Wordly Wednesday : Lelaki Pun Mudah Jealous.

Assalamualaikum


Comel kan bila lelaki jeles. Kan kan?

Sumber



Ulasan

syabab berkata…
hahahha...tersgtlah comel...hoohoho
Freaky berkata…
sekali abang dia daaaa... haha takde harapan la nak jadi adik ipar dia :D
AdikBongsuSM berkata…
Chehh
Comel?? Haha.. Takleh blahh
EG berkata…
kah3. comel2.
Hazwan Arif berkata…
Cinta sejati tu encik
Ainie Maydie berkata…
haha..agak kelaka di situ..macam rozi tiger pulak hehe
azri johan berkata…
wahahaha, epic gilaaa.. abang dia daaa
NiaLidia. berkata…
hahahahahha , gila. konfermm reject ! okay jom tengok WW apa yg lelaki patut tahu , :P

nialidia.blogspot.com/2012/02/wordless-wednesday-3.html
ked berkata…
kikiki.. hah, tulah.. jelez tak bertempat lagi..
dah free2 kene rejek ngan abang ipar will be..
Tanpa Nama berkata…
tak comel dengan bahasa yang di gunakan.:p
err yana tu mmg adik mr K ke?
Suraya Aris berkata…
kalau jeles buta tu yang menyampah plus meluat tu ;D
starzieti berkata…
Hahahahaha ! Tak comel.
muiz aL berkata…
over protective la pulak..
iNa aWiE berkata…
haha..rejected by her family la...
abang dia hang pi sound buat ape??
Akulah Pak Lan berkata…
Lelaki jelous mudah typo teruk or ada masalah bahasa
CikFi berkata…
terlalu comel tapi luar biasa huhu
Dayz J berkata…
Haha comel =)
Tanpa Nama berkata…
Sungguh ta kachak lelaki kalo jeles . Agak ko pown cm tow eyhh mr k ?

Hahaha . Btw nice sechoit entry :)
Anis Adila Aris berkata…
confirm kena reject jd adik ipar..haha
Tanpa Nama berkata…
hahahaha.. sekali abg yana daa..
Nurul Aziz berkata…
Yang jeles tu budak tak cukup umur. Budak tak cukup umur memang suka jeles. Tapi yang dah tua bangka xde nak mengaku jeles de. Ego.
Salam xde main terjah je...senget..
Nadea Hutt berkata…
comel la sangat =="
Hahahhahaa..mampus kau sana!hahahhahaha
aku HaniAsyira berkata…
tak tahan tu sekali abang dia daaa..
Fatin Aliyya berkata…
comel sbb slalunya nmpk dorg ni ego.sekali sekala jeles nmpk dia protect kita pula care punada.
tp jgn selalu la jeles, nmpk buruk.hehe.

atau plh worse jgnlh tlalu cemburu buta - blh efek relationship.
penyapu tegar berkata…
cemburu kena tempat ok lah. kalau macam text atas tu kan dah malu :D
niesa berkata…
sampai tak terjawab..
tula bila bercinta jangan lupe ber"cinta"dengan keluarganya
KUKUMALU berkata…
Comel tu memang la comel.

tapi kalo dah TERLALU sangat,


sangat-sangat TAK comel.
wanafifey berkata…
HAHA. yg nie serius lawak!
cKyN WaN berkata…
hahahahahahahahaha
ni gf kenakan bf snirik ke
tapi lelaki dga katanya lagi kuat cemburu dr pompuan.tp sbb ego tu tgi melangit ..simpannnnnn je .tahannnnnnnn je. bajet cool la tu haha
Feenas Sya berkata…
harhar .~

abang dia pulok ..
comel lah kot plus mengade ..
:)
EmaCai berkata…
hahahaha..ni la yg akan jd kt bakal bf ema nnt..
akuorangsakit berkata…
Hum.Hum.Kelakar betul, ni cerita betul ke ni :-)
Lelaki susah gak nak jealous tp kalau jealous boleh tahan juga :-)
Khairul Eqeh Razak berkata…
ini terlebih jeles punya pasal laa jd bodoh mcmnie..hahahaha
.diannorhayati. berkata…
hahahaha.


naahhhh sekali abg die daaa :D
misz sempoi berkata…
comel? geli je.
Miss Purple berkata…
hahaha...comel la sgt
MinahSpekMerah berkata…
huhh..cuak jap mr k private blog..

btw..comel..haha.
akak eskrem berkata…
Eh? Ni bukan simsimi yek? Haha
si comel SHA berkata…
wakkaka! tak comel langsung XD
littledolphin berkata…
tak comel.

tapi menakutkan .

*gulp*
El-Janna berkata…
ok comel beno~
✿ CIK N ✿ berkata…
nice... saye suka bila dia cemburu..
Fa_eqa berkata…
bhahahahahah..abg sempoi la..pakwe terlebih protective plak..yg si girl plak hampeh..abg sndri kacau pon nk report kat balak..
Ery Farieha berkata…
erk errmm aaa. hahahaha
Eyka berkata…
ololololo..comelnyer..haha:P
nursayidatina berkata…
hahaha , serius kelakar and comel ! :)
Cik Bunny berkata…
huh...kompem kene reject jadi adik ipar >.<
khairunnisa ♥ berkata…
aiyok.. dah cakap "bodo" daa kat abg ipar =__=
Husnina berkata…
Hahaha! This entry kinda reminds me of my elder brother :))
insuraya berkata…
:D
tp kn...lg sweet klo pmpn yg jeles2 manja...hihi..
HoneyXue'z Suha berkata…
lolz ^_^ terbaek !!! ~.^P
Diyana Norman berkata…
comel ker tuh haha
zawiah halil berkata…
x comel lgsg haha
NADIHA FATIMA (?) berkata…
d idea maybe comel la sikit. lol

yg x comel tu, budak2 sekarang memang suka guna ejaan pelik2 kan?

lah->lha
kau -> koa
kaulah -> koalha? koala? tangan kebahu~
iEka berkata…
hahahahaha...mmg lucu...itu kalau lelaki jenis humor laa..kalau yang ego tuu, nk sgt nmpak macho nyer~
MsCoffeeCat berkata…
erk..comel ke?
Tanpa Nama berkata…
Yana tu adik En.K ker?? hohoho
EKIN berkata…
tak comel. =P
buat teruk ada la.
hitomi berkata…
hahaa....comel3x....
tp laki selalunya ego....susa nk lihat diaorg cemburu....tol tak?
tp once da tunjuk jeles tu...comel sgt...hahahaa....:p


pendapat saja ya...