Ahad, 25 Oktober 2009

Manusia yang Tinggal kat Depan Rumah Aku.

Ada 100 budak hitam dalam gambar atas. Nampak tak?

Memang F.

Kawasan rumah sewa aku adalah kawan orang-orang nigger yang *******. Atau dengan bahasa lembutnya kawasan india.

Kenapa?

Sebab dia orang (satu famili) ada aktiviti rutin setiap waktu magrib iaitu mesti pasang lagu pelik dia dengan kuat-kuat dan tak sedap serta bahasa berbelit-belit. Terasa bau busuk badan dieorang bila dieorang pasang lagu tu. Dasar tak hormati jiran langsung. Its not like this is your territory, nigger.

Then then then sorang india tu adalah orang tengah yang ditugas kan untuk mengutip duit sewa setiap bulan untuk rumah aku. Yang tak tahannya, dia sebagai orang tengah je, bukan tuan rumah. Tapi perangai dia melampau gila. Niger ni dah ada famili. Dia kerja sebagai pemandu van 'Bas Pekerja'. Yang tak tahannya nigger ni boleh la pulak park dia punya van tu depan pagar rumah aku. Ada sekali dia suruh aku alihkan kereta aku semata-mata nak letak van dia. Aku cakap tak nak. Dia suruh bla2. Aku peduli apa. Sampai sekarang aku tak pernah dengar cakap dia. Then sekarang, dia park pula van dia tu kat dalam pagar. Ya. DALAM PAGAR RUMAH AKU. WTF. What the fish! What the father! Then then jangan la ada orang tanya, "Eh khairul kau bawak van?" Again, WTFFF.

Tu baru si suami. Belum isteri dia. Bayangkan, dalam pagar rumah aku, LAGI. Ya dalam pagar rumah aku lagi, dia boleh letak penyidai kain satu untuk dia sidai (Semalam dia letak). Padahal rumah aku ngan dia dipisahkan dengan sebatang jalan tar. Sanggup plak dia seberang jalan, buka pintu pagar rumah aku, masuk then jemur baju.

Kite orang hensem sikit dari Kim Steward dan Josh Duhammel.

Tapi aku rasa dia saja je tu. Kenapa? Sebab makcik tu pergi sidai semua benda kat rumah aku. Habis coli apa sepender semua dia pergi jemur. Aku suspek dia nk goda orang-orang rumah aku sebab penghuni-menghuni kat rumah aku semua kacak-kacak dan menggoda hanya dengan jelingan. Lagi pun kita orang memang seksi berkain pelikat. Uh. Tapi kita orang tak pernah berminat kat dia. Tengok pun loya. Tanggal baju depan aku aku rela jadi gay.

Siapa datang and tanya "Eh Khairul, kenapa sepender yang kau jemur tu macam perempuan punya", aku sepak. Aku pakai boxer.

Wahai makcik, kalau sependar or coli kau hilang, jangan nak tuduh kiteorang. Kiteorang sumpah tak berminat.

Sial sunggoh nattang ittei nih - Aiman.

Comment Here

42 Comments:

FiFFyMaFiA (",) berkata...

huhu.. i just wanna say, don't be racist. bukan semua india mcm tu. busuk2 pun bagi hadiah kt dorg, 1 bucket mandian ke, parfume ke.. ekekek

.ib. berkata...

ako pun sedikit perasan anti ngan dieorg nih! benci sungguh... okkay bukanlah ako memg sengaje benci dieorg tp perangai sekor2 tuhan je tahu... ade je bende yg dieorg buat yg menyakitkan hati... taktahulah... smpi at one time ako rase.. dieorg ni memg dilahirkan utk menyakitkan hati org...


p/s: i do hv some frens yg sekaum dgn dieorg tp elok je... just most of them yg mcm tu... p4l4t! [sila abaikan carutan, tq]

sarah-al-idrus berkata...

wei minds ur words wei.aku x suka entry ni walaupon aku gak ada experience lebey kurg

kuncupkuntumkembangbunga berkata...

smpe cm 2 skli??
sdai bju kt umh kowg??
eee..

WerT berkata...

hakk...mereka mmg bgitu..
x prnah nak hormatkan org len..

NURUL FARHANA berkata...

Salam Singgah.

Sebelum ni bce je mne2 entry
*sebenarnye sume, sbb sume best2*.

Entry kali ni, t'ingin plk nak komen..

Perangai family keling tu sangat2 tak patut! Kalo sy, sy pun sakit ati. Ape hal plk nak ltk van kt rmh org? Rumah dia takde tmpt nak parking ke ape.. Then, pe hal plk bini dia tu ngade2 nak jemur brg2 tak patut dia kat situ? Rumah dia tak cukup ruang ke. Huh. Kalo org melayu yg buat camtu, xtau la...

Sabar je la ek..

Tapi, ape sal tak marah je diorg?
Awk kan ade hak???

cik lubakpink berkata...

bpak ahh

kerol,siyes entri kli nie mang klakr wlaupon aku tau kau xbuat klakr..

sumph klakr doe..

hahahahaah~

eh,bkn mk cik dpn umah kau tue iras2 aishawarya ke?

hahhahaahha~

ini belog nina berkata...

ko pindah jela uma doe...
carik uma sewa len.....
settle....

NieSah berkata...

hohoho!~
buat la aduan kat rukun tetangga..
polis pon boleh pe...
korang kan bayar sewa..*kalau x bayar tuh len cite la*

SuLtry TempTrEss berkata...

lelaki tersebut adalah appu yang mmg bodoh lahanat itu.... apa kata korang bakar jeh penyidai kaen dengan kain2 dia sekali... mungkin dia pk umah sewa ko tuh umah dia jugak kot???

et berkata...

x semua mcm tu..segelintir saje..ade la tu yg derg x puas ati..relax bro..tabah2..

Kimmy berkata...

kui3..

"nate ittei"

xbleh blah..

sabor je laa..

didiey ;) berkata...

ko reverse psycho.
ko jemur baju ko kat uma dea,park kete ko kat uma dea.

:)

Lala berkata...

ape lah sengal makcik tu gi sidai segala bende kat umah ko???
hurm..die saje nk sakitkan hati ko la tuh...huhuhu

wanie azeera berkata...

perangai busuk wuuu....

Afyy (: berkata...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHHH
Takpe, sabar.
Lagik brape sem jek kau kt micet

chokio_nia berkata...

hahaha...taleh blah..sumpah taleh stop gelak ne..haha

ko sergah la sket dorg..ade brani??haha

Mr K berkata...

@Sarah al-Idrus - Dah edit dah.

@Irah - Tah ah. Tapi yang aku tahu suami dia suka pakai baju hijau.

@Didiey - Ai ni lelaki yang baik la sayang. Ai tak buat benda macam tu. Hehe.

@Affy - Hai cik adik. =)

StingRay berkata...

tak cuba hantar ke bundle kain baju tu semua? buleh jugak buat duit minyak.


laman rumah tu,letak je paku tersembunyi bila ko tak park keta ko.Tgk dia brani tak masuk lepas kena sedas dua.

Rara berkata...

wehh, jmpi jela sgle pekejadah dlman india tuhh..jmpi bg xdtg umah dahh.. :)

CAHAYA berkata...

wah, sangat racist entry ni. kat ofis aku pun ramai. bila deepavali, terang dunia aku. ;)

p/s: btw, ko duduk area mane ni?

ha chemo berkata...

uhh.ak dengar p0m tensen!
grrrrrrrr~

n i s a berkata...

T____T teruk betul perangai. marah betul kau. haha

LIZ; berkata...

alahai jiran

1malaysia!

hahaha haru do
setuju dgn cadangan reverse psycho tuhh :D

Tanpa Nama berkata...

kerol,(ske ati ak ah nk pggil ap.ak pedulik ap)

lawak ah ko neh,

ak pn bjran gak ngn golongn sebegitu tp xlah mcm kau

auntie tu sidai bnd2 alah,ko tegur2 r dy..ajak nyembang

kotye pon xnk van tu kt depan mata ko,bg lah idea ke hapa ke.jgn r tunjuk keras kepala ko tu...beralah la sket

kite kn da besar..matanglah...fikir cara org besar..

seriusly sumtimes ak rs ap yg ko post sgtlah kebudak2kn

ap pn,ko best lah jugak.

Mr K berkata...

@Anonymous - You are really not in the situation. Aku rasa kalau aku cerita pasal anak-anak dia main mercun dalam pagar rumah aku sambil letak mercun2 dalam benda2 kat sekitar rumah aku, baru la dikira kebudak-budakkan. Banyak lagi benda yang aku tak cerita pasal famili tu. Makcik and suami dia dah besar kot. Tak akan dia tak boleh fikir lagi. Tak akan sampai semua benda nak bagi tau.

Aku cakap pasal famili satu tu je. Sebab india sebelah rumah aku aku okay. Ada gak berborak. Tapi yang kat depan rumah tu, zzzz.

miss faten berkata...

yg depan rumah tuh tuan rumah ke?
anyway,,
tatawu nak kata apa.
no komen:)
cume, be strong.
takpun like ur fren said earlier,
cari rumah sewa lain.
chill~:)

(n_n) berkata...

salam~

riri aku pun sama...x ska keling
tp aku? hm...ntah..xpenah ada pglmn mcm yg membencikan dgn kaum ni...
so.....aku ni kiranya x la membenci dan x juga menyukai...
just anggap dorang mcm manusia lain..
maybe u should read this. (n_n)

http://justkhai.com/blog/persepsi-diriku-pada-masyarakat-india/

P/s:ada facebook x? org mau add! hehe..pleaseeee~

joegrimjow berkata...

camni bukan dipanggil lucah

cik lubakpink berkata...

knp plax nk kne sbot laki keling tue pkai bju ijau?

point penting ker?

Tanpa Nama berkata...

dh dasar dr sperma india busuk....
ank pn busuk gak....
aku dngr,bdk2 ni wat bising kat umah ko....?
main mercun....
klu dh mmg keturunan x baik,
smpai bile2 x baik.....
ko pn satu...
diam jek....

ARYN berkata...

eh jap. tuan rumah hang india ke? so far ada india yg aku jmpa baik. hehe. xsuma cmtu.

nisa berkata...

olalla.... hyep2... lame x ng0men kat entry ko... nyway, sumpah aku cakap aku gelak bile bace entry ko yg niyh... hahax... kesian kat ko... nyway, sabar je lerw... tapi cara mereka memang sangat2 melampau la bagi aku... sebab.. aku agak panas baran... ngeh3! kalu aku jadi ko, malam2 aku campak mercun kat rumah die, tak pun, aku belasah anak2nyerw.. agagaga~ stress nak mampos klu ade org xreti h0rmat jiran niyh... ko sabar je la yerk.... chaiy0k2!

balqissy berkata...

haha.. yang part sidai baju tu mmg xleh blah. pendengki btul =))

Tanpa Nama berkata...

ko mmg bangang kerol..
geram lak aku baca...
lwn je la appu lahanat 2...jgn lmbik sgt..jgn tlis lm blog..appu x tawu blog 2 mnde...
Daus kacak!

~freakycuteyanime~ berkata...

Aku nasihat kan kau cari jew umah lain
ramai budk micet masuk asrama blik..
bnyk jew umah sewa lainn
mcm x selmt jew umah kau tu..

EL_Naqia berkata...

hehehe best2...
bkn..mksd sy en3 ni best.

actually, sy tak prnah mngamalkn cre diskriminasi kat mana2 kaum, but sejak 2 menjak ni sy de rse cuak kat kaum 'itam mnis' ni.

in this case mr.K, pindah je jln trbaik..kalu xnk trpkse ar brperang ngan emosi sndri tiap ari..

Cahaya Kewangianku berkata...

nak mintak izin gelak boleh.....??????
hahahaha

Izzati berkata...

ko jgn blz dndm pulak yea... sbb kalo ko sidai kt umh dy, ape y mak cik uhh sidai, sumpah disgustg...! haha tp mak cik uhh lg laa... super duper disgusting!! argh!

The awesomeness berkata...

HAHAHA. Hell funny. Lame-S ounya neighbour. Dasar.

shekin berkata...

HAHA..... apalah punya bertuah nasib kaw mr.k dapat jiran tetangga yang yang "sangat cool dan slumber"... =p

kaktun73@gmail.com berkata...

Ish3...jenuh jugak yea khairul, mmg kena sabaq tahap dewa le kamu nih :)

Disclaimer

This is a personal blog and everything written on this blog, based on own and personal thought.

The owner of this blog did not responsible for any comments that made in the comment sections. The owner is only responsible by his name as written by the sections.

This web blog does not store any file on its server. All movies, software, form of files, pictures and any type of graphic forms that are posted on this blog are indexed from other sites and they are just for personal purpose only.

For download-able form of files/software/etc, it's just for demo and must be deleted within 24 hours. You are agreed with this term as clicking the download button.

Any pictures, videos and graphic forms, are not copyrighted as the date taken from the search engines. As if its copyrighted, all credit goes to the owner and I did not own the copyrights. All of the graphic forms are linked with the original source. All of those pictures, videos and graphic forms are not for any commercial use, I gain nothing for those forms of files.

Light 18sx contents.

All related names mentioned are totally fiction and got nothing to do with your and my life.
 
Powered by Blogger