Rabu, 14 September 2011

Somewhere In UniKL.

Assalamualaikum

 

Auch!


41 ulasan:

  1. dunia org takda awek.. haha ok la tu.. terer main dota boleh buat duit apa =p

    BalasPadam
  2. Seriously DOTA and guys memang tak boleh nak dipisahkan erkk?? Hahaha.. Tak boleh percaya selagi tak berlaku depan mata. :-P

    BalasPadam
  3. sebut psl dota..u kira pun selalu jugak buat tournament tu...

    ntah hapa hapa..oppss.. :P

    BalasPadam
  4. Bagus2 siapkan keje dulu sblm maen..haha

    *dunia orang xde awek*

    BalasPadam
  5. LOLOLOL.aku berdota pon xde la sampai buat jadual macam ni

    BalasPadam
  6. TERBAEKKK! XDD

    BalasPadam
  7. rasa DOTA tu memang la berkuasa kat semua jajahan kolej.

    BalasPadam
  8. kalau DOTA tu satu pekerjaan aku rasa dah lama kau jadik jutawan kan?

    BalasPadam
  9. dalam byk2 gem, gem dota laa yg aku tak main. SERIOUSLY.

    does it makes me less a man?
    damn!

    BalasPadam
  10. ok pew...main dota dari tak buat apa2 langsung..

    BalasPadam
  11. dunia orang terlupa awek..haha..

    BalasPadam
  12. haha phal nk gtau dunia org xde awek??

    BalasPadam
  13. Haha! DOTA memang best! bukan lelaki je maen tau... Perempuan pun ada gak yang maen skali DOTA tu...

    siriyes lawak:
    *Dunia orang takde/terlupa awek*
    DOTA dan lelaki tak boleh dipisahkan...

    BalasPadam
  14. hahaha... berhemah sungguh tang p/s tu..

    BalasPadam
  15. btol2 yang part p/s tuh yang paling tbaik !

    BalasPadam
  16. haha . idop dota lahh!! *tk penah main pon* harhar

    BalasPadam
  17. lame tak update, bro ?

    BalasPadam
  18. haha..x sngka plak ad lg org gilakn dotA 2..

    BalasPadam
  19. da lama aku intip ko ni sape.... tp xsyak la ko ni bdk micet kn...
    aihhh..sape ni

    BalasPadam
  20. sumpah,ini sangat sweet!(^_^)






    eh biase cik suha silent reader je,nape terkomen lak neh..cis!!!

    BalasPadam
  21. DOTA?
    syok tgk adik aku main dota smpai aku pn hampir nak terjebak..
    tp kuat iman lg..
    haha

    BalasPadam
  22. budak micet rupanya...wawawaa..ntah2 junior aku...hahaha meh nak tgk muka sket wehh

    BalasPadam
  23. hai brader khairul.. saya pun student micet jugak :)

    BalasPadam

Pilih. Nyawa atau comment? Good. Tulis elok-elok.