.com/2012/02/wordless-wednesday-3.html

    BalasPadam
  7. kikiki.. hah, tulah.. jelez tak bertempat lagi..
    dah free2 kene rejek ngan abang ipar will be..

    BalasPadam
  8. tak comel dengan bahasa yang di gunakan.:p
    err yana tu mmg adik mr K ke?

    BalasPadam
  9. kalau jeles buta tu yang menyampah plus meluat tu ;D

    BalasPadam
  10. haha..rejected by her family la...
    abang dia hang pi sound buat ape??

    BalasPadam
  11. Lelaki jelous mudah typo teruk or ada masalah bahasa

    BalasPadam
  12. terlalu comel tapi luar biasa huhu

    BalasPadam
  13. Sungguh ta kachak lelaki kalo jeles . Agak ko pown cm tow eyhh mr k ?

    Hahaha . Btw nice sechoit entry :)

    BalasPadam
  14. confirm kena reject jd adik ipar..haha

    BalasPadam
  15. hahahaha.. sekali abg yana daa..

    BalasPadam
  16. Yang jeles tu budak tak cukup umur. Budak tak cukup umur memang suka jeles. Tapi yang dah tua bangka xde nak mengaku jeles de. Ego.

    BalasPadam
  17. Hahahhahaa..mampus kau sana!hahahhahaha

    BalasPadam
  18. tak tahan tu sekali abang dia daaa..

    BalasPadam
  19. comel sbb slalunya nmpk dorg ni ego.sekali sekala jeles nmpk dia protect kita pula care punada.
    tp jgn selalu la jeles, nmpk buruk.hehe.

    atau plh worse jgnlh tlalu cemburu buta - blh efek relationship.

    BalasPadam
  20. cemburu kena tempat ok lah. kalau macam text atas tu kan dah malu :D

    BalasPadam
  21. sampai tak terjawab..
    tula bila bercinta jangan lupe ber"cinta"dengan keluarganya

    BalasPadam
  22. Comel tu memang la comel.

    tapi kalo dah TERLALU sangat,


    sangat-sangat TAK comel.

    BalasPadam
  23. hahahahahahahahaha
    ni gf kenakan bf snirik ke
    tapi lelaki dga katanya lagi kuat cemburu dr pompuan.tp sbb ego tu tgi melangit ..simpannnnnn je .tahannnnnnnn je. bajet cool la tu haha

    BalasPadam
  24. harhar .~

    abang dia pulok ..
    comel lah kot plus mengade ..
    :)

    BalasPadam
  25. hahahaha..ni la yg akan jd kt bakal bf ema nnt..

    BalasPadam
  26. Hum.Hum.Kelakar betul, ni cerita betul ke ni :-)
    Lelaki susah gak nak jealous tp kalau jealous boleh tahan juga :-)

    BalasPadam
  27. ini terlebih jeles punya pasal laa jd bodoh mcmnie..hahahaha

    BalasPadam
  28. hahahaha.


    naahhhh sekali abg die daaa :D

    BalasPadam
  29. huhh..cuak jap mr k private blog..

    btw..comel..haha.

    BalasPadam
  30. tak comel.

    tapi menakutkan .

    *gulp*

    BalasPadam
  31. nice... saye suka bila dia cemburu..

    BalasPadam
  32. bhahahahahah..abg sempoi la..pakwe terlebih protective plak..yg si girl plak hampeh..abg sndri kacau pon nk report kat balak..

    BalasPadam
  33. ololololo..comelnyer..haha:P

    BalasPadam
  34. hahaha , serius kelakar and comel ! :)

    BalasPadam
  35. huh...kompem kene reject jadi adik ipar >.<

    BalasPadam
  36. aiyok.. dah cakap "bodo" daa kat abg ipar =__=

    BalasPadam
  37. Hahaha! This entry kinda reminds me of my elder brother :))

    BalasPadam
  38. :D
    tp kn...lg sweet klo pmpn yg jeles2 manja...hihi..

    BalasPadam
  39. d idea maybe comel la sikit. lol

    yg x comel tu, budak2 sekarang memang suka guna ejaan pelik2 kan?

    lah->lha
    kau -> koa
    kaulah -> koalha? koala? tangan kebahu~

    BalasPadam
  40. hahahahaha...mmg lucu...itu kalau lelaki jenis humor laa..kalau yang ego tuu, nk sgt nmpak macho nyer~

    BalasPadam
  41. Yana tu adik En.K ker?? hohoho

    BalasPadam
  42. tak comel. =P
    buat teruk ada la.

    BalasPadam
  43. hahaa....comel3x....
    tp laki selalunya ego....susa nk lihat diaorg cemburu....tol tak?
    tp once da tunjuk jeles tu...comel sgt...hahahaa....:p


    pendapat saja ya...

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.